Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada kızlar yeni resmim göbişim :) dün akşam eşim çekti dedim kızlara göstercem meraklı zaten göbişim şişkoluğunu görmeye hemen çekti nasılım :))):?

Arkadaşlarım hepinizin miraç kandilini kutlar kocaman kocaman öperim.. Allah bu gece hepinizin gönlündekini versin.. Doğum yapmış olanlara uzun ömürlü hayırlı evlatlar yapıcak olanlara da bol sabır ve hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahyerimseniben ha bu arada bebişlerinizle de kandilleşmeyi unutmayın şimdiden alışsın minişler:1hug: Şeniz

duygumca cok güzel cıkmış göbüşün ben onu hazır bir avatar falan sanmıştım.

pubb hastalığını herkes okusun kızlar hala çekmekteyim.tuza dikket.ne iğneler neler oldum fayda etmedi ancak doğumdan sonra geçermiş.lütfen dikkat......göbeğin gerilmesiyle alakalı bi olay.2 cildiyeciye gittim..

egemen canım benim çok geçmiş olsun yaa bildiğim kadarıyla çokta dikkatliydin aslında sen şu tuz olaylarında falan canım kısa zamanda düzelir işallah .zamanında nasılda sabırsızlanıoduk ne zaman şişecez die şimdide pubb hastalığı çıktı.dikkat et canım kendine tabi bizde.saol verdiğin bilgiler için cnm

Bişey Değil Cnmmmm Bu Tuzun Yaptiği Bişeymiş.ama Her An Herkese Olabilecek Bişey.350 Gebenin 130 Unda Olabiliyomuşş...10 Gün Daha Kaşinicam...bebişler Için Anne Oolmak Ne Zormuş.uykusuzluğa Aliştim.uyumamak Garip Değil Artik.uyumak Ilginç Benim Içinnn.saol Cnmmmm

Günaydın kızlar biz oğlumla gece 4den beri ayaktayızzzzzzzzz kötü bir geceydiiiii:bbo:

günaydınnn herkezlere cnm neden ayaktaydınız?sancınmı vardı hayırdır geçmiş olsun..

günaydınnn herkezlere cnm neden ayaktaydınız?sancınmı vardı hayırdır geçmiş olsun..

Günaydın duygucum,bizim bahçede civcivlerimiz var baya büyüdüler dün akşam biz onların kümeslerinin kapısını kapamayı unutmuşuz gece acı acı bağarmalarıyla uyandım birden hemen eşimi uyandırdım cama koştuk hepsi biyere kaçıyodu kapalı alanlarının içinde-bizim burda Gelincik diye bir hayvan var-daha önce ismini duymuştum ama tavukların kafalarını kopararak beslendiğini duymamıştım :1no2: bizim civcivlere saldırmış gece biz camdan bağarıp ışık açınca kaçmış hemen aşağıya indik bitane civcivimiz yerde yatıyodu boğazını sıkarken biz kurtarmışız saniyeyle ölmemiş civcivimiz ama baygın gibiydi hepsi okadar korkmuştuki görsen için parçalanır tabi bende korktum ya tekrar gelirse diyede hiç uyuyamadım oğlumda resmen hissetti gerginliğimi o da hep döndü tekmeledi durdu şimdi annemi aradım o civciv iyiymiş biraz yem yemiş su içmiş annem iyileşir diyo

Kızlar Günaydınnn nasılsınız bakalım minik yaramazlarınız nasıll iyilerdir umarım bugün çok mutlu birgün benim için evlilik yold dönümüm 1 seneyi devirdik eşimle beraber . onu çok seviyorum inş. bir ömür boyu yezdamla ve eşimle mutlu olurum herkes içinde aynı şeyleri diliyorum. bu arada düm kızıma civilden güzel ciciler aldım oakadar güzel şeyler varki . hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın ben yarın gidip doğum izni için raporumu açtırıyorum belli değil ne zamana kadar işe geleceğim fırsat buldukça giricem siteye sizleri özliycem

Kadiscim Allah bir yastıkta kocatsın inşallah,bende dün oğluma ufak tefek bişiler aldım iyi günlerde kullansınlar inşallah canım sana iyi tatiller bizi habersiz bırakma canım öpüyorum çok

canım benim yaa sıkma canını sakaryanın neresindesin sen?bizim burada çok oluodu bi aralar (arifiye) bide şöle bişi var o hayvanlarla ilgili böle kötü davrandığın zaman unutmuomuş falan buluomuş mutlaka.bide dadandımı eyvah...sen sıkma canını ucuz atlatmış hayvancıklar.babaannemin tavuklarını civcivlerinin hepsini boğarak öldürmüştü bi senesi çok üzülmüştük hayvanda olsa onlarda bi can sonuçta ama şimdi sen daha daha dikktli ol biliosunki sen 2 CAN yerimseniben

KADİŞ AZ KALDI AZZZ HADE BAKALIM HABERLERİNİ BEKLİORUZ..UMRAIM ÇOK GÜZEL GEÇER DOĞUMUNDA TATİLİNDE BEBİŞİNLE Bİ FOTO ÇEKİL YOLLADA GÖRELİM yerimseniben

Valla artık ben geceleri doğru dürüst uyuyamam duygucum her an sese karşı hazırolda olurum,diğer evdeki herkes uyuduğu zaman maşallah top patlasa uyanmaz kendimi onlara karşı sorumlu hissediyorum,tabi ya can taşıyolar onlarda küçücüklerdi evde karton kutuda besledim onları hele kafaları kopmuş görsem günlerce etkisinden kurtulamam şimdi tepelerine ışık takacak eşim bende gece her wc ye kalktığımda ışığı açıp biz göz dağı vercem onlara,inşallah dadanmazlar daha oğlum onların yumurtalarını yicek taze taze a.s Buarada ben sapanca da oturuyorum canım,Akrepler gelincikler cirit atıyo ortalıkta

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben 1 haftadır yoktum. Tatil yaptım bol bol dinlendim gezdim tozdum. Oğlumuda bir hafta büyütüp geri döndüm.
Kadis eşinle sana mutluluklar dilerim.
Edacım civcivlerin için çok üzüldüm nasıl korkmuşlardır zavallılar. Sen de çok etkisinde kalma canım bak oğluşunda çok üzülmüş.

güneydın yeliz nasılsın?nerde yaptın bakalım tatilini?nasıl geçti bu arada göbiş ne alemde baya büyümüştür artık.bu haftalarda genel olarak şikayeterin ne oluo çoğunlukla sen benden öndesinya biraz bilgi alıyım

Saol yelizcim.Negüzelya tatil yapmışsın benimde çok ihtiyacım var tatile ama gidemeyiz bu sene biraz önce tetanoz aşımı yaptırdım kolum çok ağrıyoooooooooooosenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…