E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.581
Güldencim bu sitedeki bütün kilo alan hamişlere sen çok iyi bir moral verici oldun bu zmaan kadar şimdi sende gidiyosun ben kime bakıp bakıp ''yav ben baya iyiyim bak ne halde olanlar var '' diycem :Roflol: Ay güldürdün beni canım arkadaşım stres topum benim demek 25 oldun aman aman çok iyi naniknanik
Merhaba kızlar
Nasılsınız?
Benim bugün biraz karnım ağrıyor geriliyor sanki. Normalmidir acaba? Birazda midem bulanıyor. Keyifsizim anlayacağınız. Eşim de yine iş için şehir dışına çıktı. Yanlızım hafta sonuna kadar. Dün gece hiç uyuyamadım sıkıntılar bastı sanki beni. Şimdide kendimi telkin etmeye çalışıyorum ''çok iyisin, karnın ağrımıyor, miden bulanmıyor, uykun yok '' diye.
Bu arada Eda kızacaksın ama ben daha 4 kilo aldım canım. Hemde bugün 28 haftam bitti. :)naniknanik
inanamıorummm nasıl 4 kg kesin yanlışın var :))) şuan kaç kilosun hayatım süpermiş yaaa
slm kızlar özledinizmi beni:)kızımın duasını yaptık temizlik filan cok yorgunum
bu arada kiloloruda takmayın kafanıza siz dünyanın en güzel
kadınısınız:)))))))))
yelizcim kendine dikkat et canım
sevarcım prensesede maşallah herşey iyi çıkmış çok sevindim.bende kilo almaya başladım ya doktorum kızdı bidahaki ay böyle kilo almayacaksın dedi.dikkat et doğumun zorlaşır dedi bende artık daha dikkat etmeye çalışıyorum.
kızlar ben de artık normal bir hamileyim çünkü 2 kilo almışım! 54le kalmıştım hamile 56 kilo olmuşum! demek ki ben de şişiyorum! bayağı tedirgindim bu iyi geldi. bugün doktora gidicem, bakayım eğer bebeğimin gelişimi boyu kilosu da normalde içim tam rahatlayacak istanbula gelmek biraz endişelendirdi çünkü. insanlar hep haklı olarak beni bu halde görünce bebegin sağlıgından şüphelendiler. yani uzun zamandır görmeyince hamile göbegi bekliyolardı onlarda haklı aslında. ilk günler ben de endişelendim ama şimdi kilo aldığımı farkedince nihayet, bi de bebiş tekmeleyince arada, tamamdır sorun yok dedim rahatladım.doktor kontrolünden sonra iyice artık emin olurum. kocam 100 gram bişey doguracaksın sen diyor! inşallah bebegim kocaman olmuştır)
eda ekmeği azalt tümden kesme ama azalt,yemeklerinde de margarin kullanma sıvıyağ kullan zeytinyağı tüketmeye çalış.sütünü light seç kalsiyumu daha yüksek zaten. akşam da geç saatte yemek yeme. ilk aylar çok aldın ama sanırım son aylarda yavaşlayacaktır kilo alman.
yeliz sen acayip bişeysin!doktorun bile şaşırıyodur senin eminim! bravo sana bu cocugu sen toplam 10 kgyle doguracaksın galiba! hastaneden eski halinle çıkacaksın.ben senden iki ay gerideyim. iki kilo almışım şimdiden ! yandımmmmmmm
tatarkızıııııııııııııııı, asıl duayı kocan yapmıştır kız!! temizlikten yorulmuşmuş!!!! yalancı seniiii! ben biliyorum o temizligii!!! pırpıl pırıl omuşsundur kesinnnnnnnnnnn !!1Kötü Kazensengözlerimebaksanab:dance::içelim:
bende 14 kilo almıştım 5 kilosu kaldı verrisiniz dogumdan sonra yeterki saglıkla dogsunlar
canım ya ben varım üzülme bak. 63 ile başladım 73 oldum bile:1shok: geçen ay 4 kilo, bu bir buçuk aydada 4,5 kilo. önceden de 1,5 kilo almıştım oldumu sana 10 kilo. daha ne olur bilmiyom. ben güldeni de geçerim bu gidişle yasenağlamasenağlama
yav anti tartar arkadaşım sen hakkaten tatarmısın kızının gözleri çekik çekik çok tatlı maşallah yaa.s.
yaptık siftah ama cok kastım canım yancak diye korktum cok
ay ne fenasın sen yaaa! ne ne nazlısın! koca cougu doguruyosun korkmuyousn da şimdi mi korktun acıycak diyee!!!!! senin acemiligine gelmiş unutmuşsun sen. neyse hayırlı ugurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın ne diyelim artık :dance:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?