ben kendimi hayal edemiyom öyle valla tatrkızı. sıkıştı tabi yavrucak içerde. çıkarın beni diye naralar atıyodur içerde
ya özüm, tatrkızı böle bacağını ayağını kafasını falan anlıyosunuz demi?
bize size nasıl tepki veriyo
bazen babasıyla düşünüyoruz ne kadar enteresan diye nasıl sıggıyor bebişdiye yorum yapıyoruz tabiki bu poposu diyorum bu ayagı diyorum sıkışıyor bebegim ya
bence fırsat bulursan tekrar git orada hem çok sade hem çok şık elbiseler var.Eminim senin de çok hoşuna gidecek. bu arada kızına maşallah. inşallah benim oğlumda bir an önce tekmeleyeme başlar. henüz hissetmiyorum bir şey. geç mi kaldı bazen endişelenmiyor değilim hani. tatlı sevmediğim halde tatlı şeyler özellikle çikolata yiyiyorum hareket etsin diye ama herhalde çok tembel benimkisi. bu hafta cumartesi doktora gideceğiz bakalım. babasına babalar günü hediyesi olarak bir el sallayacakmı sıpa. yerimseniben
tembel değildir yelizcim. yakışıklı için öle deme. bende öyle çok hissedemiyordum geçen haftaya kadar. bu hafta net hissedebiliyorum. şimdide sanki hiç durmuyor gibi geliyor bana. büyük ihtimal o çok hareket ediyordurda. çok kuvvetlilerini sen hissediyorsundur. 2 hafta sonra daha net algılarsın yakışıklıyı. sallar tabi annesii. hatta ne çekiyonuz iki dakka rahat bırakmadınız insanı der gibi yaparsa şaşırma. benimki aynen öyleydi valla. bacak bacak üstüne atmış bi şekilde elde havada yahu çekme kardeşim der gibi :)))
Yeliz Dogan şuana Kadar Kaç Kilo Aldin Ben çok şiştim Göbegimde Buyudu.fakat Her Gidişimde Kilom Ayni 100 Gr Bile Oynamiyor.c.tesi Yine Gittim Yine Ayni Bebegimin Kilosuda Normallerein üzerinde Cikti Bunda Bi Tuhaflik Yokmu Ya.
kızlarrrr ben geldimmm nabersiniz sohbet koyuu bayağııııı
yeliz teyzesi yer onun bacaklarını......
tabi mutlaka herşeyin bir zamanı var ama işte hevesleniyorsun bir an önce olsun diye. inşallah ben de oğlumun tekmelerini hissedeceğim. internetten bebişe bir bjk patiği babamıza da bir bjk t-shırt ü istedim. not olarak da aslan babacım babalar günün kutlu olsun seni çok seviyorum minik kartalın diye yazdırdım. sanırım hafta sonuna kadar elime ulaşır. pazar günü bebek adına eşimin görebileceği bir şekilde odaya bırakacağım. eminim çok sevinecek. bebeişi minik kartalım diye seviyor da. güzel sürpriz olacak. şimdiden o anı merak ediyorum.
kadiş nerelerdesin gözükmedin bugün. nasıl bebiş
ay kızlar geçen hafta bir hatunla dalaşmıştım yaaa bugün son günüymüş gönderiyorlarmış öğrendiğimden beri göbek atıyomm ooh yandna yandannnnn
eee hamile hamile seni üzdü. çeksin cezasını cadı....
valla hayatım boyunca kimsenin ekmeğindne olmasını istemedim. istememde bunuda istemedim ama, birilerinin artık buna bir dur demesi gerekiyodu. ohh her gün yüzünü görmekten sinir küpü oluyordum. ooohhh yandan yandan en azından son 2 ayımı rahat geçiricem oh yandan yandannnnnn
ooh açtım winapıda harekteli şarkılarıda çalıp çalıp oynuyom yerimde vallaa
hadi kızım at bi takla sende içerde :)))
Yeliz Dogan Iştahim çok Guzel Gayet Guzel Yiyorum Bende Onu Anlamadim Acaba Diyorum Tartisimi Bozuk Dr çok Guzel Hep Bebegi Beslemişsin Diyor.cnm Benimki çok Hareketli Bazen Inanirmisin Saatlerce Uyumadigina Tanik Oluyorum.heralde Ac Kurdum Yediklerimi Hemen Aliyor
Cnm Sende Hissedersin Artik Bende çok Kasilma Yapiyor Bazen Hareketleri Hizli Olunca Aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?