günaydın kadiscim. geçmiş olsun canım. şimdi nasıl bacağın. Yezda kızımızada maşallah... bizim kızda dün ilk defa babasına hissettirdi kendini. Sabah ve akşam olmak üzere baağı harketliydi kızım dün maşallah teyzeleri. babamızda çok mutlu oldu kızını hissedince...
Ay Maşallahhhhhh Oğluşuna Cnmmmmmm .daha Ne Kutular Atlayacak Annişiiiiii
semacım maşallah oğluna ay ne güzel demek iki gün sonra elif zeynebimde bir kutu atlayacak çok sevindim... canım Arda nasıl sen nasılsın. Bizim kız pazar günüden beri babasına da hissettiriyor kendini... canım kızım benimŞeniz
bu arada cumartesi saat 10.30 ayrıntılı ultrason içinde randevu aldım. kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım. geçen hafta sonu alışveriş yaptık biraz kızım için. uyku setini, hastane çıkış setini, alt açma setini, bornozunu aldık. gidip gidip onları kucaklıyorun sanki kızımı sever gibi
günaydın sevarcım.evet iki gün sonra elif zeynep'te bir kutu daha büyüyecek.iyiyiz çok şükür geride 3 kutu kaldı inanamıyorum ya çok güzel. Maşallah meleklerimize.benim oğlumunda hareketleri eskiye göre daha sert ama akşamları oynuyor sadece oda bazen benim eşimde sadece bir kere hissedebildi.sanırım giderek daha çok ve sert olacak hareketleri.:dance sevarcım bu arada resmindeki kıza bayılıyorum ya çok tatlı maşallah)
maşallah ardamıza da. evet iki gündür benim kızda daha hareketli teyzesi ve daha sert hareketleri... canım ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret aldılar. bizim burada 85 lira. doktor kontrolüde içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?