günaydın canım hamişler...ya bişi dicem sizlere neden artık kimse pek girmio buraya önceden süperdik...e tabi herkez yavaş yavaş bebişine kavuşunca ama olsun geride biz varız daha topiğimizi altlara düşürmeyelim hadi parmakları yoralım birazcıkın yerimseniben
nezamandır sende yoksun ortalarda semacım serap yok elif yok nimet yok :1no2: ben arada bakıyorum ama sen nasılsın bi sıkıntın yok demi canımDUYGUCUM SANA KATILIYORUM.SANIRIM HERKES TATİLDE KİMSE ARTIK SOHBETE GELMİYOR BENDE KIZLARI MERAK EDİYORUM AÇIKCASI UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.a.s
nezamandır sende yoksun ortalarda semacım serap yok elif yok nimet yok :1no2: ben arada bakıyorum ama sen nasılsın bi sıkıntın yok demi canım
Ya Eda Benimkide 1 Hafta önde Gidio Acaba Bu Durum Bebişimin Doğum Tarihinin Deişmesimi Demek Oluodurki?doktora Sordum Hayir Dedi Ama Ben Emin Olamadim..:uhm: ne deli bişiyim ya sankim doktordan iyi bilcemde :Roflol:
Dün dopplere girdim herhangi bir sorun gözükmedi semacım,dün tam 22. haftaya girmiştim ama ölçümlere göre 23 hafta 2 günlük görünüyormuş 570 gram olmuş çok sevindim ya nasıl gözlerim doldu anlatamam ne tuhaf bi duyguymuş bua.s hareketleri artık sertleşti ama çoğunlukla geceleri vuruyor oğlumun yatmaya alerjisi var yattığım anda başlıyor tepinmeye başımız fena dertte bu çocukla şimdilik bu kadar canım sen ne alemdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?