Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güldencim , hülyacım bugün neyseki acısı biraz azaldı ama dediğim gibi kanama arttı. Korkuyorum doktora gitmekten. (amma da korkağım değilmi normal doğumdan korkuyorum doktora gitmekten korkuyorum..ki ben 4. sınıfta otopsiye girmiş ve 4 ölü paramparça edilirken gözümü kırpmadan izlemiştim.) Bebiş de kocaman oldu tekmeleri de çok güçlü artık bazen yerimden hoplatıyor beni canımı acıtıyor o an öyle kııyorum ki ona biraz uyu diye ama oynamayınca da oynasın diye deli oluyorum anlayacağınız bütün günüm oğlumu uyutmaya ve uyandırmaya çalışmakla geçiyor. Takvimde her ne kadar 47 günüm varmış gibi gözükse de aslında 36 günüm kaldı doğuma çünkü doktorum sezeryan istediğimden 38+3 de alacak inşallah. Ama hala çalışıyorum. Ramazan bayramıyla birlikte izne çıkacağım. Şimdilik yoğun bir şekilde bebeğin son hazırlıkları ile uğraşıyorum.

yelizcim geçmiş olsun Allah şifa versin.senin bebiş de kocaman olmuş.8.kutuya atlamışsınız maşallah

nefincim teşekkür ederim evet 8. kutucuğa geçtik inan 2. kutucuktan başalmıştım da o zamanlar nasıl geçer bu zaman diyordum.doğum sırası artık sende galiba değilmi?

Hayırlısı olsun canım. Artık sezeryanında sonrasında öyle korkulacak bir durum yok. Stres yapma kendine. Tabi belki en güzeli normal doğum ama ben de gülden gibi korkaklardanım. Benim de en büyük korkum beklemediğim bir anda sancımın falan başlaması ve doktoruma ulaşamamk.

Ama daha erken değilmi doğum sancıların için neden gözünün içine bakıyorlar. Bence kendini strese sokma sezeryan derse doktor hayırlısı böyleymiş de lütfen. Bak artık onunda bir zorluğu yok.Benim doktorumun erkek,eşide kadın doğumcu ve iki kızının doğumunda kendisi yapmış ve her ikisi de doktor olmalarına rağmen sezeryanı tercih etmişler. Daha risksiz diye.

Ben hazırlıklarımın çoğunu tamamladım. Bebeğin oda takımı, ayrıca odamda kalacağı zaman kullanacağı beşiği, halısı perdesi ve ve diğer ayrıntılarını tamam pazar günü de odasını kağıt kaplatacağız. Onun dışında hastane çantası hazırlamak ve bebek şekeri kalıyor. Gerçi hastane çantası için bütün malzemeler hazır bir araya getirme işi var. Ama bebek şekeri konusunda henüz kesin bir şey yok. Sen ne durumdasın?

Bence yaptır gelenler için saklayacakları güzel bir anı olur, hem prensesine de büyüyünce gösterirsin....Ama ben internetten baktım çok pahalı ya... Arkadaşlarımın hepsi mahmutpaşadan malzeme alıp kendisi yapmış çok da ucuza gelmiş ama ben becebilirmiyim bilmiyorum.

Gülden kızın çok tatlı maşallah tam bir pembe prenses....

saol cnm benimde 38 +3 te almıştı.daha dün gibi sanki insan inanamıyor günler geçiyor ama sen o günde kalıyosunnnn.....hayırlı doğumlar inşallahhhhhh

kızlar eksikler bitmez benden sölemesiiiiii.bitmiyor ysni.biberon ve emziği unutmayın özellikler sezeryan annişleriiiiii

bide mama koyun kızlar aptamil ne olur ne olmaz yada sma diyolar

canım ben izmirde 1.5 ytl ye çok güzel bebek şekeri aldım yaz tatilinde aynı zamanda buzdolabı süsü de oluyor araştırsan belki sen de bulabilirsin

bende biliyorum muayenenin ne kadar iğrenççç olduğunu 4 senedir çekiyorum, aslında sen fazla kilo da almadın yanılıyormuyum bilmem yazdıklarından hatırladığım kadarıyla, nerden bulaştı bu illet sana, kanama varsa biran önce dr danış tehlikeli olabilirr, doğumdan sonra da çok dikkat etmelisin kendine mutlaka bir uzman dr git kabız olmamaya özen göster, canım ya seni çok iyi anlıyorum inş biran önce kurtuluruz bu dertten

evet ya şimdiye kadar 6,5 kilo aldım. Kabızda değilim sürekli posalı şeyler kemek ekmeği vs. yerim ama araştırıdım rahmin baskısı ile bazı kaslar gevşermiş ve buda o kaslardan biriymiş. Bu da bir türlü varismiş. rahmin baskısı ile kan akışı zayıflar ve hemoroit oluşurmuş. Ya aslında ben kendime nazar değdirdim çok şükür hiçbir problemim olmadı derken başıma bu geldi. Yine de bunada şükür Allah daha beterinden sakınsın. Valla Hülyacım kendi doktoruma sorarım çözüm buldu buldu yoksa asla bir daha cerraha gitmem. Benim derdim zaten kansızlık vardı bu da tuzu biberi olmasın bir de inşallah hamilelikten sonra geçer.

aslında ben kurtulmak üzereydim osmaniyeden bir ot getirdiler bana birhafta içtim çok küçüldü yok olmak üzereydi tam o dönemde hamile olduğumu öğrendim bulantılar yüzünden içemedim öyle kaldı ama doğumdan sonra birkaç period halinde içmeyi düşünüyorum ameliyat olmak istemiyorum doğumdan zor diyorlarrr

Ne otu canım ya. Benimde devam ederse bende içeyim doğumdan sonra. Bana adını ve nasıl kullandığını söylermisin. Ben de ameliyat falan olamam. Kaldıki ameliyattan sonra yenileyebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…