Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilelere saç boyatmak yasak,krem vs sürmek,makyaj yapmak yasak ee bu ne 9 ay boyunca blair cadısına mı dönüşücez yaniiii,ya ne gıcık bi durum ama :1no2: erkekler karılarını en çok hamilelik döneminde aldatıomuş demek bu yüzden,hamileye her şey yasakkk:çok üzgünüm:

yavs site değişmiş kızlar aradığım konuları bulamıyorum burayıda zor buldum zaten, ben hamilelikte ihtiyaç listeleri konusunu nerden bulcam şimdi yardım edinnnnn

edaaaa canım hgeldin nasılsınnnn, oğlişin nasıl, ihtiayaç listesi için foruma araya yaz orda çıkıyor muuu

edaaaa canım hgeldin nasılsınnnn, oğlişin nasıl, ihtiayaç listesi için foruma araya yaz orda çıkıyor muuu

bulamadım ben hülyacım ya arada bakıyorum ama sen yoksun yokmu senin msn nin bacım al bi msn adresi kendine yahu

slm kızlarrrr nasıl gidiyorr ya bu arada benim göbeğim dışarı pörtlediiiii allahım iyice şişiyorum galibaaaa

günaydın kızlar...
tatarcım doğum günün kutlu olsun canım.allah evlatlarınla eşinle sağlıkla mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin canım...

selam kızlar bugün ölesine işyerine uğradım birçook arkadaşım doğum yapmış hepsini tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün benimde son 10 günüm kızlar beklemeyedeyim 38+5 haftalığım sabah akşammım yani funda zehra nimet hepinizi tebrik ederim kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

Kadis Herşey Yolundami Canim.bebişin Durumu Nasil Merak Ettim Seni.

hadi kadişşşşşşş az kaldııııııııııı

kızlar sanki benim daha çok varmış gibi gelio ((((37. hafta dayım ama artık zaman geçmiyor bu hafta kontrolüm var bakalım doktor normal mi sezeryanmı bilgi verecek hadi artık hepimiz için hayırlısı

Ay Canim Ne Güzel Ya Bizde Görür Müyüz Acaba O Günleri

Slm Kizlarrrrrrr Görürsün Elifçim Görürsün Merak Etme.bak Ben
M 40 Im çikacak Nerdeyseeeeee

kızlar merhaba sanırım kimse yok bugün sitede. Bugün belim çok ağrıyor acaba nedendir? adet ağrısı gibi bir ağrı. Salı günü doktordaydım. 2 kilo vermişim. Doktorum bile çok şaşırdı. Çok şükür bebeğin kilosu normal ama ben o 2 kiloyu nasıl verdim anlamadım. Gerçi son günlerde hiç iştehım yok zorla yiyiyorum. sanırım Gülden de son ayında kilo vermişti.

yelizcim bende seni merak etmiştim uzun zamandır göremedim.bel ağrıları bendede çok oluyor buara iyice arttı.otururken belinin arkasında boşluk kalmasın yastık koy ben işyerimde yastıkla oturuyorum.sen zaten çok kilo almadın gerçekten nasıl kilo verdin yeliz.sanırım kilo konusunda rekor kırarak doğum yapacaksın.son ayda kilo verilebilirmiş bikaç kişiden daha duymuştum.bebişin iyiyse sorun yok az kalmış zaten kavuşmanıza sağlıkla kavuşursun inşallah.a.s.

Semacım sağol 2 hafta sonra izne ayrılacağımdan işlerimi toparlamaya çalışıyorum. Arada siteye giriyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor. Benim şimdiye kadar pek bel ağrım olmayınca ben de endişelendim.
Evet ya ben zaten 7,5 ayda 7 kilo almıştım. Salı günü gidince bu kilo yine 5 kiloya indi. Son zamanlarda dediğim gibi hem iştahım yok hem de uykusuzluk problemim var. Günde 4 saat falan uyuyorum. Bebeğim de 2,5 kilo olmuş. Yani tam haftasında normal. Sezeryan istediğimden doğumuma maksimum 29 gün kaldı. Doktorum 26 Ekimi verdi gün olarak. Aslında içimi bir endişe bir korku da sarmadı değil. Sen nasılsın? Senin oğlun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…