doktorum herşey normal dedi bebişimde iyimiş bakalım akıntı için ilaç verdi doktor ama gecmedi ya idrara cok cıkıyorum senin dogum ne zaman dedi doktorun
ooo cok güzel tebrik ederim gayet olması gereken.ben daha şimdiden 2 kilo aldım ve böyle giderse 20 kilo falan alırım herhalde:))) iştahım çok açık çokkkk doktorun kim özüm ? umarım kolay bi doğum yaparsın .
Selam Kizlar Kiyafet Konusu Açilmişken Bişey Sorucam.kaçinci Haftadan Itibaren Eski Kiyafetleriniz Olmamaya Başladi.
kilo aldım ama ayak no aynı canım şişmedi alahtanBen az kaldı diye bi tane yazlık aldım valla ezberledi millet, şimdi hava serin burda, eskileri giyiyorum yine. Bi de daha ayak şişmesi var ki...36'dan 38'e çıktı ayak numaram.
Benim 4,5 aydan sonra hiçbiri olmadı, o zaman aldım hamiş kıyafetleri.
sıkı giymeyin kızlar bebeişlerinizin gelişmesine neden olur rahat rahat gezinsiler içerde:) dolansınlar benimkinin yeri kalmadı dışarı fılıcak sanıyorum bazen sıgmıyor canım :)
BENİMKİLERDE HAFİF SIKMAYA BAŞLADI DA ACABA ERKENMİ DİYE MERAK ETTİM.SANIRIM EN FAZLA 2 HAFTA DAHA GİYEBİLİRİM.EH NORMAL SAYILIR SANIRIM.
ben de hafta sonu bakırköy deki ebru hamile giyime gitim. o kadar güzel kıyafetler vardıkı insan hepsini almak istiyor. valla ben beğendiğim bir çok şeyi aldım. biraz tuzlu oldu ama olsun on defa hamile olmayacağım ya. bu dönem insanın hayatında 1-2 defa yaşayabileceği bir dönem o nedenle geçiştirmek istemiyorum. nimetcim o mağazayı tavsiye ederim. bence güzel bir şey bulursun düğün için.
bende gititm oraya yelizcim. hatta caruselin arkasındaki bütün hamile mağazalrını gezdim. benim cinsliğim vardı herhalde yada ben göremedim bişey bu arda kız acayip tekmeliyor . kuvvetlendi tekmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?