- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.541
Kelebek Ilk Aşindi Dimi?
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben 1 haftadır yoktum. Tatil yaptım bol bol dinlendim gezdim tozdum. Oğlumuda bir hafta büyütüp geri döndüm.
Kadis eşinle sana mutluluklar dilerim.
Edacım civcivlerin için çok üzüldüm nasıl korkmuşlardır zavallılar. Sen de çok etkisinde kalma canım bak oğluşunda çok üzülmüş.
Yeliz Ne Güzel Dinlendin Hoşgeldin.sevarcim çok Sevindim Herşeyin Yolunda Olmasina.bende Kontrole Gittim Cumartesi Benim Oğluşumda Iyiydi Maşallah.doktora Bacak Arasini Gösterip Durdu:asigim:çarşamba şeker yüklemesi varmış senin doktor ne dedi canım?:1hug:
semacım herşey yolunda demi nasılmış kilosu boyu oğlumuzun hareketleri için bişey dedimi doktor sen tetanoz aşını vuruldunmu canım
slm kızlar nezamandır giremiyorum nete ne habersiniz bizde 3 ay olduk şimdi.tabi dış etkenler bizi rahat bırkırsa ki dua ediyorum allaha bebeğme bişey olmasın sağlıklı doğarız inşallah.kızlar nolur bana sabır dileyin allahtan şu ara çok ihtiyacım var bebişime bişey olacak diye çk korkuyorumm...((
evet canım herşey yolundaymış çok şükür.tetanoz aşısını bir hafta sonra yaptır dedi çarşamba günü şeker yüklemesi var herşey yolunda gidiyormuş.kilosunuda tam söyledi de net kalmadı aklımda 550-600 gr arasıydı sanırım.şuan iyi gidiyormuş çok şükür.hareketlerini uzanınca daha çok hissediyorum çalıştığın için iş ortamında hareketlerini net anlayamazsın normal dedi.magnezyum verdi kramp girmesin diye biraz kilo almışım dikkat et dedi.
kızlar hepinize günaydın.sonunda taşındım.çok güzel bi evim oldu...yarın kızımı görmeye gideceğim doktora..size ancak evden yazarım artık akşamları.şirketin interneti bi süreliğine kapalı olacak beni merak etmeyin...ankaraya gelenleri yeni evime bekliyorum.allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?