Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tarih bakımından 8 haftalık bebişin hesaplanırken son adet tarhinden itibaren hesaplanır, adet döneminde hamile kalamazsın zaten sen adet tarihinden iki hafta sonra hamile kalmışsın o yüzden de 6 haftalık bebişin gelişim olarak benimde tarih bakmından sekiz haftalıkken gelişim bakımından 6. haftaya denk geliyordu ama sonra bebişim gelişimini hızlandırdı şuan haftasıyla paralel gidiyor yani canım kafana takılacak birsorun yok ortada sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inş allah bebişine uzun ömürler versin

su alttakı resımlerı nasıl koyuyosunuz bebısın ne kadar oldugun gosterıyoya ben beceremedım baya zor bı sıte bu yaa

bende arda ısmını koymak ıstıyorum oğlum olursa esım pek ıstemıyo ama erkek cocuklarına bayılıyorum ya kaç cocuk var hülyacım bıde erkek bebekle kız bebek arasında farklı degısıkler oluyomu ılk aylarda yoksa aynımı...mesela benım goguslerım hemen sıstı baya bı bana dedıler erkek bebekte sıser dıye ama bılmıyorum herkez bısey dıyo :)

brnim ikinci hamileliğim canım ikisi de erkek o yüzden hamileliklerim arasında pek bir fark yok ama bu hamileliğimde benimde göğüslerim çok şişti hala da şişiyor napıcaz bakalım sen de hamilesin galiba allah gönlüne göre versin canım
gebelik takvimi için yapmak için ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...rr-t25878/index.html?t=25878&highlight=takvim
burdan yararlanabilirsin

annelik çok güzel 1 haftam kaldı sanki ilk değil doğuştan anne doğar kız çocukları sakın korkma we zamanda kaybetme çok güzel bi duyguuu.

Yarin Saat 07.30 Anneliğe Ilk Adimimi Atiyorummmmmmm...anne Oluyorummmmmm

Güldencim inan ben de senin kadar heyecanlıyım. Senin için dua edeceğim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ne güzel zorlu ama bir o kadar da zevkli olana hamilelik dönemini çok şükür yolunda bitirdin ve şimdi bu zorlukların meyvesini alma zamanı. Darısı inşallah bizlerin başına. Bizi en kısa zamanda bilgilendir senin ve bebeğinin sağlığı hakkında. Allah yardımcın olsun canım arkadaşım. Kalbim seninle olacak.

saol yelizcimmmmmm darısı başınıza inşşallahhhhhhhhh

güldencim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım çok kolay bir doğum olur ve her işin yolunda gider canım.Bizi merakta bırakma canım.Darısı benim gibi bekleyenlerin başına olsun,Allah yardımcın olsun.

selam kızlar
güldencimmm, ay nasıl heyecanlıyım senin adına allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin kucağına almaya.

allah yardımcın olsun canım umarım kolay bir doğum olur sağlıkla kızını kucağına alırsın en kısa zamanda fotoları ve doğum hikayeni bekliyoruz darısı başımıza

He he kızlar, Gülden de anneler grubuna katılıyo, hadi bakalım bir bir yeni anne olanlarda görüşcez sizinle!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…