- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.561
KIZLAR TAKMAYIN KİLOLARI YAAA BAKIN BEN HİÇ TAKIOMUYUM RELAX YANE :) .... (ÇAKTIRMAYIN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM) AMA EN ÇOK KİLODAN ÇOK YANİ BU SELÜLİT OLAYINA TAKMIŞ DURUMDAYIM ÖNCEDEN HİÇ YOK DENECEK KADAR AZKEN ŞUAN MÜBAREK Bİ PORTAKALDAN FARKIM YOK :'([[/B]
Of off kızlar ama niye ben 70 kiloyla doğuma gitmek istemiyorum ama bu gidişle durum onu gösteriyo.hamile kaldığımda 50 kiloydum duygucum ama benim boyum 163 yani 35lik rakı kadar o müge denilen kadının boyu kimbilir nekadar uzun kendimi malak gibi hissediyorum sağlıklı olanı 12-15 kiloymuş ben şimdiden 10 kilo aldım ya inanamıyorum
35 Kilomuuuu Inanamiorummm Edaaa Ne Dedi Duydunmuu 35 Kilooo Ayyy Acayip Morel Oldu Yaa 9 Kg Hiçbişi Kaldi Ayyy Evla Saollll :)))
Takilmayin Ya Bende 25 Aldim Biliyosunuzzzzzzz...ama Vericem çatir çatirrrrrrrrrrr...hiç üzülmeeeee Edacim .benim Yolimda Olan Arkidişimmmm...valla Taş Gibiyim.hiç Dert Etmiyorum.hala çok Hareketliyim Ki Kaşinmalara Rağmennnnn...her şey Güzel Olacakkk...kilo Alinan Verilen Bişey Eninde Sonunda.bende Hayatimda Bu Kilolara çikmadim.55 Lee Evlendim.658-60-62 En Tombik Halimdi şu An 85 I Aştik Ama Takmiyorum Hem De Hiççç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?