Semacım sağol 2 hafta sonra izne ayrılacağımdan işlerimi toparlamaya çalışıyorum. Arada siteye giriyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor. Benim şimdiye kadar pek bel ağrım olmayınca ben de endişelendim.
Evet ya ben zaten 7,5 ayda 7 kilo almıştım. Salı günü gidince bu kilo yine 5 kiloya indi. Son zamanlarda dediğim gibi hem iştahım yok hem de uykusuzluk problemim var. Günde 4 saat falan uyuyorum. Bebeğim de 2,5 kilo olmuş. Yani tam haftasında normal. Sezeryan istediğimden doğumuma maksimum 29 gün kaldı. Doktorum 26 Ekimi verdi gün olarak. Aslında içimi bir endişe bir korku da sarmadı değil. Sen nasılsın? Senin oğlun nasıl?
hadi bakalım sema sen de 30 lara yaklaişyosun cnmmmmmm
günaydınnnn canım hamiş arkadaşlar....bugün kimler nasıl kimler bi adım daha yaklaştı bebişlerine kavuşmaya..ben dün 20 kişilik bi iftarcı ağırladım ama öldüm varya....belim çok kötü ağrıo şuanda günden güne fazlalaşıyo dayanılamayak kötü deil katlanılıo doğum yapacağım gün geldkçe heycan basıo unutturuo bütün acıları....artık işide bırakıorum sanırım pek sık giremiycem bayramdan sonra yad bu ayın 5'i itibariyle artık olmayabilirim..ama tabikide arada bir uğrıyıp haberler vericem size kendimdenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?