Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım pazartesi gidicem nts bağlıcak bebeğin kalp atışlarıma sancıma bakıcakmış tabii gene altan muayne olcakmışım canım

allah yardımcınız olsun kızlar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş yazılanları okuyunca doğum aklıma geldiiiiii şimdiden heyecan sardı yaa

Yaa kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor biri anlatabilir mi?

ekincim dogum sandalyesine oturuyon ebe veya doktorum seni altan muayene ediyor rahim acılmışmı acılmamaışmıdıye bide darsa sezeryan oluyor cok az bi canın yanıyor okadarcık

2 haftam var 37 haftadayım bende zamanında gelsin istiyorum sağlıklı olsunda çatı muaynesinden çok korkuyodum ama okadar kaorkunç değilmiş inş doğum içinde size böğle derim

ben bu çatı muayenesini okurken bile nefesin daralıyo karnı şişmiş son günleri kalmış hamile kadın görünce tansiyonum düşüyo ayakta duramıyorum. bi kere smear testi için gittim tansiyonum 9 5 e düşmüştü muayene olurken bayılacaktım. doktor rahim muayenesi yaparken öyle sıkmışım kendimi ki parmağını bile zor çekti kadıncaz! kendimi o masada düşünemiyourm yaa! belki doğum sancısıyla gözüm görmez ama çatı matı muayene ettiremem ben sanırım! napcam ben bu korkuyla yaa! kocamla ne kadar rahatım ama niye böyleyim acaba ben . nasıl doğurcam ayol.sezeryand ahiç istemiyorum

kaptın yani kadının parmagınısırnaşık şeyjeyyar

korkma korktukça kasarsın kendine dahada çok canın yanar aslında hiç geri kafalı bi insan değilim muayne olurken iyki kadın dr seçmişim dedim kendi kendime bana kızmayın erkek olsaydı ama daha zor olurdu herhalde bide erkeklerin ellri daha büyük olduğunu unutmayalım:bbo:

elifcim doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle eşinle sağlıkla

elifcim doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle eşinle sağlıkla

SERNACIM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..SEN NASILSIN BEİŞİN NASIL.HİÇ GÖRÜŞEMİYORUZ..
KIZ ALLAHIN ÇATLAK SERAPI BEN İLK HAMİLE KALDIĞIMDA OLDUM ÇATI MUAYENESİ BİİŞEY OLMUYO KIZ.MERAK ETME.OLSAYDI İLK BENİM BEBEK DÜŞERDİ.KADIN ÖYLE Bİ ELLEDİ Kİ SORMA...MECBUR OLACAN...ELİN MAHKUMMMM

kızım ne çatı muayanesi ilk hamil ekalınca ya ? bi de düşmesinden korkan kim aklıma bil egelmedi bebeğin düşeceği zaten o haftadan sonra bebek dşmez anca doğar! ben orama el ya da alet girmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum. fobim var işte napim yaa!

yani bebeğe bişey olmuyo manasında dedim...çatı muayenesi olmazsan mecbur sezeryan olacan o zaman sen. hakket ha sen doğumu nasıl yapmaya karar verdin?:1hug:

yani bebeğe bişey olmuyo manasında dedim...çatı muayenesi olmazsan mecbur sezeryan olacan o zaman sen. hakket ha sen doğumu nasıl yapmaya karar verdin?:1hug:

biliyom bebeğe bişe olmaz. ben kendi derdimdeyim valla. sezeryanistemiyorum hiç. epiduralli normal yapıcam becerebilrsem. bakalım nasıl olacak

hadi hayırlısı olsun bakalım kızlarrrrrrrrrrr

BEN BUGÜN AÇLIKTAN ÖLDÜM ÖLDÜMM açlık neysede susuzluk en kötüsü bide garip olan ne biliomusunuz niyetli deilim ama ne yiyebiliorum ne içebiliorum utanıorum allahtan iftara çok az kaldı bebişim tekmeler atıp duruo anne ye hadi der gibi off eve bi atsam kendimi kurtulcam

cnm olurmu öle şey ya git ye aaa olmaz ki ama ya bebişini düşünnnnn kan şekeri dşerrrr

selam kizlar size bir sey danisacagim,daha 29 haftalik hamileyim,doktorum kendini normal doguma hazirla dedi,sizce suda mi yoksa normal mi dersiniz?normal olursa esim yanimda olacak,suda olursa annem yanimda girecek,ben esimin olmasini,ama suda yapmak istiyorum,suda daha az aci oluyormus,yardim edin lütfen?

SLM ANKARADA HANGİ HASTANE VE DOKTORA GİDİYORSUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…