Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar Ben çok Hastayim Dün Gece Acile Kaldirildim...ilk özne Afedersiniz Ishaldim Gaz Sancisi çekiodum çok Fazla Sonra Sadece Sanci Kaldi Ve Hala çekiorum çok Fazla Dün Gece Ana Sağliğa Gittik Doktor Hemen Serum Takalim Dedi Açilma Varmi Die Alttan Bakti (canim Daha çok Yandi) Açilma Yoktu Ama Erken Doğumdan şüphelendiler Ve Yatirmak Istediler Ben Bebğin Kalp Atişlarini Falan Duydum Rahatladim.ama Doğumhanedeydim Sancim Falan Gitti Korkudan...yanimda Kadin Resmen Doğurdu Canli Canli Doğum Izledim Resmen Sonuç çok Güzeldi Ama O An Onlari Görünce Ben çikicam Die Tutturdum...ebeler Izin Vermedi Doktoru Aradilar Oda Ancak Imza Verip çikabileceimi Sölediler çikinca Bi Baktim Annem Serumlarla Gelio Zorla Yatiriolardi Yatmadim Sancim Yok Die..sonra Arabaya Bindik Eve Gidioruz Anam Bi Baktim Benim Sanci Gene Başladi Tabi Busefer Korkudan Kimseye Söleyemedim Halada Sölemiorum Geçecek Gibi Dün Akşama Nazaran Daha Iyiyim...ama Kötü Bi Geceydi senağlama ( buarada doğumda ebeleri özellikle izledim çok tatlı dilliydiler çok destek oluolardı kadına yani korkulduğu gibi deildiler...bi yanım o anlamda rahatladı.ama dün akşamdan sonra acaba sezeryanmı dmeeye başlamadım desem yalan olur)

cnm çok sevindim bizimki emiyor da ucum pek yok silikon uçla veriyorum.arada alıyor uçsuz ama böle yani.çok hızlı gidiyo kilolar emzirmeden sanırım...kızım 13 günlük oldu bile.bugün topuktan kan aldırdık.bi de50 gr zayıflamış ona üzüldüm ben de ama hastaneye götürcem bi de orda tarttırayımmmm
geçmiş olsun duygumca dikkat et kendine ve bebişine cnm yaaaaaa

merhaba kızlarrr, eski canlılık yok yaa burda herke nereye gitti..ben iyiym ağrılarım var
bekliyoruz bakalım siz nasılsınız?
gülden senin gibi şiştim inşllah senin gibi veririm kilolalrı :)

kızlar fazla alanlar emzirirken veriyolarmışşşşşşşşşşşşş

güldenim canım yağmur bebğimiz nasıl sne nasılsın? inşallah dediğin gibidir güldenin 2 ayda ne verirsek kar artık ne kadar kaldı şimdi senin eski kilona dönmene. valla ben çok heyecanlıyım artık. bide her yerimde bir ağrı. üzerimdeki yük büyüdükçe ayakalrım mahvoluyoorr

canım dikkat et kendine yorulama gecmiş olsun

cnm 62 artı 26 aldım biliyosun.hatta şöyle diyim 92 oldum dr deiştirdim.son hafta hamişken 3 kilo verdim.89 la girdim sezeryana 7 kilo doğumda gitti 82
oldum.sabah tartıldım 77 yim
daha 15 var cnmmmmm
ama 13 günde 4 kilo gitti gidiyor merak etmeee

vay be güldenim süpersinnn
inşalllah yaa inşallahh. benim bebiş daha 2,250 gr düşük kilolu ne yazıkkii
versem versem en fazla doğumda 5 kilo veririm. bende şu an 90 kiloyum. bakalım benim kızm ne zamn merhaba dicek dünyaya

ya kızlar sezeryan olunca neye göre doktor gün veriodu normalle doğum yapacağım tarihin 10 gün öncesimi

ben 11 gün önc eyaptım 38 artı 3
te aldı doğsaydı normal dün doğacaktı ama şimdi 13 günlük oldu bileeee

hmmm kafam çok karıştı gece öle çok barınıoduki kadınlar çok kötüydü çok acı çekiolardı sezeryan olup olmamakta kararsızlığa düştüm...sezeryanı iyice ararştırıcam çok karşıydım bi sorun olmazsa normal diodum hep ama ....ama işe:sm_confused:

valla cnm ben yaptım ilk gün ayaktaydım öle yada böle doğuyolarrrr ilk hafta dikişler alınana kadar biraz hareketler kısaıtlaniyo ama alındığı gün den beri çok rahatımmmmmm

Duygucum çok geçmiş olsun ama sancın olup da söylememen doğrumu acaba? Belki önemli bir şeydir keşke doktoruna görünseydi.
Güldencim benim doktorumda o zamana kadar sorun çıkmazsa 26 ekimi belirledi doğum tarihi olarak bende o gün tam 38+3 oluyorum. Sen iyi bir örneksin bana.
Valla ben hiç tereddütsüz sezeryan diyorum baştan beri çünkü normalden çok korkuyorum.

cnm valla girmrmlr çıkmama bir oldu ve çıktığım anda ayıktım diyebilirimmmm.eşim gülden gülden kzızmız olduuuu aynı sen diye bağırıyodu cnm doğana kadar gün sayıyosun sonra valla nasıl geçiyo anlamıyo insannnnnn

nimet bende dr 1 hafta oldu bende 8 aylık hamileyim35 haftadayım geçen hafta benim bebeğimde 2 250 gr da dr normal dedi seninkinin düşük killu olduğunumu söyledi aklım karıştı şimdi

Benim sancılar gelip gidiyodu, doğuma hazırlıyolardı, o sırada yan odada başka biri doğuruyodu, Allah yandık dedim, onun sesini duyunca ama onunkinin onda birini çekmedim ben, epidural olduğu için. Epidural olmadan rahat doğuranlar da var ayrıca. Bence normal doğum en iyisi. O kadını doğumdan önce duysaydım ben de korkardım ama alakası yok. Korkma canım, asıl korkunca zor olur.

normal doğum gibisi var mı ya o anı yaşamak tüm acılara değer benceee her ne kadar zor bir normal doğum yaşamasamda ilk oğlumda, allah izin verirse bunu da normal yapmak istiyorumm

duygucum sana da büyük geçmiş olsunnn kendine bebişine dikkat et sancıları ihmal etme canımm

saolun kızlar ama hastaneler korkulu rüyalarım oldu artık bakalım dayanılmıcak kadar artarsa sölicem yine gidicem.önce doktorumu aradım doktoruma gdicektim ama adam tatile çıkmış ya oda ayrı bi dert zaten doğursak haberi bile olmıck telide kapalıydı ulaşamadım

ben hastane değiştirmiştim ya 21 ağustosa gün vermişti özel hastanedeki uyuz drum sonra değiştirdm doktoru ve bebiş dünyaya geldi ama bi aramadı uyuz dr doğumunuz var gelmediniz diyeeeee.ne garip dimiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…