Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın duygucum aynıyız bende dün iftara kalabalık misafir ağırladım hala kendime gelemedim yorgunluktan.Sağolsun annem ve kız kardeşim geldilerde biçok şeyi onlar halletti.bende bayramdan sonra bırakıyorum işi eğer iyi olursamda bu ayı bitirip izne ayrılmayı düşünüuorum.Düşünüp hayal etmesi bile güzel.Habersiz bırakma bizi.

günaydın hamişler nasıl bakalımyağmur hapşırıyo hasta oldu ilk defaaa

günaydın hamişler nasıl bakalımyağmur hapşırıyo hasta oldu ilk defaaa

GÜLDENCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.DİLERİM TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR.NAZAR DEĞDİ ,ANNESİ ONA İYİ BAKAR HEMEN ATLATIR İNŞALLAH.

efet canım benim annem çalıştığı için kayın validem geldi saolsun bide eşimin dayısının hanımı ..bütün dayılar bizdeydi iftara...neyse şükr atlattık bunuda.. yerimseniben şimdi ben izne çıkıcamya zannediorum çok çok az kaldı izne çıkıcam iki dinlenicem bi bakcam alperenim gelmiş.... ama var daha var yaa :) annesi onu rahat bıramıoki evde kaldığım zaman göbişimi sallıorum uyuyosada uyansın die banane yaa :) oda bana cevap veri tekme atıo yada dönüo oynaşıoruz karşılıklı :) izne çıkınca bol bol rahatsız etcem onu banane işte jeyyar :dance:

merahaba kızlar! iftar yemeğine misafir ağırlamak zor ! ama çok ta zevkli. biz daha iki davet verdik. çok eğlenceliydi!
hülya koca göbişler diyince aklıma geldi. benim kocam koca göbeklidir. babamın göbeği de onunkinden büyük! geçen gün elele tutuşup göbeklerimizi birleştirdik!!! üç koca göbek! annem nerdeyse altına kaçıracaktı gülmekten !benim karnım da büyüyor artık. geçen gün birisi hamile olduğumu anladı ! ilk defa ! çok şaşırdım ve heyecanlandım !
bu arada doğurmaktan ve sonrasından deli gibi korkuyorum!

gülden geçmiş olsun yağmurumuza! sümüklü burnundan öperim onu ben ! mevzimler değişiyo kollamak lazım bebeişleri de anneleri de. kendine de dikkat et .

serapcım canım korkma canım benim hadi dogumdan kork tun artık acısız dogum var
bak şimdi sana yazı yazarke kızım gizemim kucagımda
merak etme biz yanında olamasakta yardımcı oluruz :1hug:

saolun kızlar damla damlatıp şurup veriyorum memeyi bile zor emiyo nefes alamıyo..şu tıkanması yok mu bide deliricemmmmmm..hamişler tadını çıkarınnnnnnnnnnnn

Bende pazar çok kalabalık bir davet verdim ve sana katılıyorum çok zordu ama alnımın akıyla hallettim, eşiminde yardımıyla. Birde geçenlerde benimde ilk defa bir bayan hamile olduğumu anladı ve bana metro da yer verdi çok tuhaf oldum, utandım , gerek yok falan dedim .

artık ağırlaştığımı hissediyorum göbek çukurum dışarı pörtledi yaaa, daha en az 9 hafta var bu günler nasıl geçecekkk? serap sonunda muradına erdin mi canım demek senin göbiş de belli oluyor ne mutlu sanaaaa

güldencim geçmiş olsun kıyamam ben o prensese annesi onu öp yerimize maşallah çok tatlı olmuş babaya benziyor sankii

güldencim geçmiş olsun canım allah iyilik şifa versin valla bizim bebeklerde kış bebeği olacak bizde çok hasta oluruz galiba
serap bende korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ben nasıl anne olacağım olabilecekmiyim.kaynanam geçen gün bi zayıf göreyim bebeği dedi ben sana yapacağımı biliyorum dedi.hemen mama alacak kadın deli etti beni....ilk zamanlar bebek memeyi falan almazsa bu kadın kesin bebek aç kaldı diye mamayı dayar ağzına yaaa

kızlar saolun ya doğan büyüyor kızlar biz 3510 doğduk 1 ayda 4510 olduk...1 kilo almışız...boşl bol emsinler ki hem kilo alsınlar hemde anneler zayıflasınnnnn

Yaw bu ne baskı, daha doğum yapmadan. Zaten zorla sütünü kaçıracaklar. Sakın uyma kimseye moralini bozma sen.

Yaw bu ne baskı, daha doğum yapmadan. Zaten zorla sütünü kaçıracaklar. Sakın uyma kimseye moralini bozma sen.

yanımdada 10 gün kadar o kalack üstelik hiç istemiyorum.niye baskı yapıyorsa sanki.ben bebeğimin kötü olmasını istermiyim sanki....

canım ya daha şimdiden takma kafana bol bol lur sütün merak etme her annenin sütü bebegine yarar kilo alır benim bebegimin maşallahı var dunyaya gelen buyuyor öyle böyle hiç üzülme canım :1hug:

ya canım tatarım ne tatlısın sen ya! zırt pırt sorucam zaten siteden hiç çıkmıycam bebiş bi doğsun!
hülya belli oluyor evet ! tulumum var. onu giydiğimde anlaşılıyor hamile olduğum! ben de hep onu giyiyorum dışarı çıktığımda 3 gündür ! )) ama kirlendi artık yıkamam lazım malesef )))))

yanımdada 10 gün kadar o kalack üstelik hiç istemiyorum.niye baskı yapıyorsa sanki.ben bebeğimin kötü olmasını istermiyim sanki....

Aman canım aklına süt yetmez falan diye getirme, valla etkilenirsin sonra. Sen takma kimseyi. Büyükler inatçı oluyolar. Benim yeni doğum yapmış arkadaşımın annesi sıcak havada çocuğu sarmalayıp bi de katalitik açtırmış, şimdi çocuk isilik oldu. Daha 15 günlük, popoda da pişik var. İnatçı bi teyze altını bile kızına değiştirtmiyomuş, duyunca şok oldum. Anne olan bizleriz, büyüklerin tecrübelerinden yararlanmak lazım ama onlar inatla ben bilirim havasına girince bebeğe yararı değil zararı oluyo.

ya bakma sen onlara.benimkide kuma yatıracak oğluşumu.gülermisin ağlarmısın.

en güzeli doğurmayacaksın bekleteceksin içinde çatlasın patlasınlar....ama durmuyo ki veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…