E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.101
ya aslında haklısın yeliz bebek şekeri konusunda .ben biraz daha düşüneyim:))
aslında ben kurtulmak üzereydim osmaniyeden bir ot getirdiler bana birhafta içtim çok küçüldü yok olmak üzereydi tam o dönemde hamile olduğumu öğrendim bulantılar yüzünden içemedim öyle kaldı ama doğumdan sonra birkaç period halinde içmeyi düşünüyorum ameliyat olmak istemiyorum doğumdan zor diyorlarrr
sorma yelizzzzzzzzzzzzzz
yelizcim orda çeşit çok ben misye kabuğuna bi kız çoçuğu hepsi farklı bide nazar boncuğu var yeşil tülleri ve mıknatısı orada göreceksin zaten çeşit çok.anne oğul çalışıyolar çok iii insanlar davetiyemizi de orda yaptırmıştıkkk
Ne otu canım ya. Benimde devam ederse bende içeyim doğumdan sonra. Bana adını ve nasıl kullandığını söylermisin. Ben de ameliyat falan olamam. Kaldıki ameliyattan sonra yenileyebiliyormuş.
kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..
canım ben otun ismini bilmiyorum inan bir türlü öğrenemedim ama inan çok faydalı öğrenince ben sana haber veririm bende doğumdan sonra mutlaka kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?