Genel Sohbet

  • Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SAĞOL SEVARCIMM ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİ CANIM ÖLE GÜZEL TEKMELER ATIYOKİ CİMCİME BAZEN ÇIKICAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM SEVARCIM SENİN KIZINADA MAŞALLAH ELİF ZEYNEP KIZIMIZDA HİSSETTİRMİŞ BAKSANA BABAŞINA
 
merhabalarrrr
arkadaşlar 30.haftaya girdiğimden beri daha bi heyecanlıyım..çoğu gitti.zaman nasılda geçti..5 haftalık olduğumuz zamanları hatırladıkça..rabbim hepimizi tamamına erdirsin..bigün bu formda DOĞUMA GİDİYORUM yada DOĞURDUM yazısını yazdığımı hayal bile edemiyorum...

bu haftalarda olan arkadaşlar hazırlıklarınız nasıl gidiyor..neler aldınız..ben yeni başladım..bu hafta mobilyasını,uyku setini ve döşeğini aldım..baktıkça içim bi tuhaf oluyor..beşiğinde kızımı düşünemiyorum...nasıl bir heyecan var içimde..anlatması zorr..
 
zaman çok çabuk geçiyor neffin..herkes alışverişi son aya bırakma diyor..zor oluyormuş..malum iyice ağırlaşacağız..
 
ben 32. haftamda çıktım 1 günde hallettimmm.herşeyini 1 güne sığdırdım çok zevkli oluyo.tabi bitmiyor amaaaaa
 
Allaaah kızlar, arka arkaya gelecek bebişler ha, yeni anne olanlar başlığında görücem ben sizi! Yok bebiş ağlıyo, aşısı şu gündü, aman bugün gülümsedi falan yazıcaksınız daha. Ay ay yerim sizin bebişlerinizi yaa, Gülden sen bi doğur, kızlar da arkanda haa!
 
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. 2 yıllık evliyim bu güne kadar korunuyorduk ama sizlerle tanştıktan sonra 2 ay önce bıraktım korunmayı çok etkilisiniz bu konuda söyliim:)
 
tuanacım pardon ya, bi süredir forumdan uzaktım, unutmuşum, önce sen doğurcan tabii, hadi bakalım birer birer gelsin bebişler. Tuanacım sanada kolay doğumlar, doğum hikayeni de bekliyoz.
 
günaydın kızlarrrrr.benim oğluşum bi kutu daha atlamış ya inanamıyorum:dance::sm_cool:
 
Ay Maşallahhhhhh Oğluşuna Cnmmmmmm .daha Ne Kutular Atlayacak Annişiiiiii
 
Ay Maşallahhhhhh Oğluşuna Cnmmmmmm .daha Ne Kutular Atlayacak Annişiiiiii

sağol canım benim inşallah çabuk geçer zaman bizde senin gibi son kutuya geliriz.sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
 
semacım maşallah oğluna ay ne güzel demek iki gün sonra elif zeynebimde bir kutu atlayacak çok sevindim... canım Arda nasıl sen nasılsın. Bizim kız pazar günüden beri babasına da hissettiriyor kendini... canım kızım benimŞeniz
 

günaydın sevarcım.evet iki gün sonra elif zeynep'te bir kutu daha büyüyecek.iyiyiz çok şükür geride 3 kutu kaldı inanamıyorum ya çok güzel. Maşallah meleklerimize.benim oğlumunda hareketleri eskiye göre daha sert ama akşamları oynuyor sadece oda bazen benim eşimde sadece bir kere hissedebildi.sanırım giderek daha çok ve sert olacak hareketleri.:dancesevarcım bu arada resmindeki kıza bayılıyorum ya çok tatlı maşallah)
 
bu arada cumartesi saat 10.30 ayrıntılı ultrason içinde randevu aldım. kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım. geçen hafta sonu alışveriş yaptık biraz kızım için. uyku setini, hastane çıkış setini, alt açma setini, bornozunu aldık. gidip gidip onları kucaklıyorun sanki kızımı sever gibi
 

canım bende ayrıntılıdan sonra doktorum olmadığı için muayene olamamıştım.bende doktorumla konuştum cumartesi günü gidicem kontrole oğlum biraz daha büyümüş olacak bende çok heyecanlıyım geçen hafta göremedim tam olarak.Ben daha bikaç giysi dışında bişey almadım.bi dahaki ay başlamayı düşünüyorum alışverişe.İyi günlerde sağlıkla giysin inşallah nekadar çok yakışacak prensese.
 

maşallah ardamıza da. evet iki gündür benim kızda daha hareketli teyzesi ve daha sert hareketleri... canım ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret aldılar. bizim burada 85 lira. doktor kontrolüde içinde.
 
maşallah ardamıza da. evet iki gündür benim kızda daha hareketli teyzesi ve daha sert hareketleri... canım ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret aldılar. bizim burada 85 lira. doktor kontrolüde içinde.

canım ben ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırdım onun için ücret ödemedim.fiyatı uygunmuş benim bir arkadaşım 150 ytl den bahsetmişti bana.ana sağlıktaki doktor bana bir yazı verdi onunla zeynep kamil araştırma kadın doğum hastanesi var belki duymuşsundur oraya gittim ücretsiz yapıldı.
 
ben ya 75 ya 85 di yalan olmasın özelde ama sigorta diğer yarısını karşılıyormuş.normalde 150-160 arası sanırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…