Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifcim bu arada ben özel msl falan atamıyorum denedim ama olmadısenağlamasenağlama ama demin sohbette yazılarım en üstte çıktı yaşasınn sabrettim ve kazandımsırnaşık şey belki bi iki gün içinde uğraşırsam özel msj da atabilirim ve çete üyeleriyle daha kolay paslaşabilirisss hehehklava:

sevdaa cım hoş geldin nerelerdeydin merak ettim seni

ya ama ben normal istiyorum yaa :çok üzgünüm: napcam ben şimdi ama düzelir işallah doktor düzelicek dedi işallah düzelir

Duygucum korkma herşey olacağına varır. Doktorun öyle dediyse güven canım. Senin için hayırlısı neyse o olsun.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim yezdam 1.846 gr olmuş gayet sağlıklı küçük meleğim bugün itibari ile artık doğum iznine çıkıyorum ben uzun süre aranıza katılmayabilirm. fırsat buldukça gelip yazışıcam sizinle bu külüpte tanıdığım bütün arkadaşlarıma söylüyorum hepinizi çok seviyorum allahın izniyle hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. (Gülden, Funda ,yeliz, nimet, elif , betül, sema, sevar, belma, tatarkızı,özüm )daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım kendinize ve miniklerinize iyi bakın .
umarım hepimiz küçük meleklerimize sağlıkla kavuşuruz.

ben adım geçmemiş ama neyse kadişcim aklına gelmeyenler arasındayım haberlerini beklioruz canımın içi dikkat et kendine keyfine bak tadını çıkar son günlerinin habersiz sakın ha bırakma doğum hikayenide yazmayı unutma

Duygumca Bütük Aklima Gelmeyen Arkdaşlarim Için Yazicaktim Unutu Vermişim Daha Demişim Kalmiş ölece Senide Seviyorum Canim Inş. Yazicamm Hikayemide Sende Kensine Iyi Bak

canım benim sende kendine iyi bak bizi habersiz bırakma canım benim :1hug:

kadiscim bol bol dinlen kızına ciciler al ve bizi unutma olurmu.hep haberlerini bekliycem canım.yezdamada maşallah tombiş olmuş.dilerim hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.kendine ve yezdama çok iyi bak ve bizi habersiz bırakma canım.:teytey::a015:

merhaba kızlarrr!
doktordan geliyorum.bi ton para verdim yine cucuk gibi dandik bi ekranda beş dakika muayene olup geldim! adam kilomu bile ölçmedi! tansiyonuma baktı allahtan. ama komikk bişey söleyeyim. ilk oturdum son adet tarihimi sordu ben 20 dedim martı hatırlamaya çalışırken adam hemen 20 haziran di mi dedi. iki aylık sandı galiba denyo! ben mart diyince şöyle bi bi daha baktı.kontrol altında mısınız siz hiç doktora gittiniz mi dedi evet dedim tabi ,ultrasona geçelim hemen dedi ) neyse geçtik. bebegim saglıklıymış. suyu normalmiş. kilosu 400gram. boyunu sormayı unuttum bu seferde kagıtta yazar herhalde nerde yazar?. kıcını dönmüştü bugün poposunu gördüm ilk kez . resmen kıçı var çok acayip.bugün kukusu yerine poposunu gördüm. küçükken daha net belli oluyodu herşey. şimdi bişey anlayamıyorum yaa. neyse herşey yoludna bu aydan sonra karnında çıkmaya başlar artık dedi. 15 gün sonra detaylı ultrasona gel dedi. bizde durumlar bunlarrr. öptüm hepinizii.

serapcım sen ikili ve üçlü testi de yapmamıştın galiba.detaylı ultrasounu atlama.çok sevindim herşey yolundaymış kilosuda normal maşallah şirine.doktor olayuı bence kısmet işi biçok kişi var devlet hastanesine giden acaip güzel inceliyorlar kiminede birsürü para verirsin öylesine geçiştirirler.kızın doğmadan heryerini gösterdi sana.bende son gittiğimde çok bişey anlamadım biüyüdükçe ekrana sığmıyorlar.ama detaylıyı kaçırma serapcım :1hug:

ikiliyi yaptırmıştım. hatta doktora ben demiştim böyle bi test varmış siz niye bana söylemiyosunuz diye. o iyi çıkmıştı. bu ayrıntılıya da gidicem. ondan sonra zaten sadece ürdündeki doktora giderim. burdakileri sevmiyorum baştan savma iş yapıyolar.

yav ahanda bak işte kadının karın yok yemez içmez bebeği olmuş 400 gram benimki neyle beslenecğini şaşırıyo göbek ağzıma giriyo 330 gram ben artık aç gezecem karar verdimmmmma.s canım benim sağlıklı olmasına çok sevindim içim rahatladı bak gör sen o karınla 4 kilo çocuk doğurusun alim Allah sağlıklı olsunda poposunu dönsün zilloş

bende sevindim sağlıklı olduğuna edacım. çok şükür herşey yolundaymış. artık içim rahat. artık karnım büyümüş büyümemiş takmıycam. hatta şu an daha da mutluyum şişmediğim için. 15 gün sonra ayrıntılı ultrasonu da bitirdim mi tamamdır. daha da hiçbişey düşünmem. bu çocugun boyu ne kadardır acaba ya. ultrason kagıdında yazar mı? neresinde yazar kızlar ya

İnşallah bücür değildir genelde doktorlar artıuk onu ölçmüyolar serapcım bebek katlandığı için sağlıklı ölçü alamıyolar ben doktoruma zorla ölçtürmüştüm o da tahmini 23 cm dedi bikaç santim yukarı aşağı farkeder dedi

Tebrikler canim bebisinin iyi olmasina cok sevindim. poposunu yesinler cadi naz yapti demek, tutuyor arada böyle damarlari :)
bu haftalarda tahmini 20cm civari diyorlar, artik ölcmüyorlar galiba göremedim bende biryerde.

serapcım nasıl sevindim hayatım bebişin de büyümüş sağlıklıymış senin de dr yana şansın gülmedi canım yaa neyse kzın sağlıklı ya üzme tatlı canını senin kız da pek hoş valla bir kuku bir popo gösterip duruyor bende haftaya gitmeye karar verdim dr.a insan özlüyor valla bakalım pipisini görebilecek miyiz, boyunu sormuşsun ultrson resminin sol tarafında rakamlar olacak orda yazar hayatım ..cm diye bir bak bakalım şirinime slm öpt

Kızlar günaydın.

Serapçım herşeyin yolunda olmasına ve kızının sağlıklı olmasına çok sevindim canım. Nereye gidiyorsun sen kilonu ve tansiyonunu falan ölçmüyorlar öyle. Ne biçim hastaneymiş o öyle.

Verilen kağıtlarda hiç FL diye bir ölçüm varmı? o bebeğin uyluk kemiği ölçüsü oluyor. Bunu 7 ile çarparsan da bebeğin tahmini boyunu buluyorsun canım. Bak bakalım bulabilecekmisin.

Kilo olayını da takma kafana bende az aldım ama bebeğimin kilosu normale göre daha ileride maşallah. ama sen yinede az yesende sağlıklı sana kan ve kemiklerine kalsiyum yapan yiyecekler yemeye çalış. Bak benim rutin yapılan kan ölçümlerinde kan değerlerim düşük çıktı. demir hapını ikiye çıkardı doktorum. Bu arada bir de üzüm pekmezi aldım her sabah ve akşam şurup gibi bir yemek kaşığı içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…