Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(sevarcım bu arada resmindeki kıza bayılıyorum ya çok tatlı maşallah)
bende çok beğendiğim için kullanıyorum bu resmi. çook tatlı gerçekten. İnşallah benim kızımda böyle şirin olur teyzesi. Arda oğlumuzda bir o kadar yakışıklı olur inşallah annesiyerimsenibensırnaşık şey

günaydın kızlar... nerelerdesiniz ya dünden beri kimse yokmu

günaydın herkese ben burdayım ama internette sorun var çok sık kesiliyooooooooooooo

hoşgeldin canımcım amaaan kilo dediğin nedir alırsında werirsinde kafana en son takacağın şey o olmalı etrafında pozitif arkadaşların olsun herzaman onlarla we bizimle sohbet etmek terapi gibi gelecek sana.Bir kadının en çok el üstünde tutulduğu we duygularını en yoğun yaşadığı zamandır hamilelik.benim doğumuma 22 gün kaldı wallahi bitiyo diye üzülüyorum,çok güzel bi duygu tüm endişelerinden arınıp mutlaka bu duyguları yaşamalısın,kediler bile yawrularına bakabiliyosa sen neden ii bir anne olamicakmışsın hemde en iisi olursun.Hamişlik haberlerini bekliyorusss.

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
nimet i düşündüm sabaha kadar hiç aklımdan çıkmadı rabbim yardımcısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh

hayırlı sabahlar herkese,sanada elifcim. evet ya nimet ne yaptı acaba nasıl oldu. bende merak ediyorum onu.

Günaydin Kizlarr Nasilsiniz Bakalim Küçük Melekler Nasil Vallahi Elif Al Bendende Okadar Bende Nimeti Hiç çikartamadim Hiç Aklimdan Bide Ayni Haftalardayiz Tedirginim Açikçasii Inş. Düzelir Ve Küçük Nil Zamaninda Dünyaya Gelir Annesini üzmez Dualarimiz Böle Hepp Allah Hepimize Sağlikla Kauşmayi Nasip Etsin

herkese günaydınlar benimde aklım nimette umarım herşey yoluna girerde nil acele etmekten vazgeçer.vaktinde sağlıkla doğar.

inşallah cnm.günaydın tatli annişler ve tatli bebişleriiiiiiiiii

edacım burdayım canım gittinmi doktora

Evet gittim dün akşam tetanozu bana kendi söyledi sizin oralardaki sağlık ocağına git bu haftalarda ilk doz aşı yapılıyor dedi ikinci dozuda söyledi ama unuttum bikaç hafta sonra dedi galiba semacım

Evet gittim dün akşam tetanozu bana kendi söyledi sizin oralardaki sağlık ocağına git bu haftalarda ilk doz aşı yapılıyor dedi ikinci dozuda söyledi ama unuttum bikaç hafta sonra dedi galiba semacım

anladım canım sağol.oğluşun nasıl sağlıklımı anlatsana nasıl geçti kontrolün neler dedi doktor

Fazla su içmek vücutta ödem yapmazmış tabi eğer içtiğin suyu çıkartabiiyosan yani sık tuvalete çıkıyosan dedi ödemi tuz yaparmış içtiğin suları çıkartamazmışsın ve vücudun şişermiş özellikle akşam saatleri oluşan şişliklerin geneli ödemden olur dedi

Kramplar için magnezyum eksikliği dedi ve hap verdi tamamen kesmeyebilir ama azaltır dedi yatakta gerinmemeye dikkat et dedi,bol bol süt ve süt ürünleri tüket dediii

Çok yediğimi söyledim ekmeği kes öğünü sıklaştır dedi,ben doktora gitmeye başladığımdan beri ordaki kayıtlarıma göre 7 kilo almışım 5 almalıydın 7 aldın fazla bi sıkıntı yok bundan sonra ayda 1 yada en fazla 1,5 kilo almalısın dedi

edacım keyifsiz gibisin bir sorun yokya moralinmi bozuk

Oğlum fazla yüz vermedi bize hatta cd ye bile alamadık çünkü iyi görüntü vermedi yüzüstü yatıyodu sıpa annesine çekmiş :) artık ayakları sığmıyo katlanmaya başlamış ekrana tam sığmıyodu renkliye geçişlerdede hep arkasını döndü.330 gram dedi ağırlığını haftasıyla orantılı gidiyor dedi.

edacım keyifsiz gibisin bir sorun yokya moralinmi bozuk

Canım yok bi sorunum dün gece 1de yattım sabah 6da kalktım bide izmitten geldiğimiz sabahlar böyle oluyorum 1 saat otobüsle yol geldik,otobüste uyuyorum sonrainince sersem gibi oluyorum bide ayaklarım şiş geçen sabah bacağıma kramp girmişti orası hala ağrıyo,sersemlikten yani canım yoksa bişeyim yok allaha şükür:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…