Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Süper yaa sırnaşık şey, bayramdan sonra diye ısrar ediyorlar hee. Sende yoook ben iki bayram arası doğum yapmam de şutarafagitti. Benimde yılbaşından civarları olacak doğumum, sat a göre 6 ocak ama pek tutmuyor tabi, eşimde bana yılbaşında doğum yapsana diyor, oldu gelirse tutarım diyorum :) Komikler yaa

hazıra gelirim diyo ha.benimkilerde öyle yapsalar keşke.ben kendi başıma kocamla hallederim yaaaa

insanın kocası gibi yok kızlar bide annesiiiii gibiii...günaydın güzel hamişlerrrrrr

arkadaşlar bende bebek istiyorum ve 2 aydır korunmuyorum malesef bu ayda olmadı ama 5 gün gecikmeli adet oldum 3 gün ama yoğun geçti normalde 5 6 gün olan adetim bu sefer 3 gün oldu ve şimdi göğüs uçlarım sızlıyor ve kasılma yaşıyorum neden oluyordur basına böle bişey gelen varmı?

takma kafanı mavili kaynanana bişey diyemzsinki napıcaksın idare ediceksin artık

canım bence stresten senin şikayetlerin çok düşünme yoksa hormonların etkilenir böyle

Annesi yakınında olanlar kıymetini bilsin valla. Kızıyoruz falan ama Allah başımızdan hiçbirini eksik etmesin,

hamiş olmanın tadsdını çıkarın insan hayatında ya 1 ya 2 kere bu güzelliği yaşıyor tabi daha fazla da yaşanabilir isteğe bağlı...stresten uzak durun ki bebeişleriniz hissetmesinnnnnnnn

ayy ayy egemen senin ki ne kızgın bakmış :) şuna bak yaa kıyamam.

takma kafanı mavili kaynanana bişey diyemzsinki napıcaksın idare ediceksin artık

idare ediyorum canım zaten annem geçimsiz kötü değildir sonuçta....iyi bi kayınvalidedir..ben çok alınganım galiba birazda ondan....

hepsi gewçer şimdi hamişsiