Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah kızına. kocaman olmuş annesi. özleyeceğiz seni ve kızını. kendinize iyi bakın.sağlıcakla kalın. bizde sizi çok seviyoruz. ŞenizŞeniz

yelizcim yararlı şeylerden kastın ne yahu neyle besleniyosun kaç öğün yiyosun hiç yemediğin şeyler neler ben ne kadar azaltsamda kilo alıyorum kendimi eve kapatıcam artık ((

Maşallah senin minik prensesine. Kadiscim evde bol bol dinlen kendine iyi bak ve bize fırsat buldukça yaz olurmu? senin ve kızının sağlık haberlerini alalım. Bizde seni çok seviyoruz.:1hug:

yelizcim yararlı şeylerden kastın ne yahu neyle besleniyosun kaç öğün yiyosun hiç yemediğin şeyler neler ben ne kadar azaltsamda kilo alıyorum kendimi eve kapatıcam artık ((

Bak Edacım ben mutlaka her gün süt, peynir ve yoğurt üçlüsünü tüketiyorum. Hergün abur cubur yerine 3-4 porsiyon meyve yiyiyorum. (elma, muz, şeftali, karpuz vs. ) hergün 2 dilim ekmek, 2-3 kaşık pilav yada makarna, sebze ve et yemeği yiyiyorum. ve mutlaka en az 3 litre su içiyorum. hergün mutlaka 3 ceviz, 5 badem yiyiyorum. sütü daha kalsiyumlu diye light içiyorum. meyve suyu canım isterse taze sıkıp içiyorum. sigara zaten hiç kullanmadım hayatım boyunca.

Ve hamileliğim başladığından beri kola , çay, kahve, cips, hazır meyve suyu, sakatat, vs. ile abur cubur, hamur işi ve tatlı konserve ürünler tüketmiyorum.

Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor. inan bunları yiyince bütün gün aklına sana kilo yapacak abur cubur tatlı vs. gelmiyor.

Bende hergün en az süt peynir yoğurttan en az ikisini tüketiyorum,abur cubur önceden de yemezdim o yüzden hiç aramıyorum arada sırada canım çok tatlı çekerse dondurma yiyorum,hergün en az yarım kilo en fazla bir kilo meyve yiyorum aynen en az 3 litre su içiyorum,2 haftadır hergün en az 3 dilim en fazla o da sitisna 5 dilim ekmek yiyorum.Kola,çay,kahve bende hiç içmiyorum çayı pazar sabahları açık sarı ona şeklinde içiyorum.2 haftadır çok dikkat ediyorum kendime ilk hafta 900gram aldım ikinci hafta 700 gram aldım dün çok üzülünce eşim sabah tekrar tartıl belki gece çok su içtin ondandır dedi bu sabah 100gram fazla çıktım.Popom okadar büyüdüki nefret ediyorum kendimden senağlama

kaç kilo ile hamile kaldın şimdi ne kadar oldunki bu kadar sıkıntı ediyorsun..bak ben 57 kilo hamile kalmıştım şimdi 74 kiloyum haftaya doğumum olacak inşallah ..kilolar verilir önemli olan bebişlerin sağlıklı olması sen yeterli ve dengeli beslenmeye dikkat et..

günaydın kılar hepinizee.....bana pek gün aymadı ama neyse senağlama moralim çok bozuk yaaa

bende 50 kiloyla hamile kaldım 60 kilo oldum daha yol yeni yarılandı hadi bunları geçtim nasıl başarıyosam bütün kiloyu popomda toplayabilme kabiliyetim var bazen bunalıyorum böyle işte yarına geçer işallah doktorum ayda 1 kilo alcaksın artık dedi ben o kiloyu haftada alıyorum nerdeyse hemde dengeli beslenerek

Ya Eda Yaa çok Kötü Canim Sikildi Dün Akşam Ağlamamk Için Kendimi Zor Tutuyorum Bide Sigara Sürmüorum Kaç Aydir Azima Ama şimdi Zor Tutuorum Kendimisenağlamabak şimdik anlatıyım sana dün eşimle alışverişe çıktık eşimin yiğeni geldi konyadan bebeğe elbise bakıoruz bi mağazaya girdik ben tezgahtar kızla bakıyorum kız bana bişiler gösteriyor.eşimde yanımda bakıyor zannediyorum bitane çok güzel gördüm aaa cüneyt bak dememe kalmadı kafamı bi çevirdim eşim arka taraflarda gezio ben kafamı çevirdiğim andada tezgahtar kız naber cüneyt demesinmi tezgahtar kızda onun peşinde(dier tezgahtar)eşimin olduğu tarafta başka müşteride yok yani...sırf eşim için gittiği ve eşiminde yanımdan uzaklaştığı okadar belliydiki...bi anda dondum kaldım moralim sıfır oldu anında kıza kalsın tşklr diyip arkama bile bamadan çıktım dükkandan.eşimde peşimden koşturuo tabi...hayır anlamadığım tabiki arkadaşları selam verir ama ben eşimle 7 senedir birlikteyim bikere o kızı hiç tanımıorum(girdiğimiz ortamlar bile aynı)benim mesela onun tanımadığı erkek arkadaşım bile yok...sonra hadi dielim tanımıorum o tanıo neden benim yanımdan uzaklaşılıp gizli gizli selam verilio?sonra bide ben haksızmışım gibi bana bağrındı bende o bağrınınca daha sert çıktım.bu sefer gece işe gitcek die sırnaşmaya başladı ama yüz bulamadı....çok sinirim bozuldu ama yaa kendimi salak gibi hissettim....senağlama

tam bu aylarda alınıyor, aynen bende 4-5 aylarda ayda tam 5 kilo almıştım...doktor kızmıştı diğer ay 4 sonra ise durdu 1-2 kilo felan ama bende hiç birşey yemiyorum ama nasıl başarıyorum bu kadar kilo almayı diye sıkıntı ediyordum ama alıştım...takma hepsini vereceğiz..

