yeliz şimdi nasılsın cnmmmmmmm daha iiisin inşallah oğluş hızlı tekmeler atıyodur artıkkkkkkkk
yelizcim geçmiş olsun Allah şifa versin.senin bebiş de kocaman olmuş.8.kutuya atlamışsınız maşallah
Gülden kızın çok tatlı maşallah tam bir pembe prenses....
Bence yaptır gelenler için saklayacakları güzel bir anı olur, hem prensesine de büyüyünce gösterirsin....Ama ben internetten baktım çok pahalı ya... Arkadaşlarımın hepsi mahmutpaşadan malzeme alıp kendisi yapmış çok da ucuza gelmiş ama ben becebilirmiyim bilmiyorum.
canım ben izmirde 1.5 ytl ye çok güzel bebek şekeri aldım yaz tatilinde aynı zamanda buzdolabı süsü de oluyor araştırsan belki sen de bulabilirsin
kaç tanre alıyorsunuz bunlardan?yani sadece hastaneye gelenlere mi veriliyor
Hülyacım bende işin ilginç tarafı kabızlık yok birden başladı pazartesi öğleden sonra. Yine de yediklerime dikkat ediyorum. dün sıcak suya oturmayı denedim sanki acısını biraz azalttı. ama bugünde kanama çok arttı. Salı günü kontrolüm var soracağım doktoruma ama hemoroit için başka doktora gitmem çünkü muayenesinin nasıl iğrenç bir şey olduğunu biliyorum. Allahtan normal doğum yapmayacağımdan doğum esnasında ilerlemeyecek belki ama bu sıkıntıyı uzun süre çekmekten çok korkuyorum. :çok üzgünüm:
kızlar eksikler bitmez benden sölemesiiiiii.bitmiyor ysni.biberon ve emziği unutmayın özellikler sezeryan annişleriiiiii
Ben eve gelenler içinde almayı düşünüyorum. Sayı olark bilmiyorum ama 100 tane iyimi acaba?
bende biliyorum muayenenin ne kadar iğrenççç olduğunu 4 senedir çekiyorum, aslında sen fazla kilo da almadın yanılıyormuyum bilmem yazdıklarından hatırladığım kadarıyla, nerden bulaştı bu illet sana, kanama varsa biran önce dr danış tehlikeli olabilirr, doğumdan sonra da çok dikkat etmelisin kendine mutlaka bir uzman dr git kabız olmamaya özen göster, canım ya seni çok iyi anlıyorum inş biran önce kurtuluruz bu dertten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?