Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne testi bunlar? Bukadar fiyat ödediğine göre önemli testlerdir heralde.. HIV, hepatit falan mı canım?

cnm görmemişim sağolasın şirketteyken yazıyordum bir an koptum yazılardan
tasarımcıyım ben çizime dalınca sonrada gördüklerime yazdım kusura bakma
tekrardan merhabaa.s.

ben akşamları nefes almak da çok zorlanıyorum.daha doğrusu aldığım nefes yetmiyor.sırt bel ağrısı hat safada zaten....3 ay kaldı geçermi bilmiyorum valla...
senin meleğin nasıl güldencim.sen nasılsın kilolar ne alemde...

Merhaba kızlar...
Elif sana bir şey soaracağım yanlış hatırlamıyorsam sende hemoroit problemi vardı değilmi? Nasıl çözdün bunu.
Bende yeni yeni başladı çok acayip ızdırap veriyor. Tamam araştırdım normalmiş ama bu ne kadar devam edecek böyle. minik minik kanamada yapıyor halbuki kabızlık problemim de yok. Salı günü doktor gideceğim bunu da soracağım.

canım yanlış hatırladın sanırım.benim öyle bi problemim yok çok şükür.ama ablamda falan vardı yediklerine dikkat ediyor.bulgur turşu dokunuyormuş.büyüdüğü zaman ameliyat oldu canım başka bi bilgim yok.allah şifa versin canım...

İYİYİZ CNM YARIN 1 AYLIK OLUYORUZ BİZDEEEEEE...18 KİLO GİTTİ AMA ARTIK DAHA YAVAŞ GİDİYO KALDI 10 KİLOMMM...EİFÇİM ARTIK RÜTBELİ HAMİŞ YAZSAN DAHA İİ BENCEEEEEEsırnaşık şey

Geçmiş Olsun Yelizcimmm.kizlar Bende De Kaşinti Oluştu Son Haftalarda Aman Tuzu Fazla Yemeyin Gözünüzü Seviyimmmm

İYİYİZ CNM YARIN 1 AYLIK OLUYORUZ BİZDEEEEEE...18 KİLO GİTTİ AMA ARTIK DAHA YAVAŞ GİDİYO KALDI 10 KİLOMMM...EİFÇİM ARTIK RÜTBELİ HAMİŞ YAZSAN DAHA İİ BENCEEEEEEsırnaşık şey

haklısın canım değiştireyim...maşllah 18 kilo da çok iyi.çoğu gitmiş...gülden acaba tuz yüzünden mi öyle kaşınıyosun.eğer öyleyse ben yandım doğumdan sonra

Erguvancım, dün test yaptılar demişsin. Ne testiydi söylermisin canım?

merhaba arkadaşlar,
biraz alakasız olacak ama ben yarın aşılama olucam.
lütfen bana dua edin.

haklısın canım değiştireyim...maşllah 18 kilo da çok iyi.çoğu gitmiş...gülden acaba tuz yüzünden mi öyle kaşınıyosun.eğer öyleyse ben yandım doğumdan sonra

cnm 36. haftada başladı doğumda geçti.bebeğin salgıladığı bişeymiş.tabi tuzun da etkisi vardıı cnm ama doğum günğnde anında geçtiiii

yelizcim bende var hemoroit problemi buugnlerde kabızlık problemi yaşamaay başladım ne kadar meyve yediysem, meyve suyu içtiysem fayda bulamıyorum henüz kanamam yok ama korkuyorum, dr.una mutlaka danış canım umarım düzelir doğumdan sonra da artabiliyor çünkü

Hülyacım bende işin ilginç tarafı kabızlık yok birden başladı pazartesi öğleden sonra. Yine de yediklerime dikkat ediyorum. dün sıcak suya oturmayı denedim sanki acısını biraz azalttı. ama bugünde kanama çok arttı. Salı günü kontrolüm var soracağım doktoruma ama hemoroit için başka doktora gitmem çünkü muayenesinin nasıl iğrenç bir şey olduğunu biliyorum. Allahtan normal doğum yapmayacağımdan doğum esnasında ilerlemeyecek belki ama bu sıkıntıyı uzun süre çekmekten çok korkuyorum. :çok üzgünüm:

yeliz şimdi nasılsın cnmmmmmmm daha iiisin inşallah oğluş hızlı tekmeler atıyodur artıkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…