Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydın Elifcim hayırlı olsun bitanem Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.Sevar sen kaç kilo aldınki ya ben bu sabah çok sinirliyim gene 700gram almışım bir haftada hemde okadar kontrol ederek ekmek yemeden günde bir kahvaltı bir öğün arada meyva yoğurt yiyip süt içerek nasıl oluyo bu ya eskiden daha çok yer kilo almazdım haftada 700gram ayda 2,800 kilo demek ya of çok sinirlerim bozuk geçen haftada 900gram almıştım zatensenağlama:çok üzgünüm:senağlama

KIZLAR TAKMAYIN KİLOLARI YAAA BAKIN BEN HİÇ TAKIOMUYUM RELAX YANE :) .... (ÇAKTIRMAYIN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM) AMA EN ÇOK KİLODAN ÇOK YANİ BU SELÜLİT OLAYINA TAKMIŞ DURUMDAYIM ÖNCEDEN HİÇ YOK DENECEK KADAR AZKEN ŞUAN MÜBAREK Bİ PORTAKALDAN FARKIM YOK :'([[/B]

Ben selülitleri aştım artık giyinip soyunurken bakmıyorum kendime aynı hiç yok denecek kadar azdı duygu şimdi oturunca bile pütür pütür oluyorum hadi ben görüntü kısmını aştım olayın,normal doğum istyorum nekadar çok kilo alırsam doğumum okadar zorlaşıcak işin sağlık yönündeyim yani of ya ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben aldım 10 kilo çocuk daha 350gram eee ilerde ne olacak :çok üzgünüm: Buarada bu gecede aynı saatte civcivlerin sesiyle uyandım duygucum bu sefer ışık takmıştık kafeslerinin üstüne hemen ışığı yaktım içerde kahverengi bişey kaçmaya çalışıyo salak hayvan kafese girdiği yeri unutmuş bi türlü çıkamadı kafesten meğersem gelincik değil sansarmış eşim tüfekle bu sorunu ortadan kaldırdı çok mutluyum artık civcivlerde derin bir nefes alıcak.Birtürlü yiyemeden civcivlerimi mefta oldu hergece Eda radarına yakalandı hayvan :Roflol:

:)))))))) Alemsin Yaaaa :)oh Ama Sevindim Kurtuldunuz Uheuheuheue Iyi Oldu Ona :) Ama Canim Benim Sen Hamile Kalmadan önce Kaç Kiloydunki Biliomusun Hani Kanal D De Bi Kadin Var şenay Düdekle Birlikte Program Sunuyo Müge Adi O Hamileliğinde 20 Yi Geçik Almiş...düşün O Verdiyseee Bizde Veririz :))) Hem 16 Kg Kadar Yolu Var önceden Hani Derlerdiya Göbekmi Bebekmi şimdide Diolar Bana Tanimayanlar Ben Bebek Diorum :))) Komik Oluo

eda delüsü yine gramlarla mı uğraşıyorsun canım sen böyl estres yapıp kafaya taktıkça daha çok kilo alırsın canım ekmeği kesmişsin biraz da egzersiz yapmayı her akşam yürümeyi dene faydasını görürsün canım dertetme kendine bebişin sağlıklı olsun da kilolar verilir hayatım

Of off kızlar ama niye ben 70 kiloyla doğuma gitmek istemiyorum ama bu gidişle durum onu gösteriyo.hamile kaldığımda 50 kiloydum duygucum ama benim boyum 163 yani 35lik rakı kadar o müge denilen kadının boyu kimbilir nekadar uzun kendimi malak gibi hissediyorum sağlıklı olanı 12-15 kiloymuş ben şimdiden 10 kilo aldım ya inanamıyorum

35 Kilomuuuu Inanamiorummm Edaaa Ne Dedi Duydunmuu 35 Kilooo Ayyy Acayip Morel Oldu Yaa 9 Kg Hiçbişi Kaldi Ayyy Evla Saollll :)))

AY BENİM BOYUMDA 1.63 :) BENDE 9 KG ALDIM ŞİMDİYE KADAR 57 KGLA KALDIM ŞİMDİ 66-67 KG 72 YE KADAR YOLU VAR DİODUM AMA GEÇİCEZ GALİBA OLSUN ZOR OLMAZ DOĞUM OKADARDA HEM BİŞİ DAHA VAR SADECE SEN ALMIOSUN BEBİŞTE ALIO E BİDE ONUN EŞİ DEDİKLERİ VAR.ODA BAYA AĞIRLAŞIO OYÜZDEN NORMALİ GEÇSEN GEÇSEN 1-2 KG GEÇERSİN ODA ZARAR ETMEZ BENCE Bİ ARA BENDE OKADAR TAKIODUMKİ NE DESELER AĞLIODUM KİLOM YÜZÜMDEN AMA ŞİMDİ BAK BU CESARETLE ŞİMDİ TATİLE GİDİORUM VE BİKİNİ GİYCEM :)))) UHEUHEUEHE KORKCAK BENİ GÖREN AMA ÇOKTA TATLI OLCEK BENCE :):sm_cool:

kilo diye ölçülen şeylerin bir kısmı da içtiğimiz su. şu yaz mevsimi bitsin daha bir rahatlayacağız.yazın çok fazla su içildiği için su şişkinlik yapıyor edacım kilo sandığın şeylerin büyük kısmı vücutta biriken su hayatım

