Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kız güldeennn napıyosun sen bakimm kızının büyük resmini görmek istiyorum böle bişi anlaşılmıyooooooooooo

güldencim bebeğinin hikayesini okudum çok güzeldi. Bu arada bebeğinde çok güzel maşallah. Sana benziyor gerçekten. Allah ona sizinle uzun uzun ömürler versin.

e kızlar nasılsınız hamişler baalım 13 kilom gittiiiiiiiiiiiii

gülden helal olsun kız sana doğuma girerken kaç kiloydun şimdi kaç oldun bide bişi daha yaa hani birden kiloyu verince vücut sönmüş balona banzemio dimi o daha kötü be kilolu olsak gergin oluruz en azından uheuheuehe :Roflol:

günaydın kızlar.nasılsınız?nasıl gidiyo hamilelik?bugün aylık muayenem var.bebişimi görecem heyecanlıyım:)bakalım büyümüşmü yaramaz

günaydın kızlar.nasılsınız?nasıl gidiyo hamilelik?bugün aylık muayenem var.bebişimi görecem heyecanlıyım:)bakalım büyümüşmü yaramaz

günaydın canımmm bizim hamişlik futbol topu büyüklüğünde devam edio :1rolleyes: desene artık bebişin ultrason ekranına sığmıyor.benimde 1- 2 hafta sonra kontrolüm var.artık gelince iyi haberlerini beklioruz hayırlısıyla ...a.s.

günaydın git git gör bebişini bende 15 inde gidecem.bende çok merak ediyorum ne kadar büyümüştür acaba diye :)

kıslar bişey soracam akşam hiç uyuyamadım ya sol tarafımda kalçamda bi ağrı bi ağrı sizinde oluyomu çok fena ağrıyodu yaa..şimdi yok gibi ama kesin tekrar başlar dün gündüzde hafif ağrı vardı ama akşam büsbütün azıttı...

slm tatliş hamişler melekleriniz nasıl ?kızlar semaya cvp yazmıştım okudumu acaba hikayemde soru sormuştu.
ağrılar çok normal cnm ama yine de druna bir sor derim.....

Kızlar merabaaa, hamişlik nasıl gidiyo? Biz oğlumla dünyayı keşfediyoz.

kızlar mrblar.doktordan geldim bende.maşallah bebişim haftasına göre baya büyümüş:)bi kaç gün sonra şeker yüklemesi yaptıracam.inşallah bişey çıkmaz ondanda.
kızlar bide bişey soracam.ben hepatiti aşısı yaptırmadım.dktorumda bişey demedi.acaba şartmı bu aşıyı yaptırmak.

maşallah bebişinee şeker yüklemen de iyi sonuçlanır inş canım hepatit aşısını ben de yaptırmadım dr. da bişey söylemedi kontrolümde sorayım bakayım

günaydın kızlar,herkese sağlıklı iyi haftalar olsun.

günaydın kızlar.
nasılsınız?
bende sema gibi hepinize ve bebeklerine sağlıklı bir hafta diliyorum.

selam hamişler nasıl balakım kızlar her gün 1 kilo gidiyo anormalmi ne..yeliz oğluşun tekmeliyodur artıkkkkkk

Güldencim nasılsın? Yağmur nasıl? Emzirebiliyormusun?İnşallah biz de senin gibi günde 1 kilo veririz. Bak sen vermeye başladın biz tam gaz almaya devam ediyoruz
Oğlum artık büyüdü teyzesi yarın 31. haftasını bitirecek ve kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Ancak kafası tam sağ göğsümün altında hareket ettirince kaburga kemiğim çok ağrıyor. Bir de arada bir hıçkırık tutuyor çok şeker ya. Bütün dünyam o oldu şimdiden. Cumartesi kontrol var bakalım büyümüşmü sıpa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…