Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızım sen KK nın sapığımısın ya aklın fikrin başka yerde sapık anne senin hormonların tavana vurmuş milleti ne utandırıyon:Roflol: tatarcım koymuyonki resmini görelim alla alla

ya kızlar ben yeni üyeyim merhabalarrr. dün kan testi yaptım 20.34 çıktı. adet olmama daha 8 günüm var. dayanamadım şüphelenince baktırdım. bu sonuç kesindir dimi?

ben burdayım tam gaz :)yaw bu kilo derdinden ben yeni kurtulmuştum ama olmazki şimdik...bak edaaaa perşembe denize gidiom zaten bunalımdayım fıstık hatunlar var orda bizimkinin gözü kaycak die ama yeni aşmıştım ben yaaaaa bak şimdik yaaa

tüliş ya bu arada sorunu atlamışım canım bak şimdi ben adetime 10 gün kala böle garip bi şekildedeişik hissediodum kendimi çok sık idrara çıkıodum.falan mesela.sora bi test aldım bi yaptım 3 saniye içinde 2. çizgide gözüktü sora test mest yapmadım bidaha .bi arkadaşım var onunki daha geç belirmiş.oda hamile şimdi.bence sen bitane daha idrar testi al bidaha bak derim ben kan testine pek güvenemiorum nedense gerçi en sağlıklısı ama nebiliyim işte

slm kızlar. Bu evde yapılan testlerin birde hassası oluyomuş hamile kaldıktan sonra hemen onda cıkıyomuş. ondanda alıp deneyebilirsiniz.

Duygumca kim ne için bakarsa baksın boşver sen tatiline bak bölehamiş hamiş tatil yapmak herkeze nasip olmaz negüzel işte.

gülden ya bu arada ne dicem bak dün akşam okadar güzel bişi olduki elim karnımın üstünde uzanıodum şöle alt kısımlarda hareket edio bizimki böle elimi oraya koymuştum hareket ederse hissetmek için.birden böle sanki içimde bişi döndü gibi biyerini hissettim avcumun içine toplandı kaydı sora sertti biraz bi an unutmuşum tv izlerken bebişi ödüm koptu eşim yanımdaydı oda korktu noluo die sora gülmeye başladım okadar heyecanlandımkiii....sonra eşimde hissetmek istedi elini kodu başladı beklemeye yok dönmedi sora kulağını dayadı göbişe o esnada bi göndiki eşimde bende heyecandan ölcektik sence dönmüşmüdür yoksa tekmemeiydi ben pek tekmeye benzetemedim deişikti içim çekildi gibi oldu :)

bide gülo bişi daha benim bebiş doktora gittiğimde oturuodu yani amakt gelişi duruodu.ve bende hareketlerini sağ tarafımda hissediodum doktor düzelir demişti şimdi tam göbişin altında hissediorum acaba dönmüşmüdür...çok dua ediorum dönsün die işallah döndüğü içindir

Sen 23 haftada 10 kilo almışsın ben 20 haftada 10 kilo sence hangimiz Güldene daha yakınız :bbo:Buarada yanlış hatırlamıyosam senin boyun 170 küsürdü ağlama döverim çok fena :mymeka:

Çok üzgünüm çoook merak etme ben bu hızla senide geçerim gibi. e olsun benim boyum 1.75 di ama ne farkeder kilomda senden falza canısı. boyun uzun olması avantaj gibi gözüküyor ama aslında fazla kilo alınca iri yarı yarmagül gibi dolaşıyon ortalıklarda yani tatlı bir tombiş olmuyon yarma oluyon yarma edacımsenağlama:1shok:

yarma gülüm benimmmmmmmm :dance: aman be sizde kilo kilo takmışsınız kiloya başkada bişey demyosunuz nevarmış kilomuzda napalım yani anne olmak kolaymı veririz veremezsek bizde kalır allah allah boşverin hayat güzel yaşamaya deyerrlaelaelaelaelae lülülülülülü

he şöyle be ne kilosu boşverrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…