Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elifcim hoşgeldin.özlettin kendini.tatilinin güzel geçmesine çok sevindim canım.bende bu haftayı bir atlatırsam işlerim hafifleyecek inşallah.benimde karnım büyümeye başladı.geçen hafta bende vuruldum aşıyı.şeker yüklemesinide atlattık çok şükür.Detaylı çok önemliymiş elif.Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Şeniz

Kandilimiz Mübarek Dualarimiz Kabul Olsun Inşallah.herkese Hayirli Kandiller.allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.

elifim hoşgeldin. nasıl geçti tatilin neler gördün neler yaptın anlat bakalım ) ben de çarşamba ayrıntılıya giricem inşallah temiz çıkar herşey.
ya benim bebek iki gündür delirmiş gibi tekmeliyo. benim canım acımaya başladı. özellikle alt tarafım sanki idrar torbamı yırtacak ya! laf ta anlamıyor napcaz? nolduysa son iki gündür oldu önceden efendi efendi tekmelerdi şimdi saçmalamaya başladı ya! büyüdükçe böyle mi olacak?:bbo:

merhaba kızlar hepinizin kandili kutlu olsun bu gece edilen dualarımız geri çevrilmesin kabul olsun inşallah,

aynen serapçım tekmelerinden uyuyamıyorum son aylara napıcaz bakalım şimdiden böyle olurlarsa

aynen serapçım tekmelerinden uyuyamıyorum son aylara napıcaz bakalım şimdiden böyle olurlarsa

sen iç konuşma hanımefendi! o gün seninle konuştuk ya benimki akıllı dedim hani yavaş yavaş tekmeliyo o da gündüzleri diye, o gece uyutmadı beni zillim! o günden beri de tekmeleri artık canımı yakmaya başladı ! kendi kendime nazar ettim sana hava atayım kızımla derkennnnnnnnnnnnnnnnnaniknanik

ooooooooo serapım canım nasılsın.???
valla iyiyim ben süperimmmmm
kız arda bi yoklasada çıkacam diyeeeee kafasıyla bayağ zorluyo bazen zilliii ama iyiym daha doğurmuyorum yani :))))) kocişte çok iyi allah şükür valla bi iyi iyi.
yeniden aşk yaşıyoruz :))))
saolsunn çok iyi davranıyor.. yorulmayayım diye uğraşıyor bende akaşam kadar koca bekliyom evde . :)))

bu arada elifcim, 3. trimester 27. haftayla başlıyor. daha bi yere girdiğimiz yok yani 2. trimester da debeleniyoruz henüz hayatım

oh oh ! maşallah ! bak kızın ne işe yaradı! ben de mi başlasam karnım agrıyo sancım geliyo bebek cıkmaya uğraşıyo demeye yaa? bak senin herif muma döndü valla. Allah ağzınızın tadını bozmasın aşkınızn huzurunuz daim olsun arkadaşım.
dün benim komşum doğurdu. onuda igneyle durdurdular erken doğmak istiyodu dün 38. hafta ortalarında geldii beyefendi! çok tatlıydı maşallah. seninki de az kalmış kız ! doğuruyosun sen de 3-4haftan kalmış! çok heyecanlı!

oh oh ! maşallah ! bak kızın ne işe yaradı! ben de mi başlasam karnım agrıyo sancım geliyo bebek cıkmaya uğraşıyo demeye yaa? bak senin herif muma döndü valla. Allah ağzınızın tadını bozmasın aşkınızn huzurunuz daim olsun arkadaşım.
dün benim komşum doğurdu. onuda igneyle durdurdular erken doğmak istiyodu dün 38. hafta ortalarında geldii beyefendi! çok tatlıydı maşallah. seninki de az kalmış kız ! doğuruyosun sen de 3-4 haftan kalmış! çok heyecanlı!

evet heycanlı vallaaa. az kaldı ama daha var :))))
ben valla ramazan girsin milletin aklı başında olmayacak yaa o zmana doğacak giibi geliyor bana . zilli nede olsa benim kızım. beklemedik anlarda gelmeye kalkışır. bir gece ansızın sahur vakti gelebilir :)))))))

selam kelebek..nasılsın..

8.ay bitti benim.bugünlerde fazla yorgun,hantal,uykusuz hissediyorum kendimi..fırsat buldukça dinleniyorum ama..sanki sırtımda çuval taşıyorum..öyle ağırlaştım..elim ayaklarım şiş... toplam 11-12 kğ aldım.şu an 64 kğ..allah kilolu hamişlerimize yardım etsin..

Hepinize günaydınnnnn. Hava ne kadar güzel bugün serinnnn. Bugün herşey gönlünüzce olsunnnnn.a.s.

yaaaa nasıl oluyormuş bana hava atmak yok benim kızım olur olmaz yerde tekem atmaz nerde vuracağın bilir dedin bak senin zilli sana neler yapıyor şimdi, şaka maka tekmeleri bile güzel onların be, vurmadıkları zaman telaştan ölüyorum bişey mi oldu rahatsız mı sorun mu var diye sağlıklı olsunlarda içersini dağıtsınlar kırıp döksünler napalım herşey onlar içinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…