Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyiz çok şükür oğlumda büyüyor bende ayın 11 gidicem doktora hemde ilkkez nst ye giricem çok heyecanlıyım.bel ağrıları bende şimdiden rahatsızlık veriyor hamilelikte normal canım son zamanlarda uyku problemleride yaşanıyor malesef. efe ye maşallah annesi çok iyi bakmış almış kiloları annesinden.demek doğum tarihin belli ne güzel hiç korkma canım her zaman içini ferah tut ben nedense hiç korkmuyorum belkide doğumuma daha çok olduğundan ama çok rahatım hemde normal istiyorum.umarım senin haftalara gelincede aynı şeyleri söyleyebilirim.fisfisfis herşey olacağına varır korku gelince aklına hep dua et iyi şeyler düşün.Allah'ın izniyle hiçbir problem olmadan kavuşursun kuzucuğuna inşallah.:1hug:

hadi bakalım sema sen de 30 lara yaklaişyosun cnmmmmmm

hadi bakalım sema sen de 30 lara yaklaişyosun cnmmmmmm

evet güldencim .hergeçen gün nasıl heyecan yapıyor bende anlatamam.daha dün gibi herşey 10 lu haftaları sayıyordum şimdi 30 ları sayıcam inşallah.yağmurada maşallah ben babasına benzetiyorum yüz şeklini.

ay gittikçe babayamı benziyo ne burun aynı zati ama gözler ben bakalım dönmezse saçları da açılıyo rengiiii...babasına sölim bari hoşuna giderrr.herkes bana benzetiyo çünkü :)
cnm ya doğum anı unutulmuyor dün gibi pazar 40ımız çıkıyo nerdeyseee
hayırlısı lur inşallah cnm oğluş içerdeyken kıymetini billlll

gerçekten sanki babaya dönüyo senin kız...niye güldencim çıktıktan sonrası kötü mü oluyo

evet gülden kız biz dört gözle doğumlarını bekliyoz yoksa bugünlerimizi arayacakmıyız.ama herkes doğduktan sonra keşke hep karnımda kalsaydı diye ararsın bugünlerini diyor.

karnında kalmasını istemiyosun aslında sadece son günnnn biraz keder basıyo bidaha tekmelerini hissetmicem diye doğunca da bezi bağlarken mesela küçük bi örnek ah ahhhhhh o tekmeler bu tekmeler miydi diyosunnnn..

Selamn Kızlar nerdeyse doğurcam hala işe uğruyorum bugünde geldim artık zor tabi 39 +1 oldum ama bizim cimcimenin gelmeye niyeti yok cinsiyetini gösterene kadar akla karayı seçtik şimdide gelmesini bekliyoz inatçı kızımın yarın doktora gidicem bakalım ne diycek şafak 7 kızlar çok merak ediyorum kızımı nasıl bişey acaba hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allah herşeyi hazır beişiğinide kurdum birde bellonadan uyku seti aldım kızıma birtek onu bekliyoz akşamları sancılarım oluyo bana dua edin kızlarrr

duygumca sende gel peşimden:teytey::teytey::teytey:

hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:enbuyukkk:

kadis maşallah ya çok az kaldı.dilerim bir avazda kurtulursun.alırsın kuzunu kollarına.Allah yardımcın olsun dilerim herşey yolunda gider canım.artık yavaş yavaş sıra bize geliyor doğum hikayeni yaz mutlaka iyi haberlerini bekliyorum canım.

cnm ya hadi bakalımmmmmmmmm hayırlısıyla sen de al bebişiniiiiiiiiiiiiii

kızlar ben kadisten önce doguracam galiba.ben sezeryan ıstıyorum sancımda olmasın ıstıyordum fakat 10 gundur sancım var son 3 gundur cogaldı bugun gıttım alttan muayene ettı az daha ebeyı dövuyordum çok cnm acıda o bana ben ona bagırdım açılma olmuş daha erken ama sancında basladı dedi erken dogum için ilaç verdi onu kullanıcam.oglum hemen gelmek ıstıyor

mısır patlaması gibi sırası gelen tek tek doğuruyor allahım sıra bize geliyorrrr kadiş allah yardımcın olsun canım bu bebişler böyle kimi nazlı olur bekle bekle gelmez kimi de can atar bir anönce çıkayım diyee, sağlıkla gelsinler de zaman önemli değil

ayy ne yapsın bebeklerde iki büklüm sıkılmışlarki hemen dışarı çıkmak istiyorlar:)))

hayırlısıyla kurtulursunuz arkadaşlarr...bolbol dua ediyorum sizler için ...

kadiscim allah yardımcın olsun canım kurtulacaksın inşallah.allah bir avazda kurtulmak nasip etsin inşallah...dualrımız seninle rabbm yardımcın olsun sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah

selam arkadaşlar ben de daha 23. haftamdayım şimdiden sabırsızlanıyorum.
dün eşimle doktora gittik ve oğlumuzun 4 boyutlu ultrason görüntüsünü gördük.cd ye çektiler ben her gün deli gibi onu izliyorum:))
Ha unutmadan da söyleyeyim yavrumu parmağını emerken gördük:)))))
Çok mutluyum
BİR DE SIRT AĞRILARIM OLMASA((((((((8

Ooooh, bizim kızlar doğum sırasına girmiş, Kadiş benim oğlan 40+3'te geldi, suni sancı vermeseler geleceği yoktu.

slm kızlarrrr burası neden bu kadar boşşş umarım herkesin sağlığı yerindedir hepinizi öpüyorummm koca göbişlilerrrr

hafta sonu kimsecikler yok bir iki kişden başka bizde eşimiz işimiz olmayınca giriyoz malum millet eşiyle dostuyla geziyo bizde evde koca bekliyoz naparsın.anamm tek hamile kalmak yetmiyor insaoğluna ilgi gerek bizler ilgiiiii

günaydınnnn canım hamiş arkadaşlar....bugün kimler nasıl kimler bi adım daha yaklaştı bebişlerine kavuşmaya..ben dün 20 kişilik bi iftarcı ağırladım ama öldüm varya....belim çok kötü ağrıo şuanda günden güne fazlalaşıyo dayanılamayak kötü deil katlanılıo doğum yapacağım gün geldkçe heycan basıo unutturuo bütün acıları....artık işide bırakıorum sanırım pek sık giremiycem bayramdan sonra yad bu ayın 5'i itibariyle artık olmayabilirim..ama tabikide arada bir uğrıyıp haberler vericem size kendimdenyerimseniben

canım iftara misafir ağırlamak öldürüyo insanı...valla ben bu sene almıyorum kimseyi sadece arkadaşlarım falan geliyo...onlarda yardım ediyolar bana bi iş kalmıyo...ne güzel evde dinlenirsin benim daha çok var iznime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…