E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.401
sevarcım buralardamısın canım ben geldim çok şükür normal dedi bir sürü ölçümler yapıldı.bu arada oğlum 436 gr.olmuş ölçümleri kendi doktorum değil uzman bir doktor yaptı.kendi doktorum yoktu hastanede rahatsızlanmış bikaç gün yokmuş sonuçları ona gösteremedim ama yapan doktor anomali göremedim dedi.ölçümlerin olduğu ultrason dökümü ve anomali saptanmadı diye bir rapor verdiler.çok şükür normalmiş öyle çok korktumki anlatamam.sevar bide 24.haftada glikoz yüklemesi olacakmış şimdiden gün verdi doktorumum yerine bakan doktor 15 ağutosa gün verdi bana.
:dance::dance:canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına.Maşallah Ardamıza. Allah nazarlardan korusun onu. Allah hep böyle gitmesini daim etsin inşallah. canım ben dün 3 gibi çıktım işten o yüzden şimdi görüyorum yazını. Ama kendi kızımın kontrolüne gitmişte onun iyi olduğu haberini almış gibi sevindim inan.inşallah bir dahaki cumartesi bizde iyi haberlerini alırız kızımızın. Bakalım bizim doktor ne diyecek şeker yüklemesi için. öptük oğlunu ve seni kızımla beraberŞenizŞeniz
günaydın canım.bak gör elif zeynebiminde sonuçları Allah'ın izniyle güzel çıkacak.bende burdan onun güzel haberlerini okuycam inşallah.canım bende dört gözle senin güzel habelerini bekliycem dualarım seninle ve tüm hamişlerle.dilerim tüm bebekler sağlıklıdır.Şeker yüklemesini sor canım mutlaka büyük ihtimal o söyeleyecektir zatende seninde aklında olsun canım.Bizde tatlı anneyi ve prenses kızını çok öptük.Şeniz:teselli:a.s.
aloooooooooo sevarrr kardeş öptürmem ben damadımı kimselereee öleeee kıskanç kaynanayım ben :))))
sevarcım işin şakası tabikiiiii . elif zeynebimizi bizde kışımla öpüyoz hatta naniknaniknaniknaniknaniknanik sırnaşık şeysırnaşık şey biz iyiyiz canmcımmm güzel annemiz ve kızımız nasıll??
senind e1 hafatn varmış ayrıntılıyaa hadi bakalım bizim damat sınavı geçti sıra senin kızdaaa :))) inşallah güzel haberleriniz alacaz seninde
sevarcım benimde iştah açıldı buaralar şimdiye kadar iyi gidiyordum ama bu hafta özellikle çok acıkmaya başladım ama ağır şeyler yememeye çalışıyorum ben aralarda açıktıkca meyve,yoğurt,süt falan geçiştirmeye çalışıyorum ve ceviziçi al acıktıkca aralarda at ağzına beyin gelişimi için çok yararlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?