Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nice nice senlere elifcim en özel doğum günü bu sene geçecektir eminimyerimseniben

doğum günün kutlu olsun elifff nice senelere, umarım gelecek yıl kızınla kutlarsın doğum gününü, birlikte üflersiniz mumları, allah mutluluğunuzu daim etsinn

Hülyacım inşallah Allah sana da kız eclat annesi olmayı nasip eder cnm. Gerçekten henüz kız annesi olmadım daha ama aklıma geldikçe içim kıpır kıpır oluyor arkadaşım.

inşallah canımmmmm o kdar çok istiyorum ki çalışan bir kadın olark üçüncü çocuğu bile göze aldım yeterki bir kızım olsunnnn senin de prensesine kavuşmana az kladı hayatım ne güzelll

günaydın kızlar.ramazanınız mübarek olsun...allah tekrarına erdirsin.....

Herkese ginaydın ben de 4 aydır deniyorum. Fakat henüz başaramadım. Bu ay ben ve isteyn tüm arkadaşlar bebeklerine kavulur dilerim.

herkese günaydınnnn

ramazan ayımız mübarek olsun.Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bebişlerimize sağlıkla kavuştursun bizi.Bebiş isteyenlerede nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı ramazanlar.
Umarım bu bebek isteyen herkesin duası bu mübarek ayda kabul olur.

uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyordum.aslında yardımınıza ihtiyacım var.eşimle bebek yapmaya karar verdik.en son agustosun 14de regl oldum şuandada hiç bi belirti yok.lütfen yardımcı olun belirtileri neler?

slm arkadaşlar ilk defa pazartesi çatı muaynesi oldum pek canım yanmadı sonradan alış verişe bile gittim akşam eve geldim yaklaşık 1 saat sonra kasklarım ağrıdı halen daha aya kalkınca ağrıyo sizdede böğle oluyomu

ay cok fenaya catı muayenesi butungun agrım olurdu bide kanamam son aylarımda

çişini bekliyom test olacakta iyi saglıgı bizcık kusuyor bakalım bi çişini yapsa tahlile yolıcaz 2 gundur ugraşıyom çişini yakalayamıyorum :)

ya tatar akilma geldi. benim yeğenim bebekken saçımın bi tutamını kuusuna sürerdim. hemen şırrr diye işerdi zillim benim ya. güleridk hep. bi dene bence.ama suratına işeyebilri dikkat ett:dance:

ya tatar akilma geldi. benim yeğenim bebekken saçımın bi tutamını kuusuna sürerdim. hemen şırrr diye işerdi zillim benim ya. güleridk hep. bi dene bence.ama suratına işeyebilri dikkat ett:dance:

:))))))))) alah ilini varsin gerek kalmadı işedi kac poşet gitti ama bu sefer tuturdum sırnaşık şey:teytey:

bu haftalarda doğurursan çok iyi olur rahim geride dedi bebek doğum kanalının azına gelmiş evet azar azar kanamam oldu korkma dedi haftaya tekrar gitcem inş normal doğum olur

bu haftalarda doğurursan çok iyi olur rahim geride dedi bebek doğum kanalının azına gelmiş evet azar azar kanamam oldu korkma dedi haftaya tekrar gitcem inş normal doğum olur

aslında daha var 40 haftana hayırlsı artık bi avazda dogur inşalah canım bende normal yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…