Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kzılar bebeşim nezle olmuş ya moralim bozuldu (((

canım çok geçmiş olsun.inşallah kısa sürede iyileşir kuzun.ama sen çok üzme kendini sen iyi olacaksın ki annesi bebişine bakabilesin.Allah beterinden korusun.dualarım sen ve bebişin için sevgiler...

saol kızlar ilaçını verdim uyuyor şimdi cabuk iyleşir inşalah daha cok küçük yaaaa

yerim ben o miniği ya...allah şifa versin tatarcım..
bu arada kızlar hepinize merhaba artık eskisi kadar sık giremiyorum nete.hepinizi çok özlüyorum ya....

tatarcım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin canım meleğine.

elif özletme kendini bende öyle arada yazılanlara bakabiliyorum.Bu arada ruze benim oğlana yetişmiş maşallah.

evet semacım kızımı doktoru bir hafta ileriye aldı...kız çocukları 10 gün kadar erken doğuyor diyorlar eğer öyle olursa aralık başında evimizde olacak inşallah miniğim.yarın şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı yaptıracağım...hiç gitmak istemiyorum yaa....
şirkette sadece bir bilgisayara internet var. oyüzden giremiyorum.hep aklım burda ama idare etmeye çalışıyorum işte.yerim senin bal oğlunu ben.semacım.benim görümcemin oğlunun adı da arda. tatilde onlarda da kaldık bi süre...çocuk çok akıllı ama inanılmaz sinirli agresif hemen kızıyo ısırıyo...görümcem ardalar hep böyle oluyo dedi.....sen hiç duydun mu öyle bişey.tanıdıklarında da var mı

maşallah ruzeme sağlıklı en hayırlı vaktinde doğsun inşallah.şeker yüklemesi ve tetanozu atlattım çok şükür.merak etme hiç bişey anlamıyorsunda.glikoz içiriyorlar o biraz kötü ama içilmeyecek gibide değil canım.Arda isminide yakınlarımızda olmadığı için özellikle istedik ama yazdıklarından sonra vazmı geçsem acaba:uhm:İnşallah benimki öyle olmaz canımya artık hakkımızda hayırlısı.bizi habersiz bırakma.ayrıntılıya girdinmi canım.

Kızlar size bişey sorucam bana yardımcı olursanız sevinirim.
ikili test nezaman yapılıyor ve maliyeti nekadar?

Kızlar size bişey sorucam bana yardımcı olursanız sevinirim.
ikili test nezaman yapılıyor ve maliyeti nekadar?

begüm ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor.Ben 115 ytl ye yaptırmıştım.Kan alıyorlar bide ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor.2-3 gün içinde sonuçlar çıkıyor.

Semacım çok sağol. Peki sen nerde yaptırdım Istanbulda? Bide bu test ne için önemli? Söylediğin fiyat SSK içinmi geçerli? Ben suanda yurtışındayımda burda öyle şeyler yapmıyorlar. Istanbula dönücem eylülün sonunda. Kontrollerime orda devam edeceğim.. Yardımcı olursan çok sevinirim..

istanbul özel hastanede.kontrol için gittiğim hastanede yaptırdım canım.özel yunus emre hastanesi.Bu test özel teste girdiği için ssk karşılamıyormuş ssk dan yararlanmadım.Doktorum bu testin çok önemli olduğunu ve üçlü teste göre daha kesin sonuç verdiğini söyledi.Bazı doktorlarda üçlü testin daha önemli olduğunu söylüyor.Bebekteki down senromu riskini belirliyor ama tabiki hiç bir test %100 sonuç vermiyor. En iyisi devamlı gittiğin doktorun hangisini isterse onu yapman canım.Bildiğim kadarıyla tüm özel hastaneler hatta özel laboratuarlar bile yapıyormuş bu testi.Sen önce bir hastane belirle kendine zaten kontrole gidince doktorun bilgilendirir seni.umarım güzel bir hamilelik geçirirsin.

Sağol nefinn. Yurtdışında böyle testler yapmıyolar daha muayene bile olmadım sadece kan tahlili yapıldı. Ultrasona bile ilk 20.haftada giriyorsun.Arada bayağı fark var. Sen karar verebildinmi doğumu nerde yapacağına?

Çok teşekkür ederim Semacım. Çok güzel bilgilendirdin beni. Allah bebeğini biran önce sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar.....Bugünün çok güzel geçmesi dileğiyle.:dance::sm_cool:

kızlar ben üçlü test yaptırdım doktorum ikliye gerek yok dedi.tabi her doktor farklı sölüo...ben sskda yaptırdım kuruşta para ödemedim dışarda yaptırırsanda 40 ytl ödiceksin dedi doktorum ben hemen doktorumun yönlendirmesiyle sskda yaptırdım ertesi gün sonucumu aldım ve ücret ödemedim sakın öle bişi yapmayın adalık kaşesi olduğu sürece ilaç parası bile ödemiosunuz doktorunuzla konuşun konuyu

Hepinize günaydınnn, benim çok akrnım ağrıyorrrr:uhm:

günaydın canım çok geçmiş olsun.inşallah hemen geçer.hamileliğin son ayı herhalde çizelgende öyle görünüyo.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…