Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İYİYİZ CANIM ÇOK ŞÜKÜR BENİM OĞLUŞUMDA ARADA BEN BURDAYIM DİYOR CANM.BENDEDE ARADA BİR AN KARNIMDA SERTLEŞME GİBİ BİŞEY OLUYOR. ACABA BEBİŞMİ DOLANIYOR ONDANMI DİYORUM AMA CUMA GÜNÜ KONTROLÜM VAR SORUCAM DOKTORA.DURUP DURURKEN BİRDEN GÖBEĞİMİN ETRAFI GENELDE BİAN SERTLEŞİYOR.HÜLYACIM ZAMAN İLERLEDİKÇE ŞİKAYETLERDE ARTIYOR DİLERİM SON ÜÇAYI RAHAT GEÇİRİRİZ.:1hug:a.s.

sertleşme oğlişinin hareketlerinden kaynaklanıyor olabilir ama benimki böyle sanki bıçakla kesiyorlar gibi bende haftaya kontole gideceğim bir sorayım bakalım inş dediğin gibi son üç ay rahat geçer en çok mide yanmalarından korkuyorum ilk hamileliğimde çok olmuştu doğuma kadar

günaydın kızlar ben geldimmmm dün doktorumdaydım bebişimi gördüm makat gelişindeymiş düzelmiş şuanda ama yeri bol olduğundan deişebilirmiş yine 32. haftadan sonra net belli olucakmış.bebişim tam 1.250 kg doktor bakarken babasıda ayak ucumdaydı kalkmışta babasını izliodu doktorum dediki babasını izlio :) e tabi bizimki bi şişti bi şişti sormayın mest oldu bütün gece olum beni izlidu hissedio diyip durdu çok tatlı yaa:asigim:

cok hoşuna giymiş beliki benim eşimine de hoşuna giderdi ay canım maşalah bebegine senin agrıların ne olduuuu

cok hoşuna giymiş beliki benim eşimine de hoşuna giderdi ay canım maşalah bebegine senin agrıların ne olduuuu

işte özellikle niyet oydu gitmemdeki ağrılar eçti şükürler olsun doktorum kızdı bana dediki ben sana demedimmi ishal olunca hele bulantı olunca kan hapını bırak die ciddende demişti söleyince hatırladım ama atlattık alaha şükür çok iyyiz şimdi yerimseniben

sevindim canım dikkat lütfen korkma sakın dogumda bi avazda inşalah dogurcan

inşallah inşallah herkez sen normal yapamıcan galiba çok korkuosun diolar ama alakası yok ben normal istiorum doktorum bile dediki normal yaparsan çok şaşırıcam ama sezeryandan daha çok korkuorum ben nedense:sm_confused: valla sırf böle diyenlere inat gitcem normal yapcam işte bi aksilik olmazsa sorada bebişimle çıkcam o odadan :1rolleyes: (amiiinnnnn)

yap kız catır catır arkandayım:)sırnaşık şey
bende normal yaptım valla

kızlar günaydın hepinize.....bütün anne ve bebeklerini öpüyorum....

günaydın günaydınn ya merak ediorum acaba herkezde benim gibi hergün sıkılmadan doğum yapacağı günü ve hamişlik haftasını hesaplıomuki?yoksa benmiyim bi çatlak

Duygucum günaydın.
Tek çatlak sen değilsin canım bende senin gibiyim sürekli hesaplamalar yapıyorum. Her sabah kalktığımda doğuma kaç günüm kaldığını hesaplıyorum. Mesela bugünden itibaren 49 günüm var. Takvimde her ne kadar 60 yazsada sezeryan istediğimden ve doktorum 11 gün öncesini belirlediğinden 49 günüm kalmış oluyor. Çpk heyecanlıyım.

Ayy Yeliz Inanamiorum Biliomusun Buraya üye Olduğumda Bebişim 9 Haftalikti.benim şuan Bulunduğum Haftadaki Arkadaşlarin Takvimlerine Bakip Ne Zman Nezaman Bende Bu Hallere Gelicem Derdim :1rolleyes: geldik işte şimdide doğum heyecanı (ve korkusu tabiki kafamçokkarıştı) sardı bile bizi..heleki senin çok az kaldı yaa inanamıorum..okadar çok hayal kuruorumkiiii.....insan çok istediği bişeye kavuşamıcak gibi gelio hep bana yani hep böle olmuştur bugüne kadar oyüzden biraz korkuorum

Duygu bende senin gibi 9 haftalık iken başladım bu siteye. Önce 10 lu sonra 20 li en sonunda da 30 lu haftalarda olanlara özendim ben ne zaman olacağım dedim ama oldu işte az bile kaldı. Allah kısmet ederse 1,5 ay falan. Hem çok mutluyum hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Böyle bir heyecan yok ben hiç yaşamadım. İçim içime sığmıyor.

cnm ya valla az kaldı beraber saydık günleri benim şafaklarım bitti sıra sizlerdeeeeeeeeee

Kizlar Ne Guzel Ya Bebeklerinize Kavusmaniza Az Kaldi
Darisi Bize Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…