Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
izmitte eski stad var e-5 üzeri tam karşısında bulvar apt var ordayım yada derince yenikent uzun bi süre yaşadım orada bi ara izmit merkezde kasiyerlik yapmıştım 1 sene kadar yani 2. memleketim buralara ısınamıorum izmit daha sıcak gelio bana ya sorma bu arada doğum evinden bende çok korkuorum ama herkez dioki çok deişmiş artık eskisi gibi davranmıomuş ebeler yani öle diolar ama ben yinede korkuorum bana kötü davranırlar die doktorumda dioki sezeryan olursan ben gelicem zaten normal olursanda benim bi elim orda olcak sana kötü davranamazlar dio ya bilmiorum kafam okadar karışıkki.bi bakmışın beyhekime gitmişim son anda valla allah kolaylık versin hepimize

iyiyiz cnm saolasın gördüğün gibi doğum korkusu ve telşı azcıkın var bizde sen nasılsın?

Ben derince 60 evlerde oturuyodum bekarken şimdi annemlerde fethiye caddesinde yukarı çıkarken ilk merdivenlerin oraya yerleştiler ben izmite gidince gözlerim parlıyomuş eşim öyle diyo Sen doktorun özeline gittiğin için sigortada rahat edersin bi sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum,ben annemlerede yakın olmak istedim doğuma bir ay kala orda kalmaya başlıycam zaten,eğer normal düşünüyosan özelleri pek tavsiye etmiyolar normal diye gidiyomuşsun direk bebek ters geliyo diyerek sezeryana alıyolarmış arkasından bebeği küveze koyup masrafı bindiriyolarmış.Birde bana sigortalar daha fazla doğum yaptırdıkları için daha tecrübeli geliyolar.

eda varya cidden içim rahatladı saol cnm ya işallah anneme diorum anne özelemi gitsem annem dioki :)))) kızım hertürlü çıkaracan istersen evde yap sonuçta gelicem dedimi gelio.ebeler bişi yapmıo sen yapıcaksın doğumu ama sen acı çekmişceksin sen bi eylemi gerçekleştirceksin yapan nasıl yapmış dio ozamanda rahatlıorum biraz :)

Annen çok doğru söylemiş :) ben hep diyorum eskiden kadınlar tarlada doğurur taşla göbek bağı kesilir bide üstüne işlerini yapmaya devam ederlermiş:) tamam onlarda biraz abartmışlar ama çok büyütme kafanda sigortadakiler artık gözleri kapalı yapıyolardır bu işleri,bide ordaki ebeler falan doktorlarından korkarlar senin doktorun benim hastam özen gösterin diye arıycak laf yememek için daha dikkatli olurlar,orda bi hastabakıcıya ya da ebeye yanınızda gelen birisi para sıkıştırcak iyi ilgilen çıkarken seni gene görcem diycek bak nasıl etrafında dönüyolar kendini özelde gibi hissedersin valla a.s

ben hamileyken bayanlarla hamilelik ile ilgili ve sohbet etmek için okadar çok site aramıştım ki ama bulamamıştım şimdi kızım 7.5 aylık ama sonunda buldum aradığım siteyi ve çok mutluyumm allah herkesin yavrularını korusun

Günaydın Kızlar Mübarek Miraç Kandiliniz Kutlu Olsun Hepinizin böle hayırlı geceler yüzü hürmetine sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip etsin rabbim kucaklarımıza
bebiş isteyen arzulayan arkadaşlarımızında kollarını boş bırakmasın allahımm

herkese günaydınlar

miraç kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin.

kızlar hepinize günaydın.hayırlı kandiller..rabbim bütün dularımız kabul etsin sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...bebek isteyen tüm anne ve babalarında kucaklarını boş bırakmasın inşallah...

günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller ve cumalar ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah.sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

arkadaşlar,hayırlı kandiller...bugun bol bol dua edelim hamile olanları sağlıklı şekilde bebişlerini kucaklarına almayı,hamile kalamayanlarında en kısa zamanda hamile kalmaları için dua edlim...

kızlar günaydınlar hepinize... Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin. biz hamileleride sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah.

arkadaşlar ya kızımı dün öğlenden beri hiç hissetmedim(((((((((((

Hepinizin kadili mübarek olsun arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

arkadaşlar ya kızımı dün öğlenden beri hiç hissetmedim(((((((((((

canım benim sıkma canını bu zamanlarda okadar çok hissetmemen normalkii daha tam sertleşmedi kemikler falan ama illada hissetcem dersen doktor geçenlerde arkadaşıma sölemiş tv karşısına geçip sesini sonuna kadar aç demiş oda öle yapmış müzik açmış bebek hemen kıpırdanmaya başlamış çok şeker yaa :):icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…