günaydınnn herkezlere cnm neden ayaktaydınız?sancınmı vardı hayırdır geçmiş olsun..
Kızlar Günaydınnn nasılsınız bakalım minik yaramazlarınız nasıll iyilerdir umarım bugün çok mutlu birgün benim için evlilik yold dönümüm 1 seneyi devirdik eşimle beraber . onu çok seviyorum inş. bir ömür boyu yezdamla ve eşimle mutlu olurum herkes içinde aynı şeyleri diliyorum. bu arada düm kızıma civilden güzel ciciler aldım oakadar güzel şeyler varki . hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın ben yarın gidip doğum izni için raporumu açtırıyorum belli değil ne zamana kadar işe geleceğim fırsat buldukça giricem siteye sizleri özliycem
Günaydın duygucum,bizim bahçede civcivlerimiz var baya büyüdüler dün akşam biz onların kümeslerinin kapısını kapamayı unutmuşuz gece acı acı bağarmalarıyla uyandım birden hemen eşimi uyandırdım cama koştuk hepsi biyere kaçıyodu kapalı alanlarının içinde-bizim burda Gelincik diye bir hayvan var-daha önce ismini duymuştum ama tavukların kafalarını kopararak beslendiğini duymamıştım :1no2: bizim civcivlere saldırmış gece biz camdan bağarıp ışık açınca kaçmış hemen aşağıya indik bitane civcivimiz yerde yatıyodu boğazını sıkarken biz kurtarmışız saniyeyle ölmemiş civcivimiz ama baygın gibiydi hepsi okadar korkmuştuki görsen için parçalanır tabi bende korktum ya tekrar gelirse diyede hiç uyuyamadım oğlumda resmen hissetti gerginliğimi o da hep döndü tekmeledi durdu şimdi annemi aradım o civciv iyiymiş biraz yem yemiş su içmiş annem iyileşir diyo
Kızlar Günaydınnn nasılsınız bakalım minik yaramazlarınız nasıll iyilerdir umarım bugün çok mutlu birgün benim için evlilik yold dönümüm 1 seneyi devirdik eşimle beraber . onu çok seviyorum inş. bir ömür boyu yezdamla ve eşimle mutlu olurum herkes içinde aynı şeyleri diliyorum. bu arada düm kızıma civilden güzel ciciler aldım oakadar güzel şeyler varki . hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın ben yarın gidip doğum izni için raporumu açtırıyorum belli değil ne zamana kadar işe geleceğim fırsat buldukça giricem siteye sizleri özliycem
canım benim yaa sıkma canını sakaryanın neresindesin sen?bizim burada çok oluodu bi aralar (arifiye) bide şöle bişi var o hayvanlarla ilgili böle kötü davrandığın zaman unutmuomuş falan buluomuş mutlaka.bide dadandımı eyvah...sen sıkma canını ucuz atlatmış hayvancıklar.babaannemin tavuklarını civcivlerinin hepsini boğarak öldürmüştü bi senesi çok üzülmüştük hayvanda olsa onlarda bi can sonuçta ama şimdi sen daha daha dikktli ol biliosunki sen 2 CAN yerimseniben
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben 1 haftadır yoktum. Tatil yaptım bol bol dinlendim gezdim tozdum. Oğlumuda bir hafta büyütüp geri döndüm.
Kadis eşinle sana mutluluklar dilerim.
Edacım civcivlerin için çok üzüldüm nasıl korkmuşlardır zavallılar. Sen de çok etkisinde kalma canım bak oğluşunda çok üzülmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?