günaydınnnn canım hamiş arkadaşlar....bugün kimler nasıl kimler bi adım daha yaklaştı bebişlerine kavuşmaya..ben dün 20 kişilik bi iftarcı ağırladım ama öldüm varya....belim çok kötü ağrıo şuanda günden güne fazlalaşıyo dayanılamayak kötü deil katlanılıo doğum yapacağım gün geldkçe heycan basıo unutturuo bütün acıları....artık işide bırakıorum sanırım pek sık giremiycem bayramdan sonra yad bu ayın 5'i itibariyle artık olmayabilirim..ama tabikide arada bir uğrıyıp haberler vericem size kendimdenyerimseniben
günaydın hamişler nasıl bakalımyağmur hapşırıyo hasta oldu ilk defaaa
günaydın duygucum aynıyız bende dün iftara kalabalık misafir ağırladım hala kendime gelemedim yorgunluktan.Sağolsun annem ve kız kardeşim geldilerde biçok şeyi onlar halletti.bende bayramdan sonra bırakıyorum işi eğer iyi olursamda bu ayı bitirip izne ayrılmayı düşünüuorum.Düşünüp hayal etmesi bile güzel.Habersiz bırakma bizi.
merahaba kızlar! iftar yemeğine misafir ağırlamak zor ! ama çok ta zevkli. biz daha iki davet verdik. çok eğlenceliydi!
hülya koca göbişler diyince aklıma geldi. benim kocam koca göbeklidir. babamın göbeği de onunkinden büyük! geçen gün elele tutuşup göbeklerimizi birleştirdik!!! üç koca göbek! annem nerdeyse altına kaçıracaktı gülmekten !benim karnım da büyüyor artık. geçen gün birisi hamile olduğumu anladı ! ilk defa ! çok şaşırdım ve heyecanlandım !
bu arada doğurmaktan ve sonrasından deli gibi korkuyorum!
merahaba kızlar! iftar yemeğine misafir ağırlamak zor ! ama çok ta zevkli. biz daha iki davet verdik. çok eğlenceliydi!
hülya koca göbişler diyince aklıma geldi. benim kocam koca göbeklidir. babamın göbeği de onunkinden büyük! geçen gün elele tutuşup göbeklerimizi birleştirdik!!! üç koca göbek! annem nerdeyse altına kaçıracaktı gülmekten !benim karnım da büyüyor artık. geçen gün birisi hamile olduğumu anladı ! ilk defa ! çok şaşırdım ve heyecanlandım !
bu arada doğurmaktan ve sonrasından deli gibi korkuyorum!
güldencim geçmiş olsun canım allah iyilik şifa versin valla bizim bebeklerde kış bebeği olacak bizde çok hasta oluruz galiba
serap bende korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ben nasıl anne olacağım olabilecekmiyim.kaynanam geçen gün bi zayıf göreyim bebeği dedi ben sana yapacağımı biliyorum dedi.hemen mama alacak kadın deli etti beni....ilk zamanlar bebek memeyi falan almazsa bu kadın kesin bebek aç kaldı diye mamayı dayar ağzına yaaa
Yaw bu ne baskı, daha doğum yapmadan. Zaten zorla sütünü kaçıracaklar. Sakın uyma kimseye moralini bozma sen.
güldencim geçmiş olsun canım allah iyilik şifa versin valla bizim bebeklerde kış bebeği olacak bizde çok hasta oluruz galiba
serap bende korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ben nasıl anne olacağım olabilecekmiyim.kaynanam geçen gün bi zayıf göreyim bebeği dedi ben sana yapacağımı biliyorum dedi.hemen mama alacak kadın deli etti beni....ilk zamanlar bebek memeyi falan almazsa bu kadın kesin bebek aç kaldı diye mamayı dayar ağzına yaaa
yanımdada 10 gün kadar o kalack üstelik hiç istemiyorum.niye baskı yapıyorsa sanki.ben bebeğimin kötü olmasını istermiyim sanki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?