Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aklımda tutabildiklerimi sana aktarmaya çalışıyorum,ben dedim buaralar pek hareketli değil ama bir haftada hep çok hareketliydi dedim.Bana bebek nekadar hareketliyse onun için okadar iyidir bu durum dedi,bundan sonra mümkün olduğunca alışkanlık haline getir ve bebeğinin hareketlerini say gün içinde dedi

ay çok sevindim herşeyin yolunda olmasına oğlun keyif yapıyor desene ooo yeride rahat maşallah ona herşeyin yolunda olması çok güzel çok sevindim canım.sende yemek işine biraz dikkat et şimdiden ilerisi için.ilerde nasılsa çok şişicez şimdiden ne kadar az alsak iyidir canım gözün aydın iyi geçmiş çok sevindim.

kızlar günaydın..maşallah bugünde iyiyizzz.

nimet ve kılıç benimde canımı sıktı yaaa..inşallah bi sorun olmaz.

nimetdeki şikayetler sizdede oluyormu..sertleşmeler yani...

Sonra bana bi yazı verdi benim doktorum aynı zamanda sigortanın doktoru ama şuanda izinde yeni doğum yaptığı için.Sigortadan 2 tane doktorun adını yazdı git sigortadan renkli doppler için sevk iste dedi,sevkimi alınca görüntüleme merkezinde ücretsiz yapıyomuşum ayın 21inde gidip dopllere gircekmişim raporunada 18 -22 haftalar arasında doppler falan yazmış canım

Herşey yolunda Allaha şükür bide net görebilseydim oğlumu zaten özlemiştim şimdide göremedim Arda en son kaçıncı haftada gitti doktora kaç kiloydu ozaman semacım

evet edacım bende dobblere girdim işte o ayrıntılı ultrason oluyor.bebeği inceliyorlar tamamen çok önemli ihmal etme onu çok önemli sevkle yaptırman çok iyi çünkü dışarıda baya pahalı yapıyorlar.bebeğin heryerini ölçüyorlar ve herşeyine ayrıntılı bakıyorlar sonrada çıkan sonuçlara göre bir rapor veryorlar.anomali görülemedi diye.onun zamanını kaçırma edacım.

elfidam dilerim ikisindede bir problem olmaz dualarımız onlarla.bende daha öyle sertleşmeler olmuyor inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kavuşuruz yavrularımıza.

edacım ben geçen hafta gittim 21+4 haftalıktı ayrıntılı ultrason için gittim 436 gr dı kilosu ama asıl kontrolüm bu cumartesi günü bakalım kilo almışmı oğluşum.

ben doktora sordum ayın 20sinde işten çıkıcam 21inde yaptırsam olurmu dedim bi düşündü tamam dedi heralde geçmez zamanı bide şunu atlatsam çok korkuyorum orda bişey çıkıcak diye be sema bu çocuk şimdiden yüreğime indircek benim ama kocaman olmuş teyzesi ya birden aklıma orda gördüğüm fasulye tanesi geldi,hey Allahı sen ne büyüksün

şuana kadar herşey yolunda gidiyor canım korkma bişey çıkmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut.hepimiz bebişlerimiz için öyle paniğiz.benim doktor bakarken heyecandan elim ayağım buz kesti kalp atışlarım hızlandı ölücem sandım bian çok fena oldum.rahat ol tamammı.maşallah bak gelişimide güzel herşeyi normal fasulyeden koca bir insana hayat böyle işte.

Sağol canım bak sen oğluna almışsın kiloları ben kendime almışım yok kararlıyım bundan sonra ekmeği kesiyorum daha dikkatli beslencem ama bugün moralim iyi sabah beri kaç defa oynadığını sayamadım oğlumun yine kıpır kıpır maşallah

edacım çok kilo alınca doğumda zorlaşır onun için ekmek hamurişi kızartmalar uzak dur senin iyiliğin için hem bunların oğluna yararıda yok .ayda 1-2 kilo almak en normaliymiş bundan sonra daha dikkatli olursun.maşallah oğluna dününde acısını çıkarıyor heralde bugün kıpır kıpır dün seni gördüya ona sevinmiştir.

Annesi yer onu kız teyzesiiiiii bide şimdi daha ağırlaştıkça heralde ilk başlarda daha az oynıcak gibi şimdi genede rahat hareket edebiliyo içerde.Ben ekmek yemeden doymuyorum ama uğraşıcam zaten şurda 11 gün sora iştende ayrılcam ya sema daha dengeli beslenebilirim evde herşeyimiplanlı yapabilitim süte başlıycam yoğun bi şekilde ama yağsız süt alıcam bide spora başlıcam evde bisikletim var günde yarım saat hafif tempo sürsem doğumada faydası olur sanırım.Dün hamile pantolonu aldım kendime kot,ordaki kızlar ne güzel hamilelik çok yakışmış falan dedi moralim düzeldi baya kendimi çok salmıştım ama toparlıcam inşallah

KIZLAR BANA GELEN BİR MAİLİ BURAYA KOPYALIYORUM..........
Mars gezegeni Agustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi
olacak. Mars çiplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.
27 Agustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklastiginda en büyük
göründügü gün olacak. 27 Agustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.
Dünyanin iki ayi varmis gibi görünecek.
Marsin dünyaya bu kadar yakin geçecegi bir sonraki tarih 2287 yili. Bunu
dostlarinizla paylasin.
Bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayi tekrar göremeyecek.

edacım kaç kilo aldınki?bide sakaryada hangi doktora gidiosun ya benim doktorum doopler falan hiçbişe demedi ay çok sinirlerim bozuldu şimdi bırakıcam bu doktoru bide bal şimdi ben tatile gidecektim hiçbişi olmaz yüzebilirsin dedi off canım sıkıldı şimdi nie bu adam benimle ilgilenmio gibime geldi şimdi.

buarada ben 9 kilo aldım hamileliğim başladığından beri canım maalesef :çok üzgünüm:

doru sölüosun kesinlikle not alıcam.ama şu kilo olayını çok takma kafana emin ol verirsin önemli olan çatlaklar ve göğüsler sarkmasın :) bende 9 kg almışım.buarada bende arifiyede oturuorum biliosan oraları ve izmittede kalıorum sık sık :) ben sami kemiğe gidiorum neşe hanımı duymuştum sakaryada metin mutluya çok yi diolar ama adam paragözmüşte sen doğumunu nerde ve nasıl yapmayı düşünüosun?

Ben hamilelik öncesi tahlillerim için ana sağlıkta kan verdim canım ve benim damarımı patlattılar kolum komple mosmor gezdim bir ay ve fazlasıylada canı yandı tabi bu yüzden oraya hiç ısınamadım doğumumuda izmitte sigortada yapıcam bi aksilik olmazsa izmitte kadın doğum alikahyaya taşınmış,ben doktoruma sordum çok güzel olmuş orası tertemiz pırıl pırıl dedi,bakım ünitesi henüz yokmuş olacakmış ama olmasada biz bakım ünitesini erken doğan bebekler için kullanıyoruz eğer normal zamanında olursa doğumun gerek yok zaten dedi.Arifiyeyi biliyorum ama ordan geçtiğimiz için biliyorum yoksa oralarda hiç bulunmuşluğum yok.İzmitte nerde kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…