Tatarcim Ne Haber? Bben şahsen Iyiyim! Bebeğim Deiyi Sanirim. Yeni Bi Huy Edindi Içerde Ara Sira Böyl E Titriyor Bebek! Acaba Esniyor Mu Diyorum. Her Gün Tekmeleme Itekleme Konusunda Yeni Yöntem Geliştiriyo Işte. Asena Gibi Titreyecek Bu Kiz!! Bu Arada Aralik Annelerinde Aklima Soktular Aptaş Gibi Gittim Belimi Kicimi ölçtüm. 84 Cm Ye 93 Cm çikti! Baya Moralim Bozuldu. Ben Bu Hallere Düşecek Kari Miydimmmmmmmmmmmmmm!!!!! Ve Daha üç Ay Var!
Işte Böyle! Sen çikardin Içinden Keyfini Sürüyousn Tabi. Bi Kiz Bi Erkek. Dükkani Da Kapatmişsindir Artik. Oooh Keyfe Bak
Tatar Erkek Kiz Buldun Daha Yaparim Diyosun Helal Olsun Sana Valla.benim 2. Yi Biraz Zor Diyorum Eşime Kalsa 5 Diyo:) Hadi 3 E Indik Sezeryanda 3 E Kadar Ya Ben 2 Ye Indirdim En Son.4 Sene Sonra Kismetseee
biz bide 3 kız kardeşim annem vefat edeli cok oldu ben daha bekardım kardeşler birbirine destek olurlar hem beni ablam evlendirdi kardeşimide annesizlik kötü buyuzden kardeşler birbirine sahip cıkarlar inşalah tabi
biz de 4 kız kardeşiz ve tatar gibi benimde annem 12 yıl önce vefat etti. Sağolsun evlenirken ablam bana çok destek oldu. O olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. İki kızkardeşim daha var onlarda evlenince ben yapacağım aynısnı inşallah. İnsanın kardeşinin olması çok güzel. Hele anne olmayınca insan kendisinden küçükleri anne gibi sahipleniyor. Bazen her dakika onları düşünmek zor ve ağır gelse de iyiki ablam var iyiki ben kardeşlerimin başındayım diyorum.Kardeş çok önemli bence. O nedenle ben de çok fazla arayı açmadan bir tane daha çocuk istiyorum. Ama inşallah bu sefer kız olur. Abisi ona sahip çıkar sürekli. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?