Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kızlar haklısınız. kaynanam bana dün bi üstler gösteriyo şok geçirdim. hani şu 50-60 yaşlarındaki teyzeleirmiz için olanlar hani siyah üstü pullu gül dallı şeyler varyaaa. ayy dedim ayyy...

asudcum o japon üstler bana olmazki yaaa. şişkoyum beeeeeeeennnn.
gerçi çok güzel biranda üstümde canlandırdımdaa . öle canlandırınca olmuyo işte bazne ne kadar şiştiğimi unutuyorum :)))

Ben de ilk 3 ayda 2 kilo almıştım ama sonra düzene girdi, 5. aydan sonra her ay 2 kilo aldım. Doktorum Medical Park'tan Doç. Dr. Murat Arslan, çok memnunum, bulana kadar kaç doktor değiştirdim.

hayırlısı arık canım normalmi benim normal galiba öylededi ilkini normal dogurdum ama cok zor oldu birazcık tırsıyom eşimin arkadaşı bugun doguma giti 15 de demişlerdi bende heran bekliyorum herkez kızlar erken olur diyor bakalım artık herşeyimiz hazır bebişimi bekliyoruz

ay özüm,tatarkızı. ay beklene sona azkaldı. ay ne gzüel ya. bir an önce eski halime dönmek istiyorum ben yaa. zaten eskidne beri kıyafet beğenemem bi türlü bid ebaşıma bu çıktı.

kıyafet cok zor gercekten olmuyor hiçbir şey ne yapalım idare etcez indir bindir aynı şeyler

Ben normal istiyom ama doktor son ana kadar herşey değişebilir dedi, bi sorun olmazsa normal olacak. Nimetcim insan bu haline de alışıyo valla, kaç aydır koca göbişle dolaşmaktan eski halimi unuttum. Bi de eskisi gibi göbeğim çıktı bilmem ne derdi yok insanın, avantajı çok yani hamişliğin:)

Selam Kizlar Kiyafet Konusu Açilmişken Bişey Sorucam.kaçinci Haftadan Itibaren Eski Kiyafetleriniz Olmamaya Başladi.

Ben az kaldı diye bi tane yazlık aldım valla ezberledi millet, şimdi hava serin burda, eskileri giyiyorum yine. Bi de daha ayak şişmesi var ki...36'dan 38'e çıktı ayak numaram.

Ben az kaldı diye bi tane yazlık aldım valla ezberledi millet, şimdi hava serin burda, eskileri giyiyorum yine. Bi de daha ayak şişmesi var ki...36'dan 38'e çıktı ayak numaram.
kilo aldım ama ayak no aynı canım şişmedi alahtan

Benim 4,5 aydan sonra hiçbiri olmadı, o zaman aldım hamiş kıyafetleri.

BENİMKİLERDE HAFİF SIKMAYA BAŞLADI DA ACABA ERKENMİ DİYE MERAK ETTİM.SANIRIM EN FAZLA 2 HAFTA DAHA GİYEBİLİRİM.EH NORMAL SAYILIR SANIRIM.

sema bana hala üstler oluyorhala ama alta pantolan ben 3. aydan sonra almıştım. kalçadan genişledim ben. bide anlamıyorlar benim hamile olduğumu öle göbeğim pek şişmedi. kilo aldım sanıyolar. yüz ufacık. kalçalar kocaman.

sıkı giymeyin kızlar bebeişlerinizin gelişmesine neden olur rahat rahat gezinsiler içerde:) dolansınlar benimkinin yeri kalmadı dışarı fılıcak sanıyorum bazen sıgmıyor canım :)

sıkı giymeyin kızlar bebeişlerinizin gelişmesine neden olur rahat rahat gezinsiler içerde:) dolansınlar benimkinin yeri kalmadı dışarı fılıcak sanıyorum bazen sıgmıyor canım :)

ben kendimi hayal edemiyom öyle valla tatrkızı. sıkıştı tabi yavrucak içerde. çıkarın beni diye naralar atıyodur içerde
ya özüm, tatrkızı böle bacağını ayağını kafasını falan anlıyosunuz demi?
bize size nasıl tepki veriyo

ben de hafta sonu bakırköy deki ebru hamile giyime gitim. o kadar güzel kıyafetler vardıkı insan hepsini almak istiyor. valla ben beğendiğim bir çok şeyi aldım. biraz tuzlu oldu ama olsun on defa hamile olmayacağım ya. bu dönem insanın hayatında 1-2 defa yaşayabileceği bir dönem o nedenle geçiştirmek istemiyorum. nimetcim o mağazayı tavsiye ederim. bence güzel bir şey bulursun düğün için.

BENİMKİLERDE HAFİF SIKMAYA BAŞLADI DA ACABA ERKENMİ DİYE MERAK ETTİM.SANIRIM EN FAZLA 2 HAFTA DAHA GİYEBİLİRİM.EH NORMAL SAYILIR SANIRIM.

ben normalde de kilolu biriyim ama belim basen ve bacaklarıma göre ince olduğundan aldığım bütün pantolonların belini daraltırdım. o nedenle 12 haftamda pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı. ben o tarihten beri hamile pantolonu giyiyorum. hem içimde rahat bebeğim sıkışmıyor diye.

yani semacım seninki de gayet normal. kafana takma tadını çıkar canım. a.s

bende gititm oraya yelizcim. hatta caruselin arkasındaki bütün hamile mağazalrını gezdim. benim cinsliğim vardı herhalde yada ben göremedim bişey bu arda kız acayip tekmeliyor . kuvvetlendi tekmeleri

bende gititm oraya yelizcim. hatta caruselin arkasındaki bütün hamile mağazalrını gezdim. benim cinsliğim vardı herhalde yada ben göremedim bişey bu arda kız acayip tekmeliyor . kuvvetlendi tekmeleri

bence fırsat bulursan tekrar git orada hem çok sade hem çok şık elbiseler var.Eminim senin de çok hoşuna gidecek. bu arada kızına maşallah. inşallah benim oğlumda bir an önce tekmeleyeme başlar. henüz hissetmiyorum bir şey. geç mi kaldı bazen endişelenmiyor değilim hani. tatlı sevmediğim halde tatlı şeyler özellikle çikolata yiyiyorum hareket etsin diye ama herhalde çok tembel benimkisi. bu hafta cumartesi doktora gideceğiz bakalım. babasına babalar günü hediyesi olarak bir el sallayacakmı sıpa. yerimseniben

Ya Ne Güzel Bebişlerinizi Hissetmeniz.maşaalah.kiskaniyorum Ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…