Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bugün doktora gittim 3.5 aylık mış bebişim ve doktorum oğluşumun (sölemesi ayıp :))pipisini gördü.çok sevindim

günaydın kızlar..nasılsınız bugün..

kadis selam.iyi olduğuna sevindim..bende 1 eylülde izne ayrılacağım..sabırsızlıkla bekliyorum..geceleri uyumak zorlaştı artık..çok yorgun oluyorum gün içinde..kontrollerin nasıl gidiyor..bebek hareketlerinde bi değişiklik oldumu..

günaydın canım hamişler...ya bişi dicem sizlere neden artık kimse pek girmio buraya önceden süperdik...e tabi herkez yavaş yavaş bebişine kavuşunca ama olsun geride biz varız daha topiğimizi altlara düşürmeyelim hadi parmakları yoralım birazcıkın yerimseniben

Selammmmmmmmm!!! Bende bugun giriyorum ilk kez herkese öpücükler.. Sirincim anneliğe hicbir zaman hazır olunmaz sadece yasa ve gor zamanla nasıl hazı hıssedeceksın kendını.. Ama tabi eşinle nasılsınız bunu bilmiyorum, önemli olan beraberce bu güzel duyguyu paylaşmanız. Umarım onun kafası da karışık değildir??!!

DUYGUCUM SANA KATILIYORUM.SANIRIM HERKES TATİLDE KİMSE ARTIK SOHBETE GELMİYOR BENDE KIZLARI MERAK EDİYORUM AÇIKCASI UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.a.s

DUYGUCUM SANA KATILIYORUM.SANIRIM HERKES TATİLDE KİMSE ARTIK SOHBETE GELMİYOR BENDE KIZLARI MERAK EDİYORUM AÇIKCASI UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.a.s
nezamandır sende yoksun ortalarda semacım serap yok elif yok nimet yok :1no2: ben arada bakıyorum ama sen nasılsın bi sıkıntın yok demi canım

nezamandır sende yoksun ortalarda semacım serap yok elif yok nimet yok :1no2: ben arada bakıyorum ama sen nasılsın bi sıkıntın yok demi canım

edacım iyiyim çok şükür canım.ya sizleri merak ettim bakıyorum kimse yok bişeyler yazmıyor.bende çok yoğunum herzaman giremiyorum arkadaş izinde işler yığıldı bana uğraşıyorum işte.sen nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundamı canım.

Dün dopplere girdim herhangi bir sorun gözükmedi semacım,dün tam 22. haftaya girmiştim ama ölçümlere göre 23 hafta 2 günlük görünüyormuş 570 gram olmuş çok sevindim ya nasıl gözlerim doldu anlatamam ne tuhaf bi duyguymuş bua.s hareketleri artık sertleşti ama çoğunlukla geceleri vuruyor oğlumun yatmaya alerjisi var yattığım anda başlıyor tepinmeye başımız fena dertte bu çocukla şimdilik bu kadar canım sen ne alemdesin

Ya Eda Benimkide 1 Hafta önde Gidio Acaba Bu Durum Bebişimin Doğum Tarihinin Deişmesimi Demek Oluodurki?doktora Sordum Hayir Dedi Ama Ben Emin Olamadim..:uhm: ne deli bişiyim ya sankim doktordan iyi bilcemde :Roflol:

Ya Eda Benimkide 1 Hafta önde Gidio Acaba Bu Durum Bebişimin Doğum Tarihinin Deişmesimi Demek Oluodurki?doktora Sordum Hayir Dedi Ama Ben Emin Olamadim..:uhm: ne deli bişiyim ya sankim doktordan iyi bilcemde :Roflol:

Duygucum benim tahmini doğum tarihim 26 aralıktı dopplere girdim orda 23 hafta 2 günlük çıktı ve tahmini doğum tarihimi 17 aralık olarak yazmışlar benim düşünceme göre bebek ırsi etkenlerden dolayı iri olabilir bu da erken doğuma neden olmayabilir ama erken döllenme olduysaki bunu anlayamıyolar sanırsam erken doğabilir yani öyle bişey işte bende tam anlamadım :uhm:

Benim doktorum 37. haftaya girdikten sonra önemli değil erken doğması dedi bizimkide erken doğsa doğsa okadar erken doğar heralde yani inşallah

Kızlar merhaba.Bebiş takvimlerini nasıl yapıyorsunuz.Bana da yardımcı oılabilirmisiniz?

Canım teşekkür ederim.Yalnız şeyi yapmadım ikinci kutudaki url işini.Sen hepsini yaz.Ben onları takip ederim.

EDACIM ÇOK SEVİNDİM CANIM YA.MAŞALLAH OĞLUŞUNA BAK BİDE KİLOSU AZ DİYORDUN.EVET ESKİYE GÖRE HAREKETLER DAHA SERT OLUYOR BENİM OĞLUŞUMDA AKŞAMLARI DAHA AKTİF.BENDE TETANOZ AŞISI OLDUM VE ŞEKER YÜKLEMESİNİ YAPTIRDIM ÇOK ŞÜKÜR NORMAL ÇIKTI SONUÇLAR.BUNDAN SONRA ARTIK TEST FALAN YOKMUŞ.SADECE KONTROLLERE DEVAM DEDİ DOKTOR.ARTIK GİDEREK AĞIRLAŞIYORUM SANKİ AKŞAMLARI BACAK AĞRILARI OLUYOR AMA OĞLUM İÇİN DEĞER DİYORUM KENDİMİ TESLLİ EDİYORUM BİDE ÇOK YOĞUNUM YA ZOR GİRİYORUM SİTEYE 1 HAFTA DAHA İDARE EDİCEM SONRA NORMALE DÖNÜCEK İŞLERİM.BENDEDE DURUMLAR BÖYLE CANIM.

kızlar geldimmmmmmm doğurdum resmi beceremedim gaklibaaaaaaaaaa

Güldencim Hoşgeldin Canim Yazdim Gerçi Ama Tekrar çok Geçmiş Olsun Yağmura Maşallah Canimya O Nasil Bir şirinlik öyle çok Tatli Canim Allah Bağişlasin.müsait Bir Zamanda Doğum Hikayenide Bekliyoruz Merakla.

kızlar selam hepinizeee dr.dan yeni geldim oğlum dr. ultrasonu açar açmaz pipisini gösterdi artık kesin erkek, kız olma ihtimali ve ümidini yitirdim allah hayırlı evlatlar versin ama kız olsa iyi olacaktı ama ümidimi yitirmedim yüce rabbim inş nasip edecek bana üçüncüyeee eşim duymasınnnnn

güldencim geçmiş olsun öncelikle maşallah ne tatlı allah uzun ömürler versin vatanına milletine dinine ailesine hayırlı bir evlat olur inş yaaa bide bana da bir kızzzzzz nasip etsinnnnn

Hülyacim Oğlunun Iyi Olmasina çok Sevindim Canim Benimkide Son Kontrolde Direk Bacak Arasini Göstererk Karşilamişti Bizi.sağlikli Sihhatli Olsunlarda.sende Benim Gibi çok Kiz Istiyorsun Dilerim Rabbim Bizede Sağlikli Hayirli Kiz Evlat Nasip Eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…