Yaa kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor biri anlatabilir mi?
2 haftam var 37 haftadayım bende zamanında gelsin istiyorum sağlıklı olsunda çatı muaynesinden çok korkuyodum ama okadar kaorkunç değilmiş inş doğum içinde size böğle derim
ben bu çatı muayenesini okurken bile nefesin daralıyo karnı şişmiş son günleri kalmış hamile kadın görünce tansiyonum düşüyo ayakta duramıyorum. bi kere smear testi için gittim tansiyonum 9 5 e düşmüştü muayene olurken bayılacaktım. doktor rahim muayenesi yaparken öyle sıkmışım kendimi ki parmağını bile zor çekti kadıncaz! kendimi o masada düşünemiyourm yaa! belki doğum sancısıyla gözüm görmez ama çatı matı muayene ettiremem ben sanırım! napcam ben bu korkuyla yaa! kocamla ne kadar rahatım ama niye böyleyim acaba ben . nasıl doğurcam ayol.sezeryand ahiç istemiyorum
kaptın yani kadının parmagınısırnaşık şeyjeyyar
elifcim doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle eşinle sağlıkla
SERNACIM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..SEN NASILSIN BEİŞİN NASIL.HİÇ GÖRÜŞEMİYORUZ..
KIZ ALLAHIN ÇATLAK SERAPI BEN İLK HAMİLE KALDIĞIMDA OLDUM ÇATI MUAYENESİ BİİŞEY OLMUYO KIZ.MERAK ETME.OLSAYDI İLK BENİM BEBEK DÜŞERDİ.KADIN ÖYLE Bİ ELLEDİ Kİ SORMA...MECBUR OLACAN...ELİN MAHKUMMMM
kızım ne çatı muayanesi ilk hamil ekalınca ya ? bi de düşmesinden korkan kim aklıma bil egelmedi bebeğin düşeceği zaten o haftadan sonra bebek dşmez anca doğar! ben orama el ya da alet girmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum. fobim var işte napim yaa!
yani bebeğe bişey olmuyo manasında dedim...çatı muayenesi olmazsan mecbur sezeryan olacan o zaman sen. hakket ha sen doğumu nasıl yapmaya karar verdin?:1hug:
biliyom bebeğe bişe olmaz. ben kendi derdimdeyim valla. sezeryanistemiyorum hiç. epiduralli normal yapıcam becerebilrsem. bakalım nasıl olacak
SERNACIM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..SEN NASILSIN BEİŞİN NASIL.HİÇ GÖRÜŞEMİYORUZ..
KIZ ALLAHIN ÇATLAK SERAPI BEN İLK HAMİLE KALDIĞIMDA OLDUM ÇATI MUAYENESİ BİİŞEY OLMUYO KIZ.MERAK ETME.OLSAYDI İLK BENİM BEBEK DÜŞERDİ.KADIN ÖYLE Bİ ELLEDİ Kİ SORMA...MECBUR OLACAN...ELİN MAHKUMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?