izmitte eski stad var e-5 üzeri tam karşısında bulvar apt var ordayım yada derince yenikent uzun bi süre yaşadım orada bi ara izmit merkezde kasiyerlik yapmıştım 1 sene kadar yani 2. memleketim buralara ısınamıorum izmit daha sıcak gelio banaya sorma bu arada doğum evinden bende çok korkuorum ama herkez dioki çok deişmiş artık eskisi gibi davranmıomuş ebeler yani öle diolar ama ben yinede korkuorum bana kötü davranırlar die doktorumda dioki sezeryan olursan ben gelicem zaten normal olursanda benim bi elim orda olcak sana kötü davranamazlar dio ya bilmiorum kafam okadar karışıkki.bi bakmışın beyhekime gitmişim son anda valla allah kolaylık versin hepimize
slm kızlar nasılsınız
eda varya cidden içim rahatladı saol cnm ya işallah anneme diorum anne özelemi gitsem annem dioki :)))) kızım hertürlü çıkaracan istersen evde yap sonuçta gelicem dedimi gelio.ebeler bişi yapmıo sen yapıcaksın doğumu ama sen acı çekmişceksin sen bi eylemi gerçekleştirceksin yapan nasıl yapmış dio ozamanda rahatlıorum biraz :)
iyiyiz cnm saolasın gördüğün gibi doğum korkusu ve telşı azcıkın var bizde sen nasılsın?
arkadaşlar ya kızımı dün öğlenden beri hiç hissetmedim(((((((((((
arkadaşlar ya kızımı dün öğlenden beri hiç hissetmedim(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?