Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşşallah Mert Bebişe Maşşallahhhhhhhhh
Nimet Sen Nasilsinnnnnn

Maşşallah Mert Bebişe Maşşallahhhhhhhhh
Nimet Sen Nasilsinnnnnn........

güldencim iyiym canım senin adınada çok heyecanlıyım yaaa. nihayet son buluyor değilmi şükür allahıma. allah bizlerede nasip etsin canım. dün gece çok sancım vardı nerdeyse doğuracam sandım kaldıracaktım adamı kalk doğuruyom diyede allahtan sabaha kadar hafifledi
yalancı sancılar kandırıyo beni :Ç)))

Bekler Annesi O Merak Etme Sennnnnn.evet Cnm Filmin Sonuna Geldik.2 Kişilik Başladiğimiz Filmi 3 Kişi Olarak Kapaticaz Inşallah.darisi Tüm Bekleyenlereeeeeeeeee

geçmiş olsun canım inan bende de var sancılar yarın dr.a soracağım

bendede günde bi kaç kez oluyor sancı..2-3 dk sürüyor..özellikle kızım bedeniyle hızlı hareket etmeye çalıştığında..yinede doktora sor.ihmal etme

özüm kocaman olmuş bu canavar beeeeeeeeeeee. yeirm ben onun tombik yanaklarını

Ben kendimi zor tutuyom yememek için teyzesiiii!!! Senin canavar da otursun oturduğu yerde, ne öyle ikidebir yüreğini ağzına getiriyo, 3 hafta sonra erken doğum tehliken kalmıyo Nimetcim, acık daha sıksın dişini sabırsız yaramaz!

kızlar günaydın..nerelerdesiniz..ilk zamanlar herkes biraradaydı ve bu formda çok güzel sohbetler yapıyorduk..şimdilerde kimsecikleri göremiyorum..ne oldu bize böyle..

günaydın kızlarrr bende geldimm tatilim bitti kısa sürdü ama çok iyi geldi.kimler nerelerde bakalım güldende doğurdu hayırlısıyla darısı başımıza artık

edaaaaa nerelerdesin canım yoktun ne zamandır serap da kayıp özledik amaaa

Ben işi bıraktım Hülyacım biraz önce dopplere girdim sonuçlar gayet ii çıktı çok rahatladım valla akşamda doktorda randevum var ve bu akşam kardeşimede kız istemeye gidicez:) oğlum dopplere göre bişr hafta 2 gün önden gidiyo doktor sadece alt kısma erken doğum riski var diye yazmış tabi daha bilimsel,ama 26. haftadan sonra belli olcakmış şuanda daha kesinliği yokmuş:uhm:

esrad sorma canım ya ilk girdiğimde boy olmayan biyerden girmişim suya (iskeleden) panik yaptım ve aşırı nefessiz kaldım boğulma tehlikesi atlattım valla :)eşim kurtardı göbiş ağırlık yaptı ama okadar güzeldiki anlatamam ya herkez benimle ilgileniodu herkez bişiler vermeye çalışıodu...sahilde herkez bebeini getirip göbişimi sevdirip burdan kardeş gelcek seni hissedio falan die çocuklarına anlatıodu...ingilizler,turistler bile başımdan ayrılmıodu :) anlıycaın bütün altınkuma malzeme olduk :))) ama bunalım yapmıştımya hani napcam die gerçekten hiç gerek yokmuş bunalıma

Nefin Varya Kesinlikle Git Derdim Ama 32 Haftadasin Nolur Nolmaz Yada Git Mutlakada Hastaneleri Iyi Araştir...bebiş Sora Anne Bende Yüzcem Diyip Erken Gelmesin :Roflol:

bide bebişim kilo almıyor diye üzülüp duruyordun maşallah bak önden bile gidiyor artık takama kafana kilo sorununu bende yarın gideceğim dr.a erken doğum meselesini de şimdiden büyütme gözünde canım ikinizinde sağlıklı olmanıza sevindim kendine ve oğlişine iyi bak canım öpt

slm kızlar hepinizer merhaba ben anneme geldim girip bir bakayım dedim hepiniz iyisinizdir umarım ben gayet iyiyim kızımla beraber evde dinleniyoruz . kenidinize ve küçük meleklere iyi bakın hepinizi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…