Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben iki gündür baby gaganin takvimlerini göremiyorum kimsenin cikmiyor bu problem sizdede varmi yoksa bendemi sadece ???????????????????????????????????

slm kızlar.hepinize günaydın...çarşamba günü şeker yüklemesi için hastaneye gidecektim..sabah evden çıkarken merdivenlerden aşağı düştüm.canım çok yandı karnıma acayip sancılar girdi.hemen doktora gittik.allah a çok şükür kızıma hiç bişey olmamış.ama hastaneye yatacaksın ediler.kabul etmedim iki gündü evdeydim yattım.bugün tekrar gideceğim...hem sonuçları alacağım...kedinize çok dikkat edin bebişlerinize çok iyi bakın onlara bişey olacak korkusu çok kötü.moralim çok bozuk...internette yok zaten...hoşçakalın....

mavili merhaba..canım çok geçmiş olsun..allah korumuş sizi..şimdi nasılsın..keşke sen yinede hastanede kalsaydın..hastane kötü biliyorum ama en azından için rahat ederdi...rabbim korusun bebeklerimizi..bende düşmekten korkuyorum,özellikle banyodan..ama olacağı varsa ne yapsakda oluyor işte..

günaydın elifcim.Allah korumuş canım sende kendine çok dikkat et.bizide habersiz bırakma iyi haberlerle gel inşallah.:teytey:

takvimlerimize ne oldu ya ben takvimimi geri istiyorummmmm

günaydınlar kızlar anlaşılan takvim sitesini çökertmişler naniknanik budemek oluorkiii yeni takvim sitesi bulmamız şartt a.s

merhaba bende yeni üye oldum ve mesajını gördüm bence annelik dünyalık en güzel duygusu bence hiç düşünmeyin pişman olmazsın

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. HABERDAR ET BİZİ GELİR GELMEZ SONUÇLRDAN. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

geçmiş olsun canım kendine ve bebişine iyi bak sonuçlardan bizi haberdar et canım

e kızlar nasılsınız hamişler baalım 13 kilom gittiiiiiiiiiiiii

gecmiş olsun canım dikat et kendine bebegine alah korusun

nimet nasılsın canım zilli kızın nasıl ne kadar kaldı doğuma hayatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…