- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.481
ay çok sevindim herşeyin yolunda olmasına oğlun keyif yapıyor desene ooo yeride rahat maşallah ona herşeyin yolunda olması çok güzel çok sevindim canım.sende yemek işine biraz dikkat et şimdiden ilerisi için.ilerde nasılsa çok şişicez şimdiden ne kadar az alsak iyidir canım gözün aydın iyi geçmiş çok sevindim.
evet edacım bende dobblere girdim işte o ayrıntılı ultrason oluyor.bebeği inceliyorlar tamamen çok önemli ihmal etme onu çok önemli sevkle yaptırman çok iyi çünkü dışarıda baya pahalı yapıyorlar.bebeğin heryerini ölçüyorlar ve herşeyine ayrıntılı bakıyorlar sonrada çıkan sonuçlara göre bir rapor veryorlar.anomali görülemedi diye.onun zamanını kaçırma edacım.
ben doktora sordum ayın 20sinde işten çıkıcam 21inde yaptırsam olurmu dedim bi düşündü tamam dedi heralde geçmez zamanı bide şunu atlatsam çok korkuyorum orda bişey çıkıcak diye be sema bu çocuk şimdiden yüreğime indircek benim ama kocaman olmuş teyzesi ya birden aklıma orda gördüğüm fasulye tanesi geldi,hey Allahı sen ne büyüksün
edacım kaç kilo aldınki?bide sakaryada hangi doktora gidiosun ya benim doktorum doopler falan hiçbişe demedi ay çok sinirlerim bozuldu şimdi bırakıcam bu doktoru bide bal şimdi ben tatile gidecektim hiçbişi olmaz yüzebilirsin dedi off canım sıkıldı şimdi nie bu adam benimle ilgilenmio gibime geldi şimdi.[/QUOTE=
Arkadaşım ben Sapancada oturuyorum ve İzmitten evlendim buraya ilk önce hamilelik öncesi testlerim için Neşe Çakmak isimli bi doktora gitmiştim ana sağlığın hemen karşısında ama bana hiç güvenilir gelmedi belkide nedeni hiç bilmediğim biyerde olmasıydı ben İzmitten bir doktor buldum aynı amanda sigorta hastanesinin doktoru ilk önce bunada güvenmedim şimdi çok iyiyiz.bilemiyorumki her doktor farklı bişi deniyo heralde canım sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum bunları not al gittiğinde doktoruna sor bence
edacım kaç kilo aldınki?bide sakaryada hangi doktora gidiosun ya benim doktorum doopler falan hiçbişe demedi ay çok sinirlerim bozuldu şimdi bırakıcam bu doktoru bide bal şimdi ben tatile gidecektim hiçbişi olmaz yüzebilirsin dedi off canım sıkıldı şimdi nie bu adam benimle ilgilenmio gibime geldi şimdi.
Ben hamilelik öncesi tahlillerim için ana sağlıkta kan verdim canım ve benim damarımı patlattılar kolum komple mosmor gezdim bir ay ve fazlasıylada canı yandı tabi bu yüzden oraya hiç ısınamadım doğumumuda izmitte sigortada yapıcam bi aksilik olmazsa izmitte kadın doğum alikahyaya taşınmış,ben doktoruma sordum çok güzel olmuş orası tertemiz pırıl pırıl dedi,bakım ünitesi henüz yokmuş olacakmış ama olmasada biz bakım ünitesini erken doğan bebekler için kullanıyoruz eğer normal zamanında olursa doğumun gerek yok zaten dedi.Arifiyeyi biliyorum ama ordan geçtiğimiz için biliyorum yoksa oralarda hiç bulunmuşluğum yok.İzmitte nerde kalıyosundoru sölüosun kesinlikle not alıcam.ama şu kilo olayını çok takma kafana emin ol verirsin önemli olan çatlaklar ve göğüsler sarkmasın :) bende 9 kg almışım.buarada bende arifiyede oturuorum biliosan oraları ve izmittede kalıorum sık sık :) ben sami kemiğe gidiorum neşe hanımı duymuştum sakaryada metin mutluya çok yi diolar ama adam paragözmüşte sen doğumunu nerde ve nasıl yapmayı düşünüosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?