Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle, akıntım fazla olduğu için dr. idrar kültürü istedi bugun sonucunu alacağım inşallah bir sorun yoktur

günaydın canım çok geçmiş olsun.inşallah hemen geçer.hamileliğin son ayı herhalde çizelgende öyle görünüyo.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Çok sağol canım, inşallah geçer bu ağrıııı üfff.:çok üzgünüm:

şeytan Aldi Götürdü Bulamadan Getirdi sırnaşık şey Ip Bağladim Işallah Tez Zamanda Buluruz kafamçokkarıştı

Bende oraya gitmeyi planlıyorum hayırlısıyla. Önümüzdeki ay döneyim Istanbula gidicem Medical e. Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. Kalabalık oluyomu hastane çok?

Çok mu hastası oluyor? Benim arkadaşımın teyzesi orda Kadın doğumcuymuş tesadüf öğrendim ona gitmeyi planlıyorum. Bakalım memnun kalacakmıyım. İsmi Leyla Ercan

kızlarr! dokotra gittim. bebişim çook sağlıklı çıktı Allah' a bin şükürler olsun. 625 gram olmuş ya! iki haftada ne kadar büyümüş.225 gram almıs! ne kadar enteresan ya Allahın işine akıl sır ermiyor gerçekten! boyumuzda 4 cm uzamış. 29 cm. olmuş bebeğim. yüz hatları falan belliydi! sanırım babişkosuna benzeyecek aslında benbana benzesin istiyorum ama ! ay bi doğsa da görsem!
bu arada oranın meşhur bi doktoru baktı bana. epidurali ona da sordum.kesinlikle tavsiye ederim çok konforlu bi doğum şekli epidural dedi. Allah iizn verirse normal epidural kararım devam ediyor yani.

taktın kızım sen bu epıdurale he.ay serapcım cok sevındım bebısıne masallah allah sıze bağıslasın..boya posa bak beee:)))

maşallah serap ne kadar büyümüş kızın, iyi bakıyorsun ona, allah nazarlardan korusun

nasılsın yağmurcuk nasıl emiyormu benimki emiyor ama göğüslerim yara oldu çok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…