Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay inaşllah yelizcim bir an önce kurtulursun sende inaşllah
valla yelizicm kelebek uçuyor gibi kanat çırpıyor gibi içindne bişeyle kayıyor gibi başlıyor ilk başta.

inşallah canım ya.
eğer hareket senin söylediğin gibiyse sanırım ben daha hissetmedim. neyse önümüzde zaman çok elbet hissedeceğim.

ben de artık çıkıyorum kızlar. hepinize iyi akşamlar görüşürüz......

Cnm Hareket Esnasinda Agri çok Oluyor
Genelde Dönerken Içimde
Bide Nette Okumuştum çogu Anneler Hareketi Gaz Sancisi Sanarlar Yada Bagircaklarin Ses çikarmasi Zannederler Fakat O Bebegin Hareketleridir Yaziyordu

yeliz dolgan .!.:
kadisssssssss
Hoşgeldin canım nasılsın?bebeiş nasıl iyimi?

İyiyim yelizcim günaydın hepinize kızlarrrrrr sen nasılsın bakalım efe bebek nasıl paşamız belki senin paşana bir arkadaş dah gelir 2 paşa olurlar yeliz he yada birtane daha cimcime hayırlısı :sm_cool:

nimetçim burdayım işler çok yoğun giremiyorum canım sen nasıılsın nil bebeiş nasıl annnesi yaramazmı bakim

hepinize günaydın kızlar.nasılsınız bu sabah...bebekleriniz nasıl..

Günaydınlaaar, benim oğlan sakin bugün, birazdan başlar yine, sıkıldı zaten, artık yer de yok ki hareket etsin yavrum.

hepinize günaydınlar bebeklerinize bol bol öpücükler kızlar.........

benim uykumu tam alamadığımdan biraz başım ağrısa da , sabaha karşı bacağıma giren korkunç kramp yüzünden bacağım hala sızlasa da iyiyim...yüzüm gülüyor çünkü bugün oğlum 20. haftasına girdi.bu haftanın sonunda inşallah yolu sağlıklı olarak yarılamış olacağız. sıpa hala hareketlerini bana tam olarak hissettirmese de bekliyoruz bakalım. eee sitenin sayılı paşalarından benim oğlum ne zaman keyfinin geleceği belli olmaz tabi şımarıyor. sizler nasılsınız?

İyiyim yelizcim günaydın hepinize kızlarrrrrr sen nasılsın bakalım efe bebek nasıl paşamız belki senin paşana bir arkadaş dah gelir 2 paşa olurlar yeliz he yada birtane daha cimcime hayırlısı :sm_cool:

kadis dün sen ne yaptın öyle bir göründün bir kayboldun..bebeğin inşallah başta sağlıklı sonra gönlüne göre olur. kız erkek farketmez. peki senin içine ne doğuyor.
benim içime hep erkek doğuyordu ama bu kadar göstermeyince acaba kızmı diye düşünmeden edemiyorum. :uhm:

günaydın paşalar ve fıstık kızlar,
bende gece kasığıma giren sancıyla uyandım bu sabah. feci bişedi. bide üstüne benim cadı o tarafa tekmeleyince feci caım yandı. zaten bütün gece uyuyamadım kızlar canım sıkkın gene benim. pazar günü tansiyonum düşmüştü o arada eşim benim yatırmıştı dinleneyim diye. o sırada eşime beni şikayet etmiş kaynanam eşimede fırça atmış falan. kız içerde iyimi diye düşünmüyosun o arada yemiyosun içmiyosun benimle uğraşıyosun yaaa . delirecem yaa

of yani seninkiler de yetti artık. seni nediye şikayet ediyor. gitmiş karnın burnunda yatak falan yapmışsın daha ne istiyorlar acaba. boşver hiç kafana takma sen eşine bak. eşinin sana karşı tavırları nasıl? önemli olan o. gerisi boş canım. rahat ol biraz yahu. hem sna kim söyledi bunları eşinmi?

yelizcim valla bende artık anlayamıyorum. torunun olacak derdin ne senin. eşim söyledi. zaten baygınken duymuştum ben kulağıma gelmişti. dün akşamda ısrar ettim söyleisn diye ne dediler sana diye. oda söyledi garibim. bana sen hakslısın boşver takma kafana diyor ama. onlarda annem babam diyor. kocam zaten bunalıyor dahada ben bunaltmadım akşam. aramızda kaldı oda napsın. mecbur alışacakalr. her akşam ben onlara gidememki canım.neyse boşverin kızlar ben sizide sıkmamayım gene. paylaşmak istedim sadece. nediyim artık insanalra bişey diyemiyorum artık. herkes kendi menfaatinde .unutmuş herkes karşısındaki ne durumdadır diy düşünmeyi. 60 yaşındaki insanalr bunu yapıyorsa gençler ne yapsa yeridir. ben evladıma böle yapmıcam ama.

günaydın arkadaşlar,
nimetcim sıkma canını boşverrrrrr. ettşklerini bulurlar nasılsa bi şekilde sen kendine ve bebeğine bak.

ah nimetcim ya ne bitmedik derdin varmış.nedir bu kaynanalrdan çektiğiniz...allah yardımcın olsun canım.Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir nasıl olsa.sen üzülme bebeğine bişey olmasın sonra canım....

ee bak eşinde takma demiş boşver o zaman. sen prensesini düşün. keyfine bak.....:dance:

ee kızlar bebişler nasıl bakalım napıyorsunuz keyfiniz nasıl mideniz nasıl? benim midem yanıyor yanıyor. sanki boğazıma asit çıkıyor öyle hissediyorum.

ee kızlar bebişler nasıl bakalım napıyorsunuz keyfiniz nasıl mideniz nasıl? benim midem yanıyor yanıyor. sanki boğazıma asit çıkıyor öyle hissediyorum.

nimetcim paşam iyi sanırım çok şükür. bu hafta cumartesi günü doktora gidip göreceğiz efemizi inşallah. ben de iyiyim mide bulantılarım hayli azalmakla birlikte ara ara oluyor. olmayacak bir şeyden midem bulanabiliyor. mide yanmalarımda yok denecek kadar az. karnımda dar üstler giydiğim zaman bayağı belli oluyor herkes dokunmak istiyor oğluma özellikle baynalr. tabi buldular yakışıklı erkeği dokunuyorlar işte. şaka bir yana şimdilik herşey yolunda çok şükür senin cimcimen nasıl. fırfırlı don aldın mı sende kızına. ben artık gelinime alıcam.

oy paşam oyyy, doktora görün hasret giderin oğlunuzla. doğal cazibesi var galiba senin kızlar koşacak peşinden. yandın sen . her gün bi kız gelir artık eve.
bak bak fırfırlı alcakmış hemde gelinine. kız sendne iyi kaynana olur :) yok daha almadık biz bişey. cumartesi caruseldeki mothercarei falan dolaştık baktık bakttık. ben bikinelere falan bakıyom. eşimde kızı şimdiden teşhirci yapacan diyo. ne gzüel şeyler var yaa. hele o erkekler için olanalr. bayıldım bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…