evet o testleri istiyorlarmış.benden istemediler o kadar fazla ama şimdi ablam hamile ondan da istediler o kadar tutuyomuş canım.ama testlerini devlet hastanesinde yaptırırsan para ödemene gerek kalmaz...sonuçta devlet hastanesinde herşeyi yapıyolar.ben sadece özel doktora gidiyorum geri kalan herşeyi hastanede yaptırıp sonuçalrı yine kendi doktoruma götürüyorum
Merhaba kızlar...
Elif sana bir şey soaracağım yanlış hatırlamıyorsam sende hemoroit problemi vardı değilmi? Nasıl çözdün bunu.
Bende yeni yeni başladı çok acayip ızdırap veriyor. Tamam araştırdım normalmiş ama bu ne kadar devam edecek böyle. minik minik kanamada yapıyor halbuki kabızlık problemim de yok. Salı günü doktor gideceğim bunu da soracağım.
ben akşamları nefes almak da çok zorlanıyorum.daha doğrusu aldığım nefes yetmiyor.sırt bel ağrısı hat safada zaten....3 ay kaldı geçermi bilmiyorum valla...
senin meleğin nasıl güldencim.sen nasılsın kilolar ne alemde...
İYİYİZ CNM YARIN 1 AYLIK OLUYORUZ BİZDEEEEEE...18 KİLO GİTTİ AMA ARTIK DAHA YAVAŞ GİDİYO KALDI 10 KİLOMMM...EİFÇİM ARTIK RÜTBELİ HAMİŞ YAZSAN DAHA İİ BENCEEEEEEsırnaşık şey
haklısın canım değiştireyim...maşllah 18 kilo da çok iyi.çoğu gitmiş...gülden acaba tuz yüzünden mi öyle kaşınıyosun.eğer öyleyse ben yandım doğumdan sonra
merhaba arkadaşlar,
biraz alakasız olacak ama ben yarın aşılama olucam.
lütfen bana dua edin.
Merhaba kızlar...
Elif sana bir şey soaracağım yanlış hatırlamıyorsam sende hemoroit problemi vardı değilmi? Nasıl çözdün bunu.
Bende yeni yeni başladı çok acayip ızdırap veriyor. Tamam araştırdım normalmiş ama bu ne kadar devam edecek böyle. minik minik kanamada yapıyor halbuki kabızlık problemim de yok. Salı günü doktor gideceğim bunu da soracağım.
allah yardımcın olsun .inşallah tutar
yelizcim bende var hemoroit problemi buugnlerde kabızlık problemi yaşamaay başladım ne kadar meyve yediysem, meyve suyu içtiysem fayda bulamıyorum henüz kanamam yok ama korkuyorum, dr.una mutlaka danış canım umarım düzelir doğumdan sonra da artabiliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?