Güldencim nasılsın? Yağmur nasıl? Emzirebiliyormusun?İnşallah biz de senin gibi günde 1 kilo veririz. Bak sen vermeye başladın biz tam gaz almaya devam ediyoruz
Oğlum artık büyüdü teyzesi yarın 31. haftasını bitirecek ve kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Ancak kafası tam sağ göğsümün altında hareket ettirince kaburga kemiğim çok ağrıyor. Bir de arada bir hıçkırık tutuyor çok şeker ya. Bütün dünyam o oldu şimdiden. Cumartesi kontrol var bakalım büyümüşmü sıpa.
Kizlar Ben çok Hastayim Dün Gece Acile Kaldirildim...ilk özne Afedersiniz Ishaldim Gaz Sancisi çekiodum çok Fazla Sonra Sadece Sanci Kaldi Ve Hala çekiorum çok Fazla Dün Gece Ana Sağliğa Gittik Doktor Hemen Serum Takalim Dedi Açilma Varmi Die Alttan Bakti (canim Daha çok Yandi) Açilma Yoktu Ama Erken Doğumdan şüphelendiler Ve Yatirmak Istediler Ben Bebğin Kalp Atişlarini Falan Duydum Rahatladim.ama Doğumhanedeydim Sancim Falan Gitti Korkudan...yanimda Kadin Resmen Doğurdu Canli Canli Doğum Izledim Resmen Sonuç çok Güzeldi Ama O An Onlari Görünce Ben çikicam Die Tutturdum...ebeler Izin Vermedi Doktoru Aradilar Oda Ancak Imza Verip çikabileceimi Sölediler çikinca Bi Baktim Annem Serumlarla Gelio Zorla Yatiriolardi Yatmadim Sancim Yok Die..sonra Arabaya Bindik Eve Gidioruz Anam Bi Baktim Benim Sanci Gene Başladi Tabi Busefer Korkudan Kimseye Söleyemedim Halada Sölemiorum Geçecek Gibi Dün Akşama Nazaran Daha Iyiyim...ama Kötü Bi Geceydi senağlama ( buarada doğumda ebeleri özellikle izledim çok tatlı dilliydiler çok destek oluolardı kadına yani korkulduğu gibi deildiler...bi yanım o anlamda rahatladı.ama dün akşamdan sonra acaba sezeryanmı dmeeye başlamadım desem yalan olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?