E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.661
Kızlar merhaba bugün doktora gittim yezdam 1.846 gr olmuş gayet sağlıklı küçük meleğim bugün itibari ile artık doğum iznine çıkıyorum ben uzun süre aranıza katılmayabilirm. fırsat buldukça gelip yazışıcam sizinle bu külüpte tanıdığım bütün arkadaşlarıma söylüyorum hepinizi çok seviyorum allahın izniyle hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. (Gülden, Funda ,yeliz, nimet, elif , betül, sema, sevar, belma, tatarkızı,özüm )daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım kendinize ve miniklerinize iyi bakın .
umarım hepimiz küçük meleklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Kızlar merhaba bugün doktora gittim yezdam 1.846 gr olmuş gayet sağlıklı küçük meleğim bugün itibari ile artık doğum iznine çıkıyorum ben uzun süre aranıza katılmayabilirm. fırsat buldukça gelip yazışıcam sizinle bu külüpte tanıdığım bütün arkadaşlarıma söylüyorum hepinizi çok seviyorum allahın izniyle hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. (Gülden, Funda ,yeliz, nimet, elif , betül, sema, sevar, belma, tatarkızı,özüm )daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım kendinize ve miniklerinize iyi bakın .
umarım hepimiz küçük meleklerimize sağlıkla kavuşuruz.
yelizcim yararlı şeylerden kastın ne yahu neyle besleniyosun kaç öğün yiyosun hiç yemediğin şeyler neler ben ne kadar azaltsamda kilo alıyorum kendimi eve kapatıcam artık((
Bak Edacım ben mutlaka her gün süt, peynir ve yoğurt üçlüsünü tüketiyorum. Hergün abur cubur yerine 3-4 porsiyon meyve yiyiyorum. (elma, muz, şeftali, karpuz vs. ) hergün 2 dilim ekmek, 2-3 kaşık pilav yada makarna, sebze ve et yemeği yiyiyorum. ve mutlaka en az 3 litre su içiyorum. hergün mutlaka 3 ceviz, 5 badem yiyiyorum. sütü daha kalsiyumlu diye light içiyorum. meyve suyu canım isterse taze sıkıp içiyorum. sigara zaten hiç kullanmadım hayatım boyunca.
Ve hamileliğim başladığından beri kola , çay, kahve, cips, hazır meyve suyu, sakatat, vs. ile abur cubur, hamur işi ve tatlı konserve ürünler tüketmiyorum.
Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor. inan bunları yiyince bütün gün aklına sana kilo yapacak abur cubur tatlı vs. gelmiyor.
günaydın kılar hepinizee.....bana pek gün aymadı ama neyse senağlama moralim çok bozuk yaaa
kaç kilo ile hamile kaldın şimdi ne kadar oldunki bu kadar sıkıntı ediyorsun..bak ben 57 kilo hamile kalmıştım şimdi 74 kiloyum haftaya doğumum olacak inşallah ..kilolar verilir önemli olan bebişlerin sağlıklı olması sen yeterli ve dengeli beslenmeye dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?