Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet boşverdim bende ya. amaaaan kızlar gerçekten ya satalım anasını kiloların:teytey::teytey::teytey:. kilo da neymiş vericez doğumdan sonra. kimse tanıyamayacak o zaman bizi.

slm cnm benımde buraya katılalı henuz 2 gun oldu.senınle tanısmak cok ısterım.eger sende ıstersen cok mutlu olurum.cvb beklıyorum:1hug:

kızlar merhaba sizlere bir şey sorcam arada sol tarafımda kalıp gibi bir şey hissediyorum doktorum rahim kasılıyodur dedi siz de de oldu mu böyle şeyler?

KIZLAAAR! naaabersiniz? Bakkıın, oğlum büyüdüüü!!!

özümmm kocaman olmuş yavrum benim ya o ne güzellik öyle yaaa.maşallah annesi mert e nazar değmesinnn

merhaba kızlarr..uzun zamandır fırsat bulamadım forma girmeye..nasılsınız..bebişler nasıl..

özüm maşallah kocaman olmuş prens..zaman nasılda geçiyor..sıra bizde olunca geçmiyor amaaa..doğuran annelerin yerinde kendimi düşünemiyorum ben henüz...ama o kadar sabırsz bekliyorumki...

duygumca benim kızımda son 2 aydır makat..dr 3-4 haftaya kadar döner demişti..bekliyorum bende..

tsiagurbet hoşgeldin canım..

burdamısın mavilim..nasılsın canım...ruze nasıl ..

tatarkızı maşalahh nasılda yumuk yumuk güzel gözleri var kızımızın..allah bağışlasın..

elfidam buralardayım canım.midem yanıyor ok fena ve ayaklarım davul gibi üstüne basamıyorum.ne güzel rahattım artık sıkıntılar başlıyor sanırımm..kızımda iyi perşembe günü görmeye gideceğim bakalım sen nasılsın canımmm

kızz canım meslektaşım nasıl kocaman olmuş oğluşun allahım nazardan saklasın tam mıncıklamalık valla:dance:laelaelaelaelae allahım darısını bize nasip etsin :1rolleyes: ayrılamıyon demi başından bol bol kokla yerime özümmmm:sm_cool:

kızlar burada yazmak daha iyi değilmi..en azından takip edebiliriz..artık kim nasıl napıyor bilemiyoruz..günün belli saatlerinde buluşsak burda

mesela sabah 8-9 arası - öğleden sonra 4-5 arası..daha iyi olmazmı..

canım ya moral bozmak istemem ama bu zamandan sonra zor olur dönmesi inşalah döner yeri daralıyorya arkadaşımın dönmedi, makattan geliyor sezeryan olcak

randevu zamanını ben sabırsızlıkla bekliyorum..ne güzel kızını göreceksin..büyümüştür şimdi..kilosunu öğreneceksin..oyy oyy yerim ben onu..

benim sıkıntılarım değişken..bir hafta midem ağırır,bir hafta ayaklarım davul olur,,bir hafta bir bakmışım sırt ve gögüs kemiklerim ağırır..böyle idare edip gidiyoruz..
son günlerde karnımda biraz kasılma ve 1-2 dk süren adet sancısı gibi sancı var..dr normal demişti..yinede içim rahat değil ama..

canım ya moral bozmak istemem ama bu zamandan sonra zor olur dönmesi inşalah döner yeri daralıyorya arkadaşımın dönmedi, makattan geliyor sezeryan olcak

ben sezeryan istiyorum..normalden acaip tırsıyorum..ama yinede kızım normal dursaydı iyi olurdu..bakalım..hayırlısı artık..

tatar kızı bu haftalarda biraz sancı ve kasılma olması normalmi..çok kısa süreli..bel ağrım hiç yok..toplam 10 kğ aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…