E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.901
slm kızlar.hepinize günaydın...çarşamba günü şeker yüklemesi için hastaneye gidecektim..sabah evden çıkarken merdivenlerden aşağı düştüm.canım çok yandı karnıma acayip sancılar girdi.hemen doktora gittik.allah a çok şükür kızıma hiç bişey olmamış.ama hastaneye yatacaksın ediler.kabul etmedim iki gündü evdeydim yattım.bugün tekrar gideceğim...hem sonuçları alacağım...kedinize çok dikkat edin bebişlerinize çok iyi bakın onlara bişey olacak korkusu çok kötü.moralim çok bozuk...internette yok zaten...hoşçakalın....[/QUOTEcanım ya yazını okurken aklım gitti valla önüne bak bakam azcık Allah korumuş geçmiş olsun elifcim
Kız güldeennn napıyosun sen bakimm kızının büyük resmini görmek istiyorum böle bişi anlaşılmıyooooooooooo
e kızlar nasılsınız hamişler baalım 13 kilom gittiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar.nasılsınız?nasıl gidiyo hamilelik?bugün aylık muayenem var.bebişimi görecem heyecanlıyım:)bakalım büyümüşmü yaramaz
günaydın canımmm bizim hamişlik futbol topu büyüklüğünde devam edio :1rolleyes: desene artık bebişin ultrason ekranına sığmıyor.benimde 1- 2 hafta sonra kontrolüm var.artık gelince iyi haberlerini beklioruz hayırlısıyla ...a.s.
kızlar mrblar.doktordan geldim bende.maşallah bebişim haftasına göre baya büyümüş:)bi kaç gün sonra şeker yüklemesi yaptıracam.inşallah bişey çıkmaz ondanda.
kızlar bide bişey soracam.ben hepatiti aşısı yaptırmadım.dktorumda bişey demedi.acaba şartmı bu aşıyı yaptırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?