ay ne fenasın sen yaaa! ne ne nazlısın! koca cougu doguruyosun korkmuyousn da şimdi mi korktun acıycak diyee!!!!! senin acemiligine gelmiş unutmuşsun sen. neyse hayırlı ugurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın ne diyelim artık :dance:sırnaşık şey
o hatunlar sana bakacak emin ol kiiiiiiiiii
dogru söylüyon unutmuşuz galiba olsun eşim hatırlatır yenidenkız bak resimde ki goncam:) keltoşum
sengözlerimebaksanab hmm. yakışıklı herifmiş. masum masum bakıyo garibim! ögretir ögretirrr! allah mululugunuzu daim etsin tatarcımmmmmmm
Sen 23 haftada 10 kilo almışsın ben 20 haftada 10 kilo sence hangimiz Güldene daha yakınız :bbo:Buarada yanlış hatırlamıyosam senin boyun 170 küsürdü ağlama döverim çok fena :mymeka:
Çok üzgünüm çoook merak etme ben bu hızla senide geçerim gibi. e olsun benim boyum 1.75 di ama ne farkeder kilomda senden falza canısı. boyun uzun olması avantaj gibi gözüküyor ama aslında fazla kilo alınca iri yarı yarmagül gibi dolaşıyon ortalıklarda yani tatlı bir tombiş olmuyon yarma oluyon yarma edacımsenağlama:1shok:
yarma gülüm benimmmmmmmm :dance: aman be sizde kilo kilo takmışsınız kiloya başkada bişey demyosunuz nevarmış kilomuzda napalım yani anne olmak kolaymı veririz veremezsek bizde kalır allah allah boşverin hayat güzel yaşamaya deyerrlaelaelaelaelae lülülülülülü
he şöyle be ne kilosu boşverrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?