Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi değilim sürekli çarpıntım var. Ve son 1 haftadır neredeyse hep aynıyım nabzımı sayıyıyorum sürekli 100 veya daha fazla çıkıyor. Sanki uzun süre koşmuşumda durmuşum gibi yerinden çıkacak gib.Gece uykudan bile kalp çarpıntısı ile uyandığım oluyor. Benim dönemimi atlatmış olan arkadaşlar size de oluyormu böyle şeyler. Bu nedenle sanki sürekli yorgunum der
in nefes almak istiyorum rahtlamak için o da olmuyor. Neyseki cumartesi günü kontrolüm varda doktoruma soracağım bu durumu.
Semacım tahlil sonucunun iyi çıkmasına sevindim. Gözün aydın.
Duygucum sana da iyi tatiller.
Serapcım bana da bazen öyle kramp tarzı ağrılar girer her zaman korkma sanırım önemli bir sorun yoktur.
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi değilim sürekli çarpıntım var. Ve son 1 haftadır neredeyse hep aynıyım nabzımı sayıyıyorum sürekli 100 veya daha fazla çıkıyor. Sanki uzun süre koşmuşumda durmuşum gibi yerinden çıkacak gib.Gece uykudan bile kalp çarpıntısı ile uyandığım oluyor. Benim dönemimi atlatmış olan arkadaşlar size de oluyormu böyle şeyler. Bu nedenle sanki sürekli yorgunum der
in nefes almak istiyorum rahtlamak için o da olmuyor. Neyseki cumartesi günü kontrolüm varda doktoruma soracağım bu durumu.
herkese tünaydın.. Yelizcim aynı sorunu bende yaşıyorum doktorum artık bebişin de büyüdüğünü daha çok oksijene ihtiyaç duyduğunu ve baskı yapabildiği için de darlık çekebileceğimi söledi. Bazen o kadar ileri boyutlarda çarpıntı ve nefes darlığı çekiyorum ki ne yatınca nede ayaktayken geçiyor:1no2: böyle zamanlarda açık havaya çıkıp derin nefes almaya çalışıyorum.. Sende dene malesef bunun dışında yapcamız pek bişey yok yinede en rahat ettiğin pozisyon neyse öle dur ve düzenli nefes almaya çalış kendini de fazla yorma.. Benden bu kadar umarım doktorun da sana bi iki tavsiyede bulunurfisfisfis sıkma canını bak ne kaldı şunun şurasında:dance::asigim:
kızlar hepinize merhaba...
biliyosunuz görümcemle takışıştık.hanımefendi valizini toplamış gitmiş.zorla getirdiler geri ..şimdilik iyi gibi bakalım...
senelik izne ayrılıyorum yarından itibaren..tatile gidiyoruz 10 gün.çok mutluyum...
akşam 4 de randevum var kızımı göreceğim ama size yazamam.tekrar ofise gelmeyeceğim.evinde interneti nakil olmadı daha...ama eda serap nimet birine haber veririm size yazarlar...hepinizi çok seviyorum.allah a emanet olun...bebişlerinize kuzucuklarınıza iyi bakınnn..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?