Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar Ne Guzel Ya Bebeklerinize Kavusmaniza Az Kaldi
Darisi Bize Inşallah

senin haftanda olduğum günleri düşünüorumda karnım ne zman çıkıcak insanlar nezaman anlıycak die çırpınırdım :1rolleyes: bide ayna karşısında nerem nekadar deişmiş die analiz yapardım hala çok şaşkınım ne çabuk geçti o günler çok azz kaldı çokkk yerimseniben sende böle diceksin işte bizimde gülden gibi bebeğimiz olunca bizde sıramızı sana vericez artık a.s.

gerçekten kızlar yaa günler ne çabuk geçti bebişlerimize kavuşmamıza azzz kaldı sonra da anneler grubuna geçerizzzz

siz bebeklerinize ne zaman kavuşcaz derken bizde ne zaman buyucek ler diyoz ne kadar enteresan :)

benimkide daha 4 aylık geçerde günler bebnişler nasıl doğpacak

siz bebeklerinize ne zaman kavuşcaz derken bizde ne zaman buyucek ler diyoz ne kadar enteresan :)

Tatarcım bugün kontrolde 5 günlük bi bebek gördüm, oğluşum büyümüş dedim! Ama bi 6 aylık olsa diyom şimdi, hamişken bi doğursam diyodum!

Tatarcım bugün kontrolde 5 günlük bi bebek gördüm, oğluşum büyümüş dedim! Ama bi 6 aylık olsa diyom şimdi, hamişken bi doğursam diyodum!

evet ya nekadar fark ediyor dimi buyumuşler valla benim kızında maşllahı var 4 aylık bebekle aynılar

evet ya nekadar fark ediyor dimi buyumuşler valla benim kızında maşllahı var 4 aylık bebekle aynılar

maşallahhhh bebişlerinizee
insna hep bir adım sonrasını düşünüyor hamişken bir doğsa diyorsun, doğunca bir otursa, bir yürüse, bir konuşsa, okula başlasa böyyyyyle gidiyor.
bence önemli olan o anı yaşamak birdaha geri gelmiyor çünküüü
her dönemin güzelliği başkaaa

evet canım haklısın tekrar yaşamak ta ayrı bi duygu unutmuşum valla
o heyecanları bir daha ne zaman yaşarız alah bilir benden bukadar ççükü

benimkine de doğduğunda bu 2 aylık gibi demişlerdiiiii....yeni nesil bebişleri böleeeeee

evet canım haklısın tekrar yaşamak ta ayrı bi duygu unutmuşum valla
o heyecanları bir daha ne zaman yaşarız alah bilir benden bukadar ççükü

ne o kız benden bu kadar! falan aldın tabi oğlunu, kzını yanına tabi dersin benden bu kadar diye, ya bennn kızım olmasını çooooook istiyorum rabbim üçüncüde bahşetsin nolurr kurban olduğum allahım, gücüne gitmesin oğlanlarımı da çok seviyorum ama araya bir tane de peri ekle yüce rabbim mübarek günler hürmetineee

Hülyacım inşallah Allah sana da kız eclat annesi olmayı nasip eder cnm. Gerçekten henüz kız annesi olmadım daha ama aklıma geldikçe içim kıpır kıpır oluyor arkadaşım.

günaydın kızlarrrrrrrr....nasılsınız??
benim dün sabah bacağıma inanılmaz bi kramp girdi...hala bacağımın üstüne basamıyorum bu krampı önlemenin bacağımın acısını geçirmenin bi yolu yokmu???

ayrıca bugün benim doğumgünümmmm

günaydın elifcim öncelikle doğum günün kutlu tüm dileklerin gerçek olsun canım.Nice senelere...
kramp bendede bikaç kez oldu doktorum magnezyum verdi.muz yemekte iyi gelir dedi.bide masaj yaptır ben eşime kremle masaj yaptırırdım çok iyi gelirdi.sıcak havlu sarmakta iyi gelir diye okumuştum canım.

herkese günaydın kızlar bikaç gün yoktum dinlendim oğluma alışveriş yaptım çok iyi geldi.bu günde işe alışmak zor geliyor.Görüşmeyeli herkes iyidir umarım.

bu arada takvimimi yeni gördüm bir kutu daha atlamışım oleyyyyyyy

Elifcim günaydın.
Doğum gününü kutlarım canım. a.s.Bundan sonraki doğum günlerini minik prensesine kutlarsın inşallah. :1rolleyes:
Kramplara gelinde benimde çok sık olmasa da giriyor bacağıma ve 2 gün yürüyemiyorum. Sanırım bunu önlemenin ve sonradan acısını dindirmenin bir yolu yok :1no2:ama kaynağı kalsiyum ve magnezyum eksikliğiymiş. Kontrolünde doktoruna söyle belki sana ek birşeyler verir. Bol bol da süt iç kalsiyum için.

semacım yelizcim iyi dilekleriniz için teşekkürler...doktor bana kalsiyum sandoz vermişti zaten...ama canımdan can gitti yaa...çok kötü bişey.inş. bi daha olmaz..
bu arada semacım bende bi kutu atladımmmm.3 trimester ve zorlu günler biz bekliyorrr

mavilim dogum gunun kutlu lsun canım nice senelere :içelim:
bebeşin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…