Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol semacım napalım kısmet değilmiş ama oğlişlerim iki tane gelin getirecek onlar da benim kızım olurlar ama ben azimli ve ümitliyim üçüncü kesin kız olacak durmak yoook yola devam bu gidişle ben bu gebleik bölümünden ayrılamayacağımm:dance::1shok:

gülom yaaaaaaaaaaa çok tatlıııııııı resmi süper yapmışsınnn canım benim yaa inanamıorum ciddi ciddi artık kollarında bebeğin ben hala inanamıorum bebeğimi kucaıma alabileceime insan çok istediğine kavuşamıcak gibi gelio ayyy allahım nazarlardan korusun darısı başımıza işallahhhh

Nefincim ilgine teşekkür ederim. Fakat şifremi hatırlıyamadığım için ve ne yapacağımı da bilmediğim için bi süreliğine çıktım. Şimdi eşim geldi o ayarladı çok teşekkür ederim.
Artık benimde bebişimi takip edebileceksiniz teyzeleri

egemen hoşgeldin..maşallahhhh çıktınmı hastaneden..nasılsın şimdi..allah bağışlasın bebeğini..ne mutlu sana artık kucağında kızın..darısıda bizlere inşallah..

doğum hikayeni paylaşmanı bekliyoruz..sezeryan adayı olarak ..tavsiye edeceklerin vardır belki..

Kızlar merhaba.Hamilelikten önce sizin bu bebek takvimlerinize o kadar özenirdim ki...Bir gün benim de bu takvimden yapabilme ihtimalim o kadar uzak görünüyorduki bana.Ama rabbim nasip etti.Çok şükür tüm isteyenlere nasip etsin.Bu arada çiçeği burnunda annemizi tekrar tebrik ederim.Egemencim çok güzel bir bebek allah bağışlasın.

:çok üzgünüm:günaydın kızlar......bugünde yine ayrı dertlerle uğraşıorum bilmiorum ne tarafa yazıcaımı anlamadım ama çok kötüyüm kendimi berbat hissediorum yardımınıza ihtiyacım var ama yoksunuz sanırım nolurrr birileri gelince derdimi sorsun artıksenağlama

merhaba kızlar..nasılsınız bugün..bebekleriniz de iyidir inşallah

duygumca hayırdır canım ..neyin var..neyse sıkıntın söyle..yardımcı olabilirsek ne mutlu bize..

duygu hayırdır ne oldu,yine eşin ve arkadaşlarımı..paylaşmak istersen burdayım..

ya nefin yaa çıldırmak üzereyim hangisinden bağlıycaımı hiçbilmiorum biri çok +18 oluo anlatamıcam galiba ben dierini anlatıyım biz eşimle kredi başvurusunda bulunduk 2 gün önce ben borçlar bitsin diye bileziklerimi falan bozmuştum bebek mevlütüne kadar yapmamız gerekio çünkü annemler bilmiodu herneyse biz kredi çekip bu bilezikleri ve bebek mevlütünü yapmayı düşünüoduk...bide bebişe eşyalar falan tabi.ama kayınvalidecimler bunu anladıkları zaman sanırım yada ben böle düşünüorum.işte şu taksit ödenmio şu borcunu istio falan die eşime yakınmaya başlamışlar.e benim eşimde biraz anneye çok bağlı olduğundan şimdi tutturmuş krediyi çekip onlara vericem die ben doğumdan sorada çalışmıcam öle bi çıkmaza girdimki ailesi hakkında baskıda yapmak istemiorum kendi görsün istiorum ama görmüo üstüne hep benden alıo biz kendi düğünümüzü bile kendimiz yaptık bileziklerimi falan hep kendim aldım benimkiler bütün beyaz eşyalarım olsun halılarım tüllerim olsun hepsini onlar aldı üstüne bide borçları ödeyemioruz ve bebiş gelio die babam bebeğe ev aldı benim üstüme geçirdi.benimkiler böle destek olurken onlar bizden istio kafayı yicem üstüne bide abisi var düğünde abisi ne bişe yaptı nede sonradan gelip borcunuzmu var?yardımcı olayım falan demedi düğüne 1 ay kala evini ayırdı.ve kayınvalidem kendi oturduğu evi ona verdi abisi kira ödemio ve eşiyle birlikte çalışşıolar ama borç çıkınca yine benim eşim koşuo ya kayınpederimde çalışıo artı emekli ama yettiremiolar hala borç çıkıo biz düğün borcunu bitirdik onlar hala toplanamadı neydi bu anacım trilyonluk borçmuydu anlamadım ben ne yapmalıyım hiç bilmiorum nasıl davranmam gerek eşim ben bişe dediğim zaman okadar sert çıkıoki....susuorum bişi demiorum tepki alıpta kötü gelin olmak istemiorum...kendi görsün diorum ama görmüo....nasıl davranmalıyımki anlamıorum ben bebim için bişiler yapmalıyım derken yapamıorum artık sorumluluklarımız çok farklı anlamıo beni anlamıo :1no2: senağlama

e peki biz ve bebeklerimiz hep bizmi vericez ya çok çok günah bunu sölemesi bile çok yanlış ama allah göstermesin ölmelerinimi beklicez...peki evliliğin güzel yılları _?gençlik?bebek sevinci bu benim ilk ve son bebişim ben içimde bişiler kalsın istemiorum düğündeki gibi ama dırdırcı bi kadında olmak istemiorum sadece susuyorum sadece izliorum ve yalnız kalınca ağlıorum çünkü artık kendimi ifade edemediğimi düşünüorum...çok kırılıorum çok incindim ve o düzelmicek bende hiçbi zaman tam bütün olamıycam :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…