Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnn tatlı hamişlerrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey

günaydın herkese...
dünürüm sana da güaydın ben bu aralar kızımı hiç göremiyorum ama inanılmaz tekmeliyor benimki...
senin yakışıklı oğlunu yerim ben yaaa................:1hug:

ne güzel bişey demi hareketini hissetmek benim oğluşum henüz çok sert vuramıyo ama hissettiğim anda mest oluyorum ya senide ruzemide öpüyorum kocaman Şeniz

yaa nezamandır giremiyorum nete kızmı seninki elifcim haberim yoktuu yaa çok sevindim benimkide büyüyo teyzesii tatildeyim şimdii 3 ay olmak üzere 1 hafta sonra

VAlla rüya demisken bende dördüz dogurdum 3 oglan bir kiz :) ne kolaydi ya. Öyle olsa nüfus patlamasi olur herhalde

Rüyadan uyanir uyanmaz göbegime baktim yokya birtaneydi demisim , nekadar etkisinde kaldiysam derin bir nefes aldim :teytey:

yaa nezamandır giremiyorum nete kızmı seninki elifcim haberim yoktuu yaa çok sevindim benimkide büyüyo teyzesii tatildeyim şimdii 3 ay olmak üzere 1 hafta sonra

senacım canım bende seni merak ediyordum...maşallah seninli de kocaman olmuş..kocaman olmuş seninki de.iyi tatiller canımmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
hepinize günaydın....bugün yoğunummmmmmmmmmmmmmmm

edaaaaaaaaaa neden yüzün asık canını sıkan bişey mi varrrrrrrrrr.cevap yaz çabukkkkkkkkkkkkk

gÜNAYDIN HAMİŞLERRRRRR NASILSINIZ BAKALIMM BUGÜNN BİZ İYİYİZ BUGÜN KIZIM PAZAR GÜNÜ DURMADI HİÇÇÇÇ TEKME TEKMEEE:sm_cool::sm_cool:CUMARTESİ ÇOK KÖTÜ KASIK AĞRISI YAŞADIM NİYEYSE ANLAMADIMM SIOL BACAĞIMM ÇEKİLDİ TOPALLADIMM
NEYSE ALLAHTAN PATRON İNSAFA GELMİŞ ERKEN YOLLADI BENİ CUMARTESİİİ YENİ ELEMANIN FAYDALARI şutarafagitti

günaydın kadiscim. geçmiş olsun canım. şimdi nasıl bacağın. Yezda kızımızada maşallah... bizim kızda dün ilk defa babasına hissettirdi kendini. Sabah ve akşam olmak üzere baağı harketliydi kızım dün maşallah teyzeleri. babamızda çok mutlu oldu kızını hissedince...

günaydın gülden hey maşallah geliyor yağmur kızımız dünyaya artık inşallah. az kaldı güldencim. nasılsın bu arada kızımız iyimi. yoksa heyecanlımı kıpır kıpırmı annesini karnında yeni dünyaya merhaba diyeceği için

günaydınlarrr herköeze egemen çok az kaldı heyecan varmı?bütün hazırlık tamamı

tamam cnm az kaldı evet hem heyecan var hem panik varrrr...son zamanlar geçmek bilmiyorrrrr...artık çok zor herşey ...en kısa zamanda gelsin istyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…