Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SLM ANKARADA HANGİ HASTANE VE DOKTORA GİDİYORSUNUZ

slm ben özel doktora gidiyorum.Elit Med tıp merkezi Selahattin Kükner üstüne doktor tanımıyorum.12 sane önce ablamın doktoruydu...tahliller için zekai tahir burak a gidiyorum.ama doğum için doktorumun işlettiği özel ulus hastanesine gideceğim...epiduralli normal inşallah...tavsiye ederim eğer durumunuz müsaitse özel doktor olarakgerçekten çok iyi dalında...

canım sen hamişsin yemen gerek.bebişine yazık.ben yanlarında yemiyorum mutfakta yiyorum ama su falan içiyorum ve herkes biliyo tutmadığımı.yadırgamıyorla yani...unutma biz hamişiz...

elifcim 3 lü test yaptrdım sonucunu merak ediyorum.oğluşum olacak sana demiştim içime doğuyo diye.erkekmiş teyzesi.benim netim kapalı kayın valideme geldikçe giriyorum nete.oyüzden görüşemiyoruz sende 7 aylık olmuşun.hadi sağlıcakla inşallah.bende normal istiyorum ama.bakalım zaman ne göstercek.sağlıcakla kalın kızlar ve bebişler...

sernacım ,nşallah canım sonucun iyi çıkar canım içini ferah tut.annelerin içine hep doğuyor bebeğin cinsiyeti benim de doğmuştu.rabbim inaşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin....

mrhba siteye 1 ay oldu üyeyim ama daha yeni keşfettim burayı

Kizlar Ya Bel Ağrilari çok Kötü.sizdede Varmi Işyerinde Oturmak çok Zorluyor Beni.

efet sema bazen gece yataktan kalkamıycak duruma geliorum dik oturmaya çalışıorum ve sırtıma minderle destek yapıyorum yoksa hiç oturulmaz sende öle dene

efet sema bazen gece yataktan kalkamıycak duruma geliorum dik oturmaya çalışıorum ve sırtıma minderle destek yapıyorum yoksa hiç oturulmaz sende öle dene

İŞYERİNE KÜÇÜK BİR MİNDER GETİREYİM DUYGUCUM.İYİ GELİR İNŞALLAH.NASIL GEÇECEK BU AYLAR

Selam Dirimkizi Hoşgeldin.

mrb dirimkızı ozaman sanada gebemisin gebeliğe adımmı atıosun yoksam hamişmi kalmak istiosun?

İŞYERİNE KÜÇÜK BİR MİNDER GETİREYİM DUYGUCUM.İYİ GELİR İNŞALLAH.NASIL GEÇECEK BU AYLAR

ya sema sıkıntısını acısını sancısını geçtim artık ben bebişime kavuşmak istiorum biran önce gerçekten hiç dayanamıorum çok sabırsızım hergece rüyamda görüorum öpüyorum kokluyorum sora bi uyanıorum yok bebiş yok hala karnımda tekmişler atıo yerimseniben sende bu dönemde çok net hissediomusun hareketlerini?ben artık ayırt edebiliorum ne zaman uyuyp ne zaman uyandığını bilem çözebliorum artık çok tatlı ya bide sema beşik falan aldınmı ben daha hiçbişi almadım

mrb dirimkızı ozaman sanada gebemisin gebeliğe adımmı atıosun yoksam hamişmi kalmak istiosun?

mrb hamiş değilim ama hamiş kalmak istiyorum sürekli yazıları takip ediyorum
reglime 6 gün var burada okuduğum belirtiler kişilere göre değişiyor kısmet bekeleyeceğim artık :1rolleyes:

kızlar bişey sorucam ben bugün ilk dr gittim (medipol)dr çok iyi benden bir sürü test istedi 600 milyon tuttu biz sigortalıyız yarısını ödedik bana fiyat çok fahiş geldi sizede böyle test yapıldımı ilk etapta.testler klasik herkesinkinden

canım one yaa ne testleriymiş bunlar çok fazlaa bunlara hiç gerek yok hee ama tabi doktorunun senin açından sağlığınla ilgili bişiler gördüyse bilemem tabi ama ben hiç öle şeler yaptırmadım bende özele gidiorum ama hiç test falan hemde ilk günler hiç istemediler hemde 600 ytl :bbo: e düşündürücü tabiii :uhm:

mrb hamiş değilim ama hamiş kalmak istiyorum sürekli yazıları takip ediyorum
reglime 6 gün var burada okuduğum belirtiler kişilere göre değişiyor kısmet bekeleyeceğim artık :1rolleyes:

bende hoşgeldin yazdım ama görmedin.rabbim kollarını boş bırakmasın inşallah...

sema bende de var o ağrılar çok fenayım sırtımda minder var yoksa oturamıyorum.of geçmez bu aylar geçmezzzzzzzzzzzz

evet o testleri istiyorlarmış.benden istemediler o kadar fazla ama şimdi ablam hamile ondan da istediler o kadar tutuyomuş canım.ama testlerini devlet hastanesinde yaptırırsan para ödemene gerek kalmaz...sonuçta devlet hastanesinde herşeyi yapıyolar.ben sadece özel doktora gidiyorum geri kalan herşeyi hastanede yaptırıp sonuçalrı yine kendi doktoruma götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…