Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korkma Bişey Olmaz Ben 3 Tane Iğne Oldum Bak Kalçadan Ben Bişey Diyomuyum...hem De Ne Yanmak Yaa...kaşintilarim Geçmedi.çok Kötüyüm.şafak 8.anca Bebiş çikinca Geçermişşşşş...pubb Diye Bi Hastalik

selam kızlar... nasılsınız bakalım. bebişler nasıl. biz kızımla çok iyiyiz. Ayrıntılımızda çok iyi çıktı. kızımın maşallahı var. tam 554 gr olmuş. ve o kadar hareketliydi ki ultrason sırasında anlatamam eliyle ayağını yakalıyordu taklalar atıyordu. hiç yerinde durmadı yani canım kızım benim.

ay maşallaahhh ya hepsine.az kaldı zwman geçmek bilimiyooo.zaman geçecek bebiş gelince kaşıntılarımda geçecekmiş inşşşşşşş

TEŞEKKÜRLER YELİZCİM HEPİMİZ MUTLU OLALIM HERZAMAN BİR ÖMÜR BOYU
NE GÜZEL DİNLENMİŞSİN BENDE DİYORUM BU KIZ MERELERDE HİÇ GİRMİYO EFECİK BÜYÜDÜ EVET MAŞALLAH BİZDE YARIN DOĞUM RAPORUNU ALIYOZ HAYIRLISI BAKALIM

Yeliz Ne Güzel Dinlendin Hoşgeldin.sevarcim çok Sevindim Herşeyin Yolunda Olmasina.bende Kontrole Gittim Cumartesi Benim Oğluşumda Iyiydi Maşallah.doktora Bacak Arasini Gösterip Durdu:asigim:çarşamba şeker yüklemesi varmış senin doktor ne dedi canım?:1hug:

semacım herşey yolunda demi nasılmış kilosu boyu oğlumuzun hareketleri için bişey dedimi doktor sen tetanoz aşını vuruldunmu canım

semacım herşey yolunda demi nasılmış kilosu boyu oğlumuzun hareketleri için bişey dedimi doktor sen tetanoz aşını vuruldunmu canım

evet canım herşey yolundaymış çok şükür.tetanoz aşısını bir hafta sonra yaptır dedi çarşamba günü şeker yüklemesi var herşey yolunda gidiyormuş.kilosunuda tam söyledi de net kalmadı aklımda 550-600 gr arasıydı sanırım.şuan iyi gidiyormuş çok şükür.hareketlerini uzanınca daha çok hissediyorum çalıştığın için iş ortamında hareketlerini net anlayamazsın normal dedi.magnezyum verdi kramp girmesin diye biraz kilo almışım dikkat et dedi.

slm kızlar nezamandır giremiyorum nete ne habersiniz bizde 3 ay olduk şimdi.tabi dış etkenler bizi rahat bırkırsa ki dua ediyorum allaha bebeğme bişey olmasın sağlıklı doğarız inşallah.kızlar nolur bana sabır dileyin allahtan şu ara çok ihtiyacım var bebişime bişey olacak diye çk korkuyorumm...((

korkma annesi bebegine bişeycik olmaz yaa! bak kocaman olmuş, bu zmana kadar anensine sımsıkı tutunmus! bundan sonra ancak doguma çıkar ordanç kendini üzme. Allah yardımcın olsun bebeğini saglıkla kucagına al inşallah canımm

maşallah semacım oğluna. Rabbim hep böyle daim etsin inşallah. ahhhhhhhhhhhhh bu kilolar:mymeka::mymeka:... ya ben ya ben sormayın kaç kilo almışımsenağlamasenağlama

kızlar hepinize günaydın.sonunda taşındım.çok güzel bi evim oldu...yarın kızımı görmeye gideceğim doktora..size ancak evden yazarım artık akşamları.şirketin interneti bi süreliğine kapalı olacak beni merak etmeyin...ankaraya gelenleri yeni evime bekliyorum.allaha emanet olun...

günaydın elifcim. hayırlısı olsun sonunda yerleştin öylemi.ay ay yarın kızında görmeye gidecekmişsin ne güzel. bol bol izle annesi ekrandan onu. sonraki görüşmeye kadar özlüyor insan bebişini ya. İnşallah iyi haberlerle döneceksin aramıza canım. Ankara ya yolumuz düşerse uğrarız inşallah:)) Sİzde Allaha emanet olunŞenizŞeniz

sevarcım prensesede maşallah herşey iyi çıkmış çok sevindim.bende kilo almaya başladım ya doktorum kızdı bidahaki ay böyle kilo almayacaksın dedi.dikkat et doğumun zorlaşır dedi bende artık daha dikkat etmeye çalışıyorum.

elifcim bizde dün seni merak ettik.yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşallah tüm sevdiklerinle beraber.hauyırlı uğurlu olsun canım.Ankara'ya gelebilirsem ilk iş sendeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…