Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:dance::dance:canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına.Maşallah Ardamıza. Allah nazarlardan korusun onu. Allah hep böyle gitmesini daim etsin inşallah. canım ben dün 3 gibi çıktım işten o yüzden şimdi görüyorum yazını. Ama kendi kızımın kontrolüne gitmişte onun iyi olduğu haberini almış gibi sevindim inan.inşallah bir dahaki cumartesi bizde iyi haberlerini alırız kızımızın. Bakalım bizim doktor ne diyecek şeker yüklemesi için. öptük oğlunu ve seni kızımla beraberŞenizŞeniz

günaydın canım.bak gör elif zeynebiminde sonuçları Allah'ın izniyle güzel çıkacak.bende burdan onun güzel haberlerini okuycam inşallah.canım bende dört gözle senin güzel habelerini bekliycem dualarım seninle ve tüm hamişlerle.dilerim tüm bebekler sağlıklıdır.Şeker yüklemesini sor canım mutlaka büyük ihtimal o söyeleyecektir zatende seninde aklında olsun canım.Bizde tatlı anneyi ve prenses kızını çok öptük.Şeniz:teselli:a.s.

canım benim. sağol güzel dileklerin için. yacağım size burdan gelişmeleri inşallah. bir haftamız kaldı bizimda çok şükür ayrıntılıya. şeker yüklamesinide soracağım mutlaka.

aloooooooooo sevarrr kardeş öptürmem ben damadımı kimselereee öleeee kıskanç kaynanayım ben :))))

aloooooooooo sevarrr kardeş öptürmem ben damadımı kimselereee öleeee kıskanç kaynanayım ben :))))

ay ay ay nimetcim eyvah eyvah yandı desene semanın oğlan. daha doğmadan kıskanıyor kayınvalidesi. Ayol doğupta kızını alınca ne yaprsın kimbilir korkulur senden:uhm::uhm: kıskanma kız tamam o senin damadın olsun önceden belirlemiştiniz zaten bunu ben ve kızım göz dikmeyiz kimsenin damadına:dance:
canım ya ama ben senide ve kızın nilide kocamaaaaaan öpüyorum buradanŞenizŞeniz nasıllar bakalım cici anne ve cici kızımız

kızlar ya birşey dicem size. ben durmadan acıkıyorum ya. sabah kahvaltı yapıyom öğlen olmadan acıkıyom daha. öğle yiyom yiyom şişiyom sonra akşam olmadan gene acıkıyom. akşam yiyom gece uykudan uyanıyom:1shok::1shok: aaa birde ne hissedeyim gene açım. ne olacak böyle bilmiyorum yaaaa:uhm::uhm:

sevarcım işin şakası tabikiiiii . elif zeynebimizi bizde kışımla öpüyoz ŞenizŞenizŞenizŞeniz hatta naniknaniknaniknaniknaniknanik sırnaşık şeysırnaşık şey biz iyiyiz canımcımmm güzel annemiz ve kızımız nasıll??
senind e1 hafatn varmış ayrıntılıyaa hadi bakalım bizim damat sınavı geçti sıra senin kızdaaa :))) inşallah güzel haberleriniz alacaz seninde

sevarcım e normal artık tabi fıstık hızla büyüyoooo. kordonu çekiştirip gönder anne bişeyler diyoo sende yiyon. ama egzersiz yap canımcımmm. azar azar tüket yedikleirnden meyve ğırlıklı beslen. bişeycik olmaz

kız dünür sevar yabancı değil canım arkadaşım obenim.başlama kız şimdiden kaynanalığa eyvah yandı benim ardam nilde öyle kıskanç olursa.nasılsın nimet problemlerin düzeldimi keyiflisin sanırım.umarım herşey yolundadır.

nimetcim tabiki işin şakası bunlar.yerimseniben yerim senin o tatlı kızını. canım ya resimdeki senmisin. çok güzel bir bayanmışsın gerçekten maşallah. semanın oğlan yaşadı şanslıymış doğmadan daha. Annesi böyle güzel olan birinin kızı nasıl olur kimbilir:) ben ve kızımda iyiyiz çok şükür. Hatta o kadar iyiyizki ana kız durmadan açız habire birşeyler yemek istiyoruz. ayrıntılımızda iyi geçer inşallah temennin gibi. sen doksan kiloyu görmüştün değilmi nimet sanrım bende bu gidişle ve bu hızla 90 nı görüpte geçicem galiba:teselli:

sevarcım benimde iştah açıldı buaralar şimdiye kadar iyi gidiyordum ama bu hafta özellikle çok acıkmaya başladım ama ağır şeyler yememeye çalışıyorum ben aralarda açıktıkca meyve,yoğurt,süt falan geçiştirmeye çalışıyorum ve ceviziçi al acıktıkca aralarda at ağzına beyin gelişimi için çok yararlıymış.

canım tartıldınmı dün.kaç kilo almışsın toplam şu ana kadar biliyormusun

evet almışım yine 1 kilo daha toplamda 6 kilo oldu benim kilolar ama ben artık daha dikkat edicem canım.su çok içiyorum lıght süt ve yoğurt yiyorum ayda 1 kilo almaya çalışıcam canım umarım başarırım hedefim 10 kilo ile doğurmak bakalım başarabilecekmiyim.doktor normal dedi ben zaten zayıftım ama ben yinede çok kilo almak istemiyorum.

Günaydın kıslarssssssssssssssssssssssssssss hepinizi öpüyorum,dün gece rüyamda yine küçük aşkımı gördüm ve herseferinde aynı görüyorum oğlumu gözler maviye dönük melül melül bakıyo suratıma,saçlar siyah ten beyazz ne yakışıklı oğlum var benim yaa a.s.

günaydın herkese...
dünürüm sana da güaydın ben bu aralar kızımı hiç göremiyorum ama inanılmaz tekmeliyor benimki...
senin yakışıklı oğlunu yerim ben yaaa................:1hug:

Günaydın Kızlarrr nasılsınız bakalım bugünn biz çok iyiyiz ama midemiz çok yanıyo küçük prensesin saçları uzuyo galiba :))))))))))9 annesinin kuzuxu 31+3 olduk bizdeee büyüyoruzzz

günaydın kadiscim.maşllah yezdamıza...ya küçücüktü şuna bak ya kocaman oldu da artık doğuma doğru ilerliyo.yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaa
benim de kızım uyandı temeliyooo.bide bugün yolun yarısına geldik bi<deeeeeeeee

günaydın kızlar.bebişler büyüyorlar ve hareketlendiler maşallah onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…