selam kılzar ben geldim.hepinizi çok özledim....çok süper bi tatil geçirdim ve geldik yine iş başı...en son doktora gittiğimde kızım 450 gr 25 cm di şimdi büyümüştür kesin.karnım iyice genişledi...bu hafta şeker yüklmesi ve tetanoz aşısını beraber yaptıracağım sonra doktoru arayıp detaylı için gün alacağım...artık 3. trimaster a girdik.bir hafta geriden sayıyormuşum kızım bir hafta daha büyüdü yani....
şirketin interneti hala yok.artık akşamları evden bağlanacağım...hepinizi çok öpüyorm.sakın beni unutmayın.....
neden korkuyorsun bende çok korkmuştum ama inan çok güzel bir duygu bu arada bende yeni katıldım aranıza....
selam kılzar ben geldim.hepinizi çok özledim....çok süper bi tatil geçirdim ve geldik yine iş başı...en son doktora gittiğimde kızım 450 gr 25 cm di şimdi büyümüştür kesin.karnım iyice genişledi...bu hafta şeker yüklmesi ve tetanoz aşısını beraber yaptıracağım sonra doktoru arayıp detaylı için gün alacağım...artık 3. trimaster a girdik.bir hafta geriden sayıyormuşum kızım bir hafta daha büyüdü yani....
şirketin interneti hala yok.artık akşamları evden bağlanacağım...hepinizi çok öpüyorm.sakın beni unutmayın.....
elifim hoşgeldin. nasıl geçti tatilin neler gördün neler yaptın anlat bakalım) ben de çarşamba ayrıntılıya giricem inşallah temiz çıkar herşey.
ya benim bebek iki gündür delirmiş gibi tekmeliyo. benim canım acımaya başladı. özellikle alt tarafım sanki idrar torbamı yırtacak ya! laf ta anlamıyor napcaz? nolduysa son iki gündür oldu önceden efendi efendi tekmelerdi şimdi saçmalamaya başladı ya! büyüdükçe böyle mi olacak?:bbo:
aynen serapçım tekmelerinden uyuyamıyorum son aylara napıcaz bakalım şimdiden böyle olurlarsa
selam kızlar nasılsınız?????????
ben iyiym kandiliniz mübarek olsunnn
ooooooooo serapım canım nasılsın.???
valla iyiyim ben süperimmmmm
kız arda bi yoklasada çıkacam diyeeeee kafasıyla bayağ zorluyo bazen zilliii ama iyiym daha doğurmuyorum yani :))))) kocişte çok iyi allah şükür valla bi iyi iyi.
yeniden aşk yaşıyoruz :))))
saolsunn çok iyi davranıyor.. yorulmayayım diye uğraşıyor bende akaşam kadar koca bekliyom evde . :)))
ooooooooo serapım canım nasılsın.???
valla iyiyim ben süperimmmmm
kız arda bi yoklasada çıkacam diyeeeee kafasıyla bayağ zorluyo bazen zilliii ama iyiym daha doğurmuyorum yani :))))) kocişte çok iyi allah şükür valla bi iyi iyi.
yeniden aşk yaşıyoruz :))))
saolsunn çok iyi davranıyor.. yorulmayayım diye uğraşıyor bende akaşam kadar koca bekliyom evde . :)))
sen iç konuşma hanımefendi! o gün seninle konuştuk ya benimki akıllı dedim hani yavaş yavaş tekmeliyo o da gündüzleri diye, o gece uyutmadı beni zillim! o günden beri de tekmeleri artık canımı yakmaya başladı ! kendi kendime nazar ettim sana hava atayım kızımla derkennnnnnnnnnnnnnnnnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?