Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin şirin.hamileliğin hayırlı olsun.inşallah iii gider.neden kafan karışık.anne olmak çok güzel çok özel bir durum.bebek olunca daha iii anlarsın.onun yüzüne ilk baktığın an neden daha önce yapmadım dersin.kafanı karıştırma tadını çıkar.

ben herzamanki gibi burdayım fundacım nasılsın bugün?iyisinmi?bebişimiz nasıl?

Çok şükür iyiyim ben, çalışıyorum işte halen.Vakit doldurmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın?

günaydın kızlar nasılsınız bende işyerindeyim durmak yok çalışmaya devam.akşam olsada gitsem diye bekliyorum ya.

funda bu arada bayadır görmemiştim takvimini maşallah asyaya ne kadar büyümüş annesi.Az kaldı senin doğumada canım.ne güzellll

Çok şükür iyiyim ben, çalışıyorum işte halen.Vakit doldurmaya çalışıyoruz. Sen nasılsın?

BENDE İYİYİM AMA GECELERİ ARTIK UYUMAKTA ZORLANIORUM KENDİME DORU DÜRÜST YATIŞ POZİSYONU BULAMIORUM...E FUNDA SEN NEZAMAN AYRILCAKSIN İŞTEN VE DOĞUMDAN SORA ÇALIŞICAKMISIN?

Bu çarşamba izine ayrılmayı düşünüyorum işte, evet yatış çok zor haklısın duygu. Allah hepimiz kolaylık vesin.Havalar çok sıcak,eziyet gibi çalışmak dolanmak filan,doğuma az kaldı gibi gözüküyor ama zaman çok çabuk geçmiyor yahuuu. Başka ne var ne yok hepiciğinizdelaelaelaelaelae

evet serapçım iiim ben.ayaklandırıyo istemesende...bebişim uyuyor şimdi.alışmıştım ya uykusuzluğa devam işte.....tavsiye ederim kaymak gibi çıktı kızım ama biraz sabırsız bi bebek.....

Merhaba Kizlar Nasilsiniz Bakalim Benle Kizim Iyiyiz Onun Hareketleri Ile Uğraşiyos Sik Sik Açikip Yemek Yiyos Sizler Nasilsiniz Bakalim

Benim Bebiş Mübarek Içerde Sanki Futbol Takimi Kurmuş Hareket Etmediği An Neredeyse Yok Denecek Kadar Az...tekmeleride Sert Artik Zipliorum Yerimden Bazen yerimseniben dönüşlerini bile hissediorum artık içim gıdıklanıo bazen mutluluktan ağlıcak gibi oluorum allah hepimizi nazarlardan korusun bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım işallah bizde gülom gibi kavuşuruz yerimseniben

DUYGUMCA NE KADAR ZAYIFSIN SADECE GÖBİŞİN VAR AZ MI KİLO ALDIN CNM

iyi akşamlar kızlar neler yapıyosunuz ben arada girebiliyorum şuara yoğun misafirim var.duygumca senin yazdıklarını okudum canım biz hamişler biraz fazla duygusal oluyoruz sıkma canını ve eşinle ailesi arasına girme tabi kendindende taviz verme.hep öleyiz canım hep. yalnız değilsin sıkıntılarınla her geçen gün bizde yaşıyoruz aynı şeyleri bazen hamile kaldığına bile pişman ediyolar insanı okdar uğraşmana rağmen bebk için.biyerden girsin biyerden çıksın dikkat et kendine.

selam kılzar ben geldim.hepinizi çok özledim....çok süper bi tatil geçirdim ve geldik yine iş başı...en son doktora gittiğimde kızım 450 gr 25 cm di şimdi büyümüştür kesin.karnım iyice genişledi...bu hafta şeker yüklmesi ve tetanoz aşısını beraber yaptıracağım sonra doktoru arayıp detaylı için gün alacağım...artık 3. trimaster a girdik.bir hafta geriden sayıyormuşum kızım bir hafta daha büyüdü yani....
şirketin interneti hala yok.artık akşamları evden bağlanacağım...hepinizi çok öpüyorm.sakın beni unutmayın.....

DUYGUMCA NE KADAR ZAYIFSIN SADECE GÖBİŞİN VAR AZ MI KİLO ALDIN CNM

AYYY DAHA ÇOK SEVİNDİM AMA BAK ŞİDİ BEN YAAA yerimseniben CANIM BENİM 57 KGLA KALDIM 11 KG ALDIM ŞİMDİYE DEK BAKALIM GÜN GEÇTİKÇE ALIORUM 16 KG KADAR YOLU VAR DEDİ DOKTOR TABİ ALMASAM DAHA İYİ AMA DIŞARDAN BAKILINCA SADECE GÖBİŞ VAR AMA TARTIYA ÇIKINCA İBRE UÇUO :sm_confused: BENDE ANLAMADIM fisfisfis AMA BEBİŞTE 1 HAFTA ÖNDEN GİDİO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…