Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavili canım ya çok üzüldüm.aman kızlar dikkat edelim kendimize yalnız değiliz bu bedende.ay ne kadar korkumuşundur.bununla geçmiş olsun canım yaa

merhaba bende yeni katıldım cooook guzel bir siteymis burası bende anne olmak istiyorum insallahyerimseniben

aramıza hoşgeldin canım dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur

Kizlar bugün okudum geceleri tuvalete cok cikmamak icin aksam kuru meyve yemeliymisiz. Daha denemedim bakalim ise yarayacakmi fisfisfis

selam kızlar geç de olsa sonunda tetanoz aşımı oldum kolum çook ağrıyor kaldıramıyorum yaa iki üç gün sürer değil mi?

selam kızlar geç de olsa sonunda tetanoz aşımı oldum kolum çook ağrıyor kaldıramıyorum yaa iki üç gün sürer değil mi?

günaydın herkese

hülyacım bende tetanoz aşımı oldum kolum bikaç gün sızladı.İlk dozu vuruldum bir ay sonrada 2.dozu vurulacakmış.Sendede öylemi canım.:1hug:

selam kızlar nasılsınız?
benim aşırı sırt ağrım var yatamıyorum oturamıyorum .hiç tadım yok anlayacağınız...ama allaha şükür kızım çok iyi...onun için katlanıyorum.evime internet bağlandı.bugünden sonra akşamalrı daha çok girerim...kızıma yatak almıştık izmirden.geçenlerde de battaniye bornoz aldık.artık inanılmaz sabısızlanıyorum.ayın 15. de kontrole gideceğim....bakalım kızım ne kadar büyümüş olacak.

ben şeker yüklemesini yaptırdım ama hala tetanoz olamadım...işallah yarın olacağım ama korkuyorummm

Günaydin Elifcim.ne Güzel Kizinin Herşeyi Tamamlandi Sanirim.ben Daha Bişey Almadim.kismetse 3 Gün Izin Aldim Yarin Annemle Alişverişe çikicaz çok Heyecanliyim.bende De Sirt Ağrilari Var Bacaklarim Ağriyor Akşamlari.tetanozdan Korkma Canim Ya Ben Oldum 1 Ay Sonra 2.dozu Olucam Biraz Sizi Oluyor Korkulacak Gibi Değil.bende Cuma Günü Doktora Gidicem Sabirsizlaniyorum Oğlumu Görmek Için.

mavilim nasılsın canım

Dün akşam her şey çok güzeldi alışverişten geldik ve yemeğimizi yedik.Kahvelerimizi içtik.Ha bu arada ben 20 haftalık hamileyim.
Neyse ben iki haftadır sırt ağrıları çekiyorum ve devamlı eşimden masaj yapmasını istiyorum çünkü beni o masaj rahatlatıyor.Eşime söyledim yatarken yaparım dedi.Ben de bu arada bir duşa girdim ve yattık ben masaj yapmasını beklerken iyi geceler diyerek yattı.Daha sonra benim sırtımla karışık sol göğüs kafesime bir ağrı girdi ve ağlamaya başladım sebebi acı çekmem ve galiba hamilelikten de sıkılmam...
Eşim bana öğüt veriyor ben ağlıyorum banyo yaptın saçını kurutmadın işte bunda oluyor falan demeye başladı ya ben zaten acı çekiyorum sen üstüne bana ilgi göstereceğin yerde öğüt veriyorsun.Ben ağladığımda çok kötü oluyorum nefesim falan daralıyor,ben yataktan kalktım yüzümü yıkadım ama yok bizim koca yatakta uzanıyo ya insan bir merak eder gelir bakar...
Yok gelmedi 1 saat nerdeyse ağlamışımdır,sonra sinirlendim yastığımı alıp oturma odasına gittim yok gene gelmedi ben tabi acımı unuttum kalp acısına ağlamaya başladım.Ben odada uyuyakalmışım ,sabah oldu eşim erken gidiyor işe bekledim belki gelir nasıl oldun iyimisin yok nerde çıktı ve gittti..Şimdi de telefon bekliyorum ama o da yok ben severek evlendiğim eşimden dün akşam ilk defa nefret etmeye başladım bana lütfen bir akıl verin......senağlama

tatarkızı iyiyim canım sen nasılsın prensesin nasıl.....

ah canımmmmmmmm cok kötü bi durum sen hamilesin ve onun bebegini taşıyon erekek işte anlamıyorlar bize azıcık ilgi gösterse belki agırn bile hafiflicek canım boş yere üzülüpte bebeşini de üzme kib boş ver :1hug:a.s.

tatarrr yerim ben senin bu kızının yanaklarınııııı heeee
ne tatlı maşalllah allah nazarlardan korusun

teşekkür ederim arkadaşlar ancak normalde eşim çok anlayışlı ve banan karşı hep nazik olmuştur ben bir türlü anlayamıyorum........

günaydın herkese

hülyacım bende tetanoz aşımı oldum kolum bikaç gün sızladı.İlk dozu vuruldum bir ay sonrada 2.dozu vurulacakmış.Sendede öylemi canım.:1hug:

canım bende birinci dozu vuruldum bir ay sonra ikincisini olacağım toplam 5 doz olacakmış allahtab bugun ağrım biraz hafifledi sen nasılsın bebiş nasıl benimki tepinip duruyor yalnız bişey sorucam arada karnımda yırtılma gibi ani acı hiissi oluyor niye acaba sende de var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…