duygucum bozma moralini. Acaba sen hassas olduğundan dolayı çokmu büyüttün kafanda. Gerçi eşinin yaptığıda çok küçük birşey değil ama üzülme bak bebişinde üzülür sonra. Eşinin açıklama yapmasına izin ver lütfen olurmu?

duygu bu dönemlerde insan çok hassasoluyor..eşinle konuştunmu nerden tanıyormuş kızı o şekilde davaranmasının sebebi neymiş açıklama yapmadımı

Ya Sordum Sormammi Kizlar Bana Dediki Sende Taniyosun Okizi (eşim önceden Tezgahtarlik Yapiodu) Bizim Yan Dükkandaki Kizlardan Dedi.ama Ben Kizi Kesinlikle Tanimiorum Hem Tanisam Ne Deişir Taniosam Benim Yanimda Daha Rahat Selam Vermeli Neden Gizli???ona Sordum Neden Gizli Die Hayir Sana öle Gelio Dedi Ben Bebek Eşyalarina Bakiodum Dedi.(yersen)bide Ben Bu Bizim Yan Dükkanda çalişiodu Diyince Daha Sinir Oldummu Nie Die Bi Sorun :) Ben Hamile Kaldiğim Ilk Dönemlerde Onlarin Yüzünden Hastanelik Oldum...düşük Tehlikesi Atlattim.(başka Kizlardi)güya Eşime şaka Yapacaklarmiş.eşimin Telefonunun Bende Olduğu Bigün Sevgilisi Gibi Msj Atmişlardi.ve Bunu Tam 1 Hafta Sürdürmüşlerdi.kiz Neler Neler Demişti Bana Ailem Ayağa Kalkti Hastanelik Olunca Ben.boşanmaya Kadar Gitmişti Beni Aradiklari Numarayi Araştirdi Sonra Babamlar Evine Gidicez Kizin Nerdeyse çünkü Eşim Inkar Ediodu Savciliğa Bile Dilekçe Vermiştim.bi Baktim Kiz Ario Bidaha Sonra Benden özür Diledi Ağladi Telefonda Ama Ben Nasil Ağliodum Dedim Allah Imdan Tek Dileğim Bigün Başiniza Böle Bişi Gelsin Benide Anlayin...kizlar Bide Küçükler Yani Benim Eşim 30 Yaşinda Küçücük Tiplerle Muhatap Oluo...şimdi Bide Kalkmiş Pişmiş Kelle Gibi Yan Dükkanda çalişiolardi Dio Gelde çildirma Ulen Salak Herif Biz Onlar Yüzünden Ne Hale Geldik Güvenim Alt üst Oldu Ona Halada Eksik Ben Bunu Aşmaya çalişirken Haa Neler çikio Karşima...

Hay Allah bu daha sinir bozucu tabi. Bu kızlar senin eşine böyle bir şaka yapma samimiyetini cesaretini nerden buluyorlarki anlayamadım. Boşver üzülme canım sen bebeğini düşün. Eşine de ceza ver biraz bakalım Anlasın hatasını. Çok üzüldüm ve ben de çok sizirlendim ya.

Ya Yeliz Işte Gelde çildirma...bide Yarin Sabah Tatil Için Yola çikioduk Didime Okadar Heycanliydim Kilo Problemimi Bile Aşmama Yardimci Olmuştu Kizlar...ama Işte şimdi Ona Surat Yapmam Gerek Ama Tatilde Böle çekilmez Du Baalim Bi Yolunu Bulup Cezalandircam Onu...dua Etsin Bebeim Için şimdiden Sessiz Kaliorum Bebeğim Etkilenmesin Die.kim Yaparsa Kendine Yapar Diyip Geçiştirmekten Başka Bişiy Düşünemiorum Allah Biz Kadinlara Sabir Versin Etrafta Bukadar Aç Kurt Varken....ama Hatanin Yarisindan Fazlasi Benim Eşimin Benim Huyumu Bildiği Halde Böle Yapmasi Büyük Bi Hata

Doğru söylüyorsun hatanın yarısından fazlası eşinin ama sen yine de soğukkanlılığını koru bakalım. Şimdilik tatilin tadını çıkar oğlunla o kadar. Bence ona sıkı bir ceza vermelisin. Bir daha dişi sineğe bile bakmasın korkusundan. Dediğin gibi Allah bizlere sabır versin hiçbirimize böyle şeyler yaşatmasın canım.

Acaba Nasil Bi Ceza VersemKötü Kazen burnundan getircem bakalım bidaha bakıomu hiç ilgilenmicem onla görür gününü:enbuyukkk:

selam kızlar nasılsınız

duygucum çok üzüldüm canım umursamamaya çalış bebişini düşün.seni üzdü ama bebeğini üzmesine izin verme canım.

bende bu sabah şeker yüklemesini yaptırdım çok kötüydü ya iğrençti aç karnına glikoz içmek.saat 3 gibi sonuçlarımı alıcam inşallah bir sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…