Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Pembe Yaptirmadim Ya Pembe Ya Mavi Oluyo Zati Değişik Olsun Dedimmmm

gülden çok güzel olmuş süperrrr.ayıptır sorması fiyatları nasıl canım

Cnm Tanesine Göre Yaptiriyosun.tanesi 2yede Var 3 E De Var.fazla Yaptirmadim 50 Tane Yaptirdim.nikah Davetiyemizi Yapan Yere Gittim Saolsun Sepet De Yapti...süslü Bebişli Falan Uyguna Geldi Bana.bayaği Indirim Yapti Hepsini Sepetiyle 100 Liraya Yaptirdim.

çok güzelmiş bende yaptıracağım yaaa

Teşekkürler Arkadaşlar Ilk Bebişte Biraz Fazla özeniliyor Sanirimm..

Slm kızlar..biliyorum ki şu anda kimse ay sevda ve bebeği nasıldır acaba diye düşünmüyodur ama belki yazmak beni rahatlatır diye paylaşmak istedim.. Demin dr.dan geldim bi kaç gündür fazla stresli günler yaşıyorum ve bu bebişimi de etkilemişsenağlama kalp atışalrı yavaşlamıştı ve çok hareket etmiyordu.önce anasağlığa gittim 24 saat oynamazsa hemen ultrasona girmelisin dedi ama gece miniğim oynayınca pek ciddiye almadım sonra bgn kendi dr mu aradım hemen gel dedi.Zavallıcık iki büklüm yapmış kendini artık ben nasıl gerginsem:1no2: dr um o da can taşıyo hiçmi düşünmüyosun diye kızdı ama allahtan oğluşumun başka bi sorunu yokmuş.suyu iyi 1700gr ve kalp atışları da haftasına göre normalmiş:1rolleyes:şimdi ne olursa olsun canımın canından önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.. Ha bu arada yorgunluk ve uykusuzluk da bebeğin hareketlerini azaltabilirmiş aklınızda bulunsun korkmayın emiyerimseniben ha bide kafama bu kadar takıp bebişimi de sıktığım için siz de bana kızabilirsiniz ama aynısını yapmamak kaydıyla:tomato: hepinizi çok seviyorum,sanal olarak ta dertleşsek; İYİKİ VARSINIZa.s.

geçmiş olsun cnm yaaaaaaa.üzme bebişini annesüüüüüüüü

Dün Yanin Eb Güzel şeyi Dünyaya Sana Ait Bir Varlik Getirmek.. Ve Onun Herşeyine Birebir şahit Olmak....

canım ya neler yaşamıyoruz ki.stres yapmayalım bebeişimiz var diyoruz bi bakmışın stres senin karşında seni deli etmiş bile.ahh kızılacak neler var ama napacaksın .anne olmak kolay değil.insan annesini dha ii anıyor ben 3 ay bitmek üzere anneciğim 1 saniye olsun çıkmıyo aklımdan.ama yenilmeyelim insanlara çevreye.üzmeyelim kendimizi ben üzülüp ağlayınca sanki bebişim karnımda üzme annecim kendini diye arka arkaya tekmeliyo sanki.üzülünce kızınca aklımıza bebişlerimiz gelsin.herşey boş.

merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım sayılır kaç zamandır sıteyı çozmeye çalısıyorum baya karısık bende hamısım 2ayım bıttı sıze sormak ıstedıgım bısey var ben bebegı son adet tarıhınden hesaplıyorum oyleymıs ama doktor bana gec dollenme olmus olabılır dıye 2 hafta eksık soluyo yanı 8 haftalıkken 6 haftalık bebek dedı ama dogumu sordugumda yıne adet tarıhınden hesaplıyo anlamadım gıttı yardımcı olurmusunuz soranlara ne solıcemı sasırdım son adetım 6 hazıran doktora bıdahakı gıttıgımde uzun uzun sorcam fırsatım olmadı ayak ustu sordum ama kontrolume daha var cvp beklıyorum arkadaslar.

sevdacım canım üzme kendini bak bebegini düşüncen tabiki annesi üzülürse bebegide üzülür hiç bir şeyi kafana takma canım bebeginin iyi olmasına sevindim canım bebegine iyiy bak kendinede

canım çok geçmiş olsun bidaha herşeyi kafana takıp da bebişi de üzme bu hayatta hiçbirşey onların mutluluğundan önemli değil canım kendine ve oğlişine iyi bakk öpt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…