Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aslında haklısın yeliz bebek şekeri konusunda .ben biraz daha düşüneyim:))

ben yaptırmıştım biliyosun bence yeptırr...mevlitte çok ii oldu hediye getirenlere takı takanlara hep verdik insanlar çok mutlu oldu...:dance:

benim süsü biliyosun dimi içine koku koydurup mıknatıs taktırdım.hoşgeldin kurşun bebek yaprırmıştım 50 tane yetmedi.bi 50 de hoşgeldin yağmur bebek yaptırsım.sepetinde çok güzel olduuuu

msn aç gönderim istersen
üskdarda yaptırdık biz
50 tanesini 100 liraya ama adam uygun yapıyor.bi 80 bi 90 verdikkkk

cnm 0216 341 47 39 karataş matba ferruh paşaoğlu emlak göksel beyin tanıdığız dersen indirim de yaparlar cnmmmm
gitmişken bizim davetiye de bak vitrinde üsküdar

bendede dogumdan sonra oldu ne illet bişey ya,patlıcan sapını kaynatıp içtim 5 gun simdilik ii gibi ama,o otun adını ve nasıl kullanıldıgını yazarsan cok seviniriz canım

yelizcim orda çeşit çok ben misye kabuğuna bi kız çoçuğu hepsi farklı bide nazar boncuğu var yeşil tülleri ve mıknatısı orada göreceksin zaten çeşit çok.anne oğul çalışıyolar çok iii insanlar davetiyemizi de orda yaptırmıştıkkk

Tamam en kısa zamanda gidip bakacağım oraya. Telefonunu kaydettim bile..Çok sağol canım....Minik kızını pembe pembe yanaklarından kocaman öp yerime olurmu?

tamam cnm koklarım daha öpmeye kıyamıyorummmmm...yemek yapim bewndeeeeeee

kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşın..

handecim inş sağlıklı ve zamanında doğurursun yavrunu içini rahat tut bi başka doktorada git önerilerine uy canım bide dua tabiki allah korusun canım

Ne otu canım ya. Benimde devam ederse bende içeyim doğumdan sonra. Bana adını ve nasıl kullandığını söylermisin. Ben de ameliyat falan olamam. Kaldıki ameliyattan sonra yenileyebiliyormuş.

canım ben otun ismini bilmiyorum inan bir türlü öğrenemedim ama inan çok faydalı öğrenince ben sana haber veririm bende doğumdan sonra mutlaka kullanacağım

canımöncelikle geçmiş olsun bence de bir başka dr.a görünmelisin, fazla stres yapmamaya çalışş, dualarımız seninle

sealm canım ben yeni annelerdenim annelik dünyanın en güzel olayı emin ol bebeğini kuceğına aldın mı bütün sıkıntıların bitiyo sadece onu düşünmeye başlıyosun sonra inşallah nasip olur da görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…