Kizlar Ne Guzel Ya Bebeklerinize Kavusmaniza Az Kaldi
Darisi Bize Inşallah
siz bebeklerinize ne zaman kavuşcaz derken bizde ne zaman buyucek ler diyoz ne kadar enteresan :)
Tatarcım bugün kontrolde 5 günlük bi bebek gördüm, oğluşum büyümüş dedim! Ama bi 6 aylık olsa diyom şimdi, hamişken bi doğursam diyodum!
evet ya nekadar fark ediyor dimi buyumuşler valla benim kızında maşllahı var 4 aylık bebekle aynılar
maşallahhhh bebişlerinizee
insna hep bir adım sonrasını düşünüyor hamişken bir doğsa diyorsun, doğunca bir otursa, bir yürüse, bir konuşsa, okula başlasa böyyyyyle gidiyor.
bence önemli olan o anı yaşamak birdaha geri gelmiyor çünküüü
her dönemin güzelliği başkaaa
evet canım haklısın tekrar yaşamak ta ayrı bi duygu unutmuşum valla
o heyecanları bir daha ne zaman yaşarız alah bilir benden bukadar ççükü
ne o kız benden bu kadar! falan aldın tabi oğlunu, kzını yanına tabi dersin benden bu kadar diye, ya bennn kızım olmasını çooooook istiyorum rabbim üçüncüde bahşetsin nolurr kurban olduğum allahım, gücüne gitmesin oğlanlarımı da çok seviyorum ama araya bir tane de peri ekle yüce rabbim mübarek günler hürmetineee
günaydın kızlarrrrrrrr....nasılsınız??
benim dün sabah bacağıma inanılmaz bi kramp girdi...hala bacağımın üstüne basamıyorum bu krampı önlemenin bacağımın acısını geçirmenin bi yolu yokmu???
ayrıca bugün benim doğumgünümmmm
semacım yelizcim iyi dilekleriniz için teşekkürler...doktor bana kalsiyum sandoz vermişti zaten...ama canımdan can gitti yaa...çok kötü bişey.inş. bi daha olmaz..
bu arada semacım bende bi kutu atladımmmm.3 trimester ve zorlu günler biz bekliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?