kızlar paydos zamanı ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
ay inaşllah yelizcim bir an önce kurtulursun sende inaşllah
valla yelizicm kelebek uçuyor gibi kanat çırpıyor gibi içindne bişeyle kayıyor gibi başlıyor ilk başta.
yeliz dolgan .!.:kadisssssssss
Hoşgeldin canım nasılsın?bebeiş nasıl iyimi?
nimetilker .!.:kadiş nerelerdesin gözükmedin bugün. nasıl bebiş
ay kızlar geçen hafta bir hatunla dalaşmıştım yaaa bugün son günüymüş gönderiyorlarmış öğrendiğimden beri göbek atıyomm ooh yandna yandannnnn
İyiyim yelizcim günaydın hepinize kızlarrrrrr sen nasılsın bakalım efe bebek nasıl paşamız belki senin paşana bir arkadaş dah gelir 2 paşa olurlar yeliz he yada birtane daha cimcime hayırlısı :sm_cool:
günaydın paşalar ve fıstık kızlar,
bende gece kasığıma giren sancıyla uyandım bu sabah. feci bişedi. bide üstüne benim cadı o tarafa tekmeleyince feci caım yandı. zaten bütün gece uyuyamadım kızlar canım sıkkın gene benim. pazar günü tansiyonum düşmüştü o arada eşim benim yatırmıştı dinleneyim diye. o sırada eşime beni şikayet etmiş kaynanam eşimede fırça atmış falan. kız içerde iyimi diye düşünmüyosun o arada yemiyosun içmiyosun benimle uğraşıyosun yaaa . delirecem yaa
of yani seninkiler de yetti artık. seni nediye şikayet ediyor. gitmiş karnın burnunda yatak falan yapmışsın daha ne istiyorlar acaba. boşver hiç kafana takma sen eşine bak. eşinin sana karşı tavırları nasıl? önemli olan o. gerisi boş canım. rahat ol biraz yahu. hem sna kim söyledi bunları eşinmi?
yelizcim valla bende artık anlayamıyorum. torunun olacak derdin ne senin. eşim söyledi. zaten baygınken duymuştum ben kulağıma gelmişti. dün akşamda ısrar ettim söyleisn diye ne dediler sana diye. oda söyledi garibim. bana sen hakslısın boşver takma kafana diyor ama. onlarda annem babam diyor. kocam zaten bunalıyor dahada ben bunaltmadım akşam. aramızda kaldı oda napsın. mecbur alışacakalr. her akşam ben onlara gidememki canım.neyse boşverin kızlar ben sizide sıkmamayım gene. paylaşmak istedim sadece. nediyim artık insanalra bişey diyemiyorum artık. herkes kendi menfaatinde .unutmuş herkes karşısındaki ne durumdadır diy düşünmeyi. 60 yaşındaki insanalr bunu yapıyorsa gençler ne yapsa yeridir. ben evladıma böle yapmıcam ama.
ee kızlar bebişler nasıl bakalım napıyorsunuz keyfiniz nasıl mideniz nasıl? benim midem yanıyor yanıyor. sanki boğazıma asit çıkıyor öyle hissediyorum.
nimetcim paşam iyi sanırım çok şükür. bu hafta cumartesi günü doktora gidip göreceğiz efemizi inşallah. ben de iyiyim mide bulantılarım hayli azalmakla birlikte ara ara oluyor. olmayacak bir şeyden midem bulanabiliyor. mide yanmalarımda yok denecek kadar az. karnımda dar üstler giydiğim zaman bayağı belli oluyor herkes dokunmak istiyor oğluma özellikle baynalr. tabi buldular yakışıklı erkeği dokunuyorlar işte. şaka bir yana şimdilik herşey yolunda çok şükür senin cimcimen nasıl. fırfırlı don aldın mı sende kızına. ben artık gelinime alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?