E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.421
günaydın herkese...
dünürüm sana da güaydın ben bu aralar kızımı hiç göremiyorum ama inanılmaz tekmeliyor benimki...
senin yakışıklı oğlunu yerim ben yaaa................:1hug:
günaydın kadiscim.maşllah yezdamıza...ya küçücüktü şuna bak ya kocaman oldu da artık doğuma doğru ilerliyo.yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaa
benim de kızım uyandı temeliyooo.bide bugün yolun yarısına geldik bi<deeeeeeeee[/QUO
Günaydın elifcim büyüdük ya teyzesii maşallah ruze nazada yolun yarısına geldi odaa bıcırıklar nasıl bişey olucaklar acaba bugece sürekli doğuracağımı gördüm durdum rüyamda :dance:
günaydın kadiscim.maşllah yezdamıza...ya küçücüktü şuna bak ya kocaman oldu da artık doğuma doğru ilerliyo.yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaa
benim de kızım uyandı temeliyooo.bide bugün yolun yarısına geldik bi<deeeeeeeee[/QUO
Günaydın elifcim büyüdük ya teyzesii maşallah ruze nazada yolun yarısına geldi odaa bıcırıklar nasıl bişey olucaklar acaba bugece sürekli doğuracağımı gördüm durdum rüyamda :dance:
Kadis bende gece rüyamda fışttt diye doğurdum valla ya ne kolaydı ben öle 5-6 tane doğururum valla :dance:
benim de kızım uyandı temeliyooo.bide bugün yolun yarısına geldik bi<deeeeeeeee
yaa nezamandır giremiyorum nete kızmı seninki elifcim haberim yoktuu yaa çok sevindim benimkide büyüyo teyzesii tatildeyim şimdii 3 ay olmak üzere 1 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?