35 Kilomuuuu Inanamiorummm Edaaa Ne Dedi Duydunmuu 35 Kilooo Ayyy Acayip Morel Oldu Yaa 9 Kg Hiçbişi Kaldi Ayyy Evla Saollll :)))

Ben 35 kilo alsam benim 35 numara ayaklarımın beni taşıma şansı nedir sence kafamçokkarıştı senin boyunda uzun tabi duygu gülersin öyle kıs kıs ben hem şişko hem bodur biriyim artık :1no2:

Takilmayin Ya Bende 25 Aldim Biliyosunuzzzzzzz...ama Vericem çatir çatirrrrrrrrrrr...hiç üzülmeeeee Edacim .benim Yolimda Olan Arkidişimmmm...valla Taş Gibiyim.hiç Dert Etmiyorum.hala çok Hareketliyim Ki Kaşinmalara Rağmennnnn...her şey Güzel Olacakkk...kilo Alinan Verilen Bişey Eninde Sonunda.bende Hayatimda Bu Kilolara çikmadim.55 Lee Evlendim.658-60-62 En Tombik Halimdi şu An 85 I Aştik Ama Takmiyorum Hem De Hiççç.....

Ay biraz düzeliyomuyum neyim düzeltin beni kızlar sabah sabah tartıya çıkınca eşimde azabımdan kurtulamadı ve etrafta sadece göbeği çıkmış zayıf hamileleri görmek istemiyorum devlet o kadınlara sokağa çıkma yasağı koysun çünkü çok sinirleniyorum bide bi tanesinin olmuş 3,700 bebeği görseniz hamile demeye bin şahit lazım onlar bile çelişkiye düşerler.Şimdi bendende anca 2,000 kiloluk bişey çıkar

Güldencim bu sitedeki bütün kilo alan hamişlere sen çok iyi bir moral verici oldun bu zmaan kadar şimdi sende gidiyosun ben kime bakıp bakıp ''yav ben baya iyiyim bak ne halde olanlar var '' diycem :Roflol: Ay güldürdün beni canım arkadaşım stres topum benim demek 25 oldun aman aman çok iyi naniknanik

Valla Herkes çok Tatli Tombik Hamiş Oldun Diyorrrrr.ben De Memnunum Hayatimdan Normal Yapsam Doğumu Bebiş Te4 Kilo Kadar Doğardi Ama Bugün 16.00 Da Kesin Sonuç Belli Olacak Belki De Yarin Alir Bebişi Hiç Belli Olmaz.ben Kilo Olayini Aştim Cnm Yaaaaa..e Boy Da Var Biraz çok Belli Etmiyo.biraz Popiş Büyüdü Işte.göbek Aldi Başini Gitti Zaten..bugün Kzimi Gördüm Ilk Defa Rüyamda...ayni Bana Benziyodu Bakalim Gördüğüm Bebişe Benzeyecekmiiiii...

Bide arkadaşlar sizi şimdiden bilgilendireyim sonradan ne oluyo demeyin.Bu tetanoz aşısı varya adamın anasını ağlatıyo bu bir,ikincisi sol kolunuza yaptırı çünkü kol iptal oluyo yada gece hangi tarafa yatarak rahat ediyosanız diğer kolunuza yaptırın ama iptal olacak bir kol seçin kendinize,üçüncüsü gece uyurken sabaha kadar zonklaması geçmediği için hafta sonuna doüru cuma gününden mesela yaptırırsanız eğer ertesi gün işte benim gibi ruh olarak dolaşmazsınız,dördüncüsüde gece zonklamayı dindirmek için kolunuzu yukarı doğru başınızın üstüne falan koyun yatınca kan dolaşımı yavaşladığı için sanıyorumki daha çok ağrıyo yukarı kalp seviyesinden yukarda tutmak iyi geldi bana deneyin şimdiden geçmiş olsun :))

Cnm Ilk Aşida çok Yanarsin Ama 2. De çok Hissetmezsin.ay Bu Bendende Miz Miz çikti Yahuuuuuuuuu...

Valla Gülom Yaaa Eda öldürdün Beni Burda Gülmekten He :))) Gel Biz Senle Yeni Bi Konu Açalim Hamişler Ve Kilolari Die Herkezin Foyasi Meydana çiksin :)))

ya benimde bu hafta sanırım aşı delircem yaaa.zaten yorgunum heryerim ağrıyooo.allahım yaaa

Merhaba kızlar
Nasılsınız?
Benim bugün biraz karnım ağrıyor geriliyor sanki. Normalmidir acaba? Birazda midem bulanıyor. Keyifsizim anlayacağınız. Eşim de yine iş için şehir dışına çıktı. Yanlızım hafta sonuna kadar. Dün gece hiç uyuyamadım sıkıntılar bastı sanki beni. Şimdide kendimi telkin etmeye çalışıyorum ''çok iyisin, karnın ağrımıyor, miden bulanmıyor, uykun yok '' diye.

Bu arada Eda kızacaksın ama ben daha 4 kilo aldım canım. Hemde bugün 28 haftam bitti. :)naniknanik

inanamıorummm nasıl 4 kg kesin yanlışın var :))) şuan kaç kilosun hayatım süpermiş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…