Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatarcim Ne Haber? Bben şahsen Iyiyim! Bebeğim Deiyi Sanirim. Yeni Bi Huy Edindi Içerde Ara Sira Böyl E Titriyor Bebek! Acaba Esniyor Mu Diyorum. Her Gün Tekmeleme Itekleme Konusunda Yeni Yöntem Geliştiriyo Işte. Asena Gibi Titreyecek Bu Kiz!! Bu Arada Aralik Annelerinde Aklima Soktular Aptaş Gibi Gittim Belimi Kicimi ölçtüm. 84 Cm Ye 93 Cm çikti! Baya Moralim Bozuldu. Ben Bu Hallere Düşecek Kari Miydimmmmmmmmmmmmmm!!!!! Ve Daha üç Ay Var!
Işte Böyle! Sen çikardin Içinden Keyfini Sürüyousn Tabi. Bi Kiz Bi Erkek. Dükkani Da Kapatmişsindir Artik. Oooh Keyfe Bak

Ay Kiyamam Sana Bebişler Böle Yapyo Insani Be Gülümmmmm

canım ya bu kadar kafa na takma bi dogur bak taş gibi karı olacan canım benim +valla dükkat nı aralık bırakktım kilit taktırmadım ileride ne olur bilmem şimdi lik yeter diyoz ama bakalım bi evim olsun bi bebek daha yaparım belli olmaz o yuzden tam kapamadı dükkkanılaelaelaelaelaenaniknanik:teytey:

bide sadece cıkarmklada olmuyor bebegin bakıma ihtiyacı var habire vikliyorkafamçokkarıştı

Tatar Erkek Kiz Buldun Daha Yaparim Diyosun Helal Olsun Sana Valla.benim 2. Yi Biraz Zor Diyorum Eşime Kalsa 5 Diyo:) Hadi 3 E Indik Sezeryanda 3 E Kadar Ya Ben 2 Ye Indirdim En Son.4 Sene Sonra Kismetseee

Tatar Erkek Kiz Buldun Daha Yaparim Diyosun Helal Olsun Sana Valla.benim 2. Yi Biraz Zor Diyorum Eşime Kalsa 5 Diyo:) Hadi 3 E Indik Sezeryanda 3 E Kadar Ya Ben 2 Ye Indirdim En Son.4 Sene Sonra Kismetseee

şöyle bi zaman gecsin bak nasıl isteniyor bebek en hazla 5 sene şimdi bebeklerimiz küçük oldugundan başka yapmam deniyor ama ila yapan olur sen istemesen eşin ister muhahakak

biz bide 3 kız kardeşim annem vefat edeli cok oldu ben daha bekardım kardeşler birbirine destek olurlar hem beni ablam evlendirdi kardeşimide annesizlik kötü buyuzden kardeşler birbirine sahip cıkarlar inşalah tabi

:çok üzgünüm:tabi cnm haklısın yaaaaaa ben göbek bağını bile diğer kardeşiyle yan yana saklamayı istiyorum hiç ayrılmasınlar diyeeeeeee

ben de 3 yapacağım inşallah...her birinin arsında da en az 2 sene olacak....kalabalık olsun ben çok seviyorum yaaa

benim goncam birde kalalım dio :çok üzgünüm: ama ben en az iki diodum kadeşsiz bırakmak istemiorum ama bizimki istemio işte valla zorlada istemeyene çocukta verememki dime ama oyüzden bebişimle sadece ben ilgilenicem ve hereyin en güzelini yapıcam allah nasip ederse ilk ve son nasıl olsa (yane öle gözüküo en azından yerimseniben )

ya nilgün öyle bi yazmışsın ki! insan kendini mecbur hissediyor hakikaten.bakalım allah izin verise ben de yapıcam artık bir tane daha.

biz bide 3 kız kardeşim annem vefat edeli cok oldu ben daha bekardım kardeşler birbirine destek olurlar hem beni ablam evlendirdi kardeşimide annesizlik kötü buyuzden kardeşler birbirine sahip cıkarlar inşalah tabi

bu arada Allah rahmet eylesin anneciğne nurlar içinde yatsın. sana da uzun ömürler versin torunlarının bebeklerine bak inşallah. inşallah yavruların da sizler gibi birbirleirnin değerini bilen ve sahip çıkan kardeşler olurlar canım. benimkiler de tabi Allah nasip ederse

biz de 4 kız kardeşiz ve tatar gibi benimde annem 12 yıl önce vefat etti. Sağolsun evlenirken ablam bana çok destek oldu. O olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. İki kızkardeşim daha var onlarda evlenince ben yapacağım aynısnı inşallah. İnsanın kardeşinin olması çok güzel. Hele anne olmayınca insan kendisinden küçükleri anne gibi sahipleniyor. Bazen her dakika onları düşünmek zor ve ağır gelse de iyiki ablam var iyiki ben kardeşlerimin başındayım diyorum.Kardeş çok önemli bence. O nedenle ben de çok fazla arayı açmadan bir tane daha çocuk istiyorum. Ama inşallah bu sefer kız olur. Abisi ona sahip çıkar sürekli. Allah herkesin gönlüne göre versin.

kardeş başka kavga da edersin ama bilirsin ki varlar yanındalar biz ablamla kapı komşusuyuzzzzz cok kavga ederiz amam ne yaparsın kardeş işte alahtan kocalarımız karışmaz bize ne haliniz varsa görün diyorşlar bilirlerki barışıcaz biz kötü olmayalım 2 bacanak

yaa kızlar insn anneliğe ilk adımı atınca anlıyo annenin kıymetini.tabi annem başımızda allaha şükür ama doğumumda yanımda olamayacak buda çok üzüyo beni.aramızda olmayan annelerimizin mekanı cennet,hasta olanalara şifa ve uzun ömürler nasip etsin mevlam bütün annelere.benim annemde rahatsız biraz hamileleiğimin ilk 3 ayında çok ağladım onun benim doğumumda çektiklerini sıkınıtlarını hüzünlerini anlatınca.annem beni erken doğurmuş çok sıkıntılı büyütmüş beni.annemde tek kız bende tek kızım.kızlar isteniyo daha çok bizde.eşiminde kız kardeşi yok.oyüzden ben 2 kız 2 oğlan istiyorum rabbimden öncelikle sağlıklı olsunda evlatlarımmız.

hayırlı sağlıklı evlat olsunlar insan anne olmadan annenin kıymetini bilemiyorrrrrrr

ya ben ihtiyaç listesini bulamadım kızlar site değişmiş tepe sersemi olmuş aradığım hiçbişeyi bulamıyorummmmmmmmmmmmmmm

yavs site değişmiş kızlar aradığım konuları bulamıyorum burayıda zor buldum zaten, ben hamilelikte ihtiyaç listeleri konusunu nerden bulcam şimdi yardım edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…