Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya Buarada Bana Doktorum Neden şeker Tarama Falan Yapmio Herkez Yaptirio Ama Benimki Bişi Demio Ne Cins Lo Bu Doktor

duygumca bu erkek milletine gıcık oluyourm yaaa! onu kıskandıgını belli ettikçe kaybedersin. kıskanmıyomuş umurunda diilmiş gibi yap ! bak nasıl peşinde pervane oluyo!

kızlar benim bugün çok karnım agrıyo yaa! karnımın sag tarafına boyle on on beş saniyede bir sancı girip duruyo saatlerdir. belim falan ağrımıyor ama sinir etti bu aptal şey. acaba büyüyor diye mi? size de oluyo mu?

kızlarrrr gidiyorum işte ssonundaaaa tam 1 hafta yokum hiçbişeyi takmadan gidiyorum keyfimce eğlencem tadını çıkarıcam 1 hafta bensiz kalıcaksınız öptüm hepinizi bekle beni didim bebişim ve ben gelioruz :)

kızlar çok şükür şeker yüklemesinide atlattım.sonuçlar normal çıktı çok mutluyummmmmm.artık sanırım bişey kalmıyor rutin kontroller dışında değilmi kızlar?

duygucum iyi tatiller sana kendine ,bebişine çok iyi bak ve bol bol dinlen tadını çıkar.döndüğünde bizimle paylaşmayıda unutma.:teytey:

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi değilim sürekli çarpıntım var. Ve son 1 haftadır neredeyse hep aynıyım nabzımı sayıyıyorum sürekli 100 veya daha fazla çıkıyor. Sanki uzun süre koşmuşumda durmuşum gibi yerinden çıkacak gib.Gece uykudan bile kalp çarpıntısı ile uyandığım oluyor. Benim dönemimi atlatmış olan arkadaşlar size de oluyormu böyle şeyler. Bu nedenle sanki sürekli yorgunum der
in nefes almak istiyorum rahtlamak için o da olmuyor. Neyseki cumartesi günü kontrolüm varda doktoruma soracağım bu durumu.

Semacım tahlil sonucunun iyi çıkmasına sevindim. Gözün aydın.
Duygucum sana da iyi tatiller.
Serapcım bana da bazen öyle kramp tarzı ağrılar girer her zaman korkma sanırım önemli bir sorun yoktur.

yelizcim bugüniyiyim. demek ki bişey yok.
bu aylarda büyüyen rahim akcigerlere baskı yapıyomuş ve o da nefes darlıgı hissine yol açıyomuş saırım sorunun odur yelz. ve son aya kadar son bir haftaya kadar hatta böyle devam edermiş ! çekiceksin yani. ama havalar düzelince biraz daha rahatlarsın inşallah canım

kızlar hepinize merhaba...
biliyosunuz görümcemle takışıştık.hanımefendi valizini toplamış gitmiş.zorla getirdiler geri ..şimdilik iyi gibi bakalım...
senelik izne ayrılıyorum yarından itibaren..tatile gidiyoruz 10 gün.çok mutluyum...
akşam 4 de randevum var kızımı göreceğim ama size yazamam.tekrar ofise gelmeyeceğim.evinde interneti nakil olmadı daha...ama eda serap nimet birine haber veririm size yazarlar...hepinizi çok seviyorum.allah a emanet olun...bebişlerinize kuzucuklarınıza iyi bakınnn..........

slm millettttttt.benim iş pzt ye kaldı.sancı yok diye almadı dr.um.ama pzt büyük ihtimal inşallahhhhhh.yarın arıcam gün ayarlayacak...kaşınmaya devam yani......

elifcim çok sevindim ne güzel tatile gidiyosun demek.boşver şu görümcenide, kafanı boşalt öyle git tatile. dinlen eğlen bizide habersiz bırakma.kendine ve ruzeye çok iyi bak canım.iyi tatiller sana.:teytey:

Elifim güle güle git güle güle gel... Görümceni de takma kafana hepsi aynı oluyo işte çekemiyolar biras:dilcikar: umarım tatile o da gelmiyodur,ohh boşalt kafanı denizin güneşin ve bebişinle doğmadan tatil yapmanın tadını çıkar.. güneşte fasla dolanma emi denk gelirsen haberdar et,bende sçs iyi tatillerrr canımm:a015:

slm kızlar nasılsınız bugunlerde beni uyku tutmuyor uyumakta zorlanıyorum yatak bana dar geliyor belim ağrıyor bir türlü uygun pozisyonu bulamıyorum uyumakta sizin de öyle mi???

elifcim iyi tatiler ne güzel tatili tatil gibi yaşa unut görümceni sorunlarını en azından on günlüğüne fazla güneşte kalmamaya özen göster minik kızına selamlar iyi tatilerrrrrr

saolun kızlar kocam ben ve kızım hep beraber gidiyoruz....görümcem yok..zaten şimdi hiç düşünmüyorum onu ne hali varsa görsün...kızlara mesaj atarım size yazarlar..........hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım sakın unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum işler çok yoğundu. herkez iyidir umarım. tatile gidenlere iyi tatillerrrr.

merhaba arkadaşlar, hepinize günaydın! şimdi haberler. bildiğiniz gibi mavili elif dün öne doktor kontrolüne ordand a izne yani tatile gitti. bebegi çoook iyiymiş. doktor 1500% kız bebek deöiş. 450 gram agırlıgında ve 25cm boyunda bir bebiş. Kelebek eda da bir hafta kadar internete giremeyeceğini söyledi. ikisinin de ve bebeklerinin de sağlıgı sıhhati yerinde, haberiniz olsun endişelenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…