- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.041
SLM ANKARADA HANGİ HASTANE VE DOKTORA GİDİYORSUNUZ
BEN BUGÜN AÇLIKTAN ÖLDÜM ÖLDÜMMaçlık neysede susuzluk en kötüsü bide garip olan ne biliomusunuz niyetli deilim ama ne yiyebiliorum ne içebiliorum utanıorum allahtan iftara çok az kaldı bebişim tekmeler atıp duruo anne ye hadi der gibi off eve bi atsam kendimi kurtulcam
efet sema bazen gece yataktan kalkamıycak duruma geliorum dik oturmaya çalışıorum ve sırtıma minderle destek yapıyorum yoksa hiç oturulmaz sende öle dene
İŞYERİNE KÜÇÜK BİR MİNDER GETİREYİM DUYGUCUM.İYİ GELİR İNŞALLAH.NASIL GEÇECEK BU AYLAR
mrb dirimkızı ozaman sanadagebemisin gebeliğe adımmı atıosun yoksam hamişmi kalmak istiosun?
Selam Dirimkizi Hoşgeldin.
kızlar bişey sorucam ben bugün ilk dr gittim (medipol)dr çok iyi benden bir sürü test istedi 600 milyon tuttu biz sigortalıyız yarısını ödedik bana fiyat çok fahiş geldi sizede böyle test yapıldımı ilk etapta.testler klasik herkesinkinden
mrb hamiş değilim ama hamiş kalmak istiyorum sürekli yazıları takip ediyorum
reglime 6 gün var burada okuduğum belirtiler kişilere göre değişiyor kısmet bekeleyeceğim artık :1rolleyes:
kızlar bişey sorucam ben bugün ilk dr gittim (medipol)dr çok iyi benden bir sürü test istedi 600 milyon tuttu biz sigortalıyız yarısını ödedik bana fiyat çok fahiş geldi sizede böyle test yapıldımı ilk etapta.testler klasik herkesinkinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?