canım bende birinci dozu vuruldum bir ay sonra ikincisini olacağım toplam 5 doz olacakmış allahtab bugun ağrım biraz hafifledi sen nasılsın bebiş nasıl benimki tepinip duruyor yalnız bişey sorucam arada karnımda yırtılma gibi ani acı hiissi oluyor niye acaba sende de var mı canım?
İYİYİZ CANIM ÇOK ŞÜKÜR BENİM OĞLUŞUMDA ARADA BEN BURDAYIM DİYOR CANM.BENDEDE ARADA BİR AN KARNIMDA SERTLEŞME GİBİ BİŞEY OLUYOR. ACABA BEBİŞMİ DOLANIYOR ONDANMI DİYORUM AMA CUMA GÜNÜ KONTROLÜM VAR SORUCAM DOKTORA.DURUP DURURKEN BİRDEN GÖBEĞİMİN ETRAFI GENELDE BİAN SERTLEŞİYOR.HÜLYACIM ZAMAN İLERLEDİKÇE ŞİKAYETLERDE ARTIYOR DİLERİM SON ÜÇAYI RAHAT GEÇİRİRİZ.:1hug:a.s.
günaydın kızlar ben geldimmmm dün doktorumdaydım bebişimi gördüm makat gelişindeymiş düzelmiş şuanda ama yeri bol olduğundan deişebilirmiş yine 32. haftadan sonra net belli olucakmış.bebişim tam 1.250 kg doktor bakarken babasıda ayak ucumdaydı kalkmışta babasını izliodu doktorum dediki babasını izlio :) e tabi bizimki bi şişti bi şişti sormayın mest oldu bütün gece olum beni izlidu hissedio diyip durdu çok tatlı yaa:asigim:
cok hoşuna giymiş beliki benim eşimine de hoşuna giderdi ay canım maşalah bebegine senin agrıların ne olduuuu
işte özellikle niyet oydu gitmemdeki ağrılar eçti şükürler olsun doktorum kızdı bana dediki ben sana demedimmi ishal olunca hele bulantı olunca kan hapını bırak die ciddende demişti söleyince hatırladım ama atlattık alaha şükür çok iyyiz şimdi yerimseniben
inşallah inşallah herkez sen normal yapamıcan galiba çok korkuosun diolar ama alakası yok ben normal istiorum doktorum bile dediki normal yaparsan çok şaşırıcam ama sezeryandan daha çok korkuorum ben nedense:sm_confused: valla sırf böle diyenlere inat gitcem normal yapcam işte bi aksilik olmazsa sorada bebişimle çıkcam o odadan :1rolleyes: (amiiinnnnn)
cnm ya valla az kaldı beraber saydık günleri benim şafaklarım bitti sıra sizlerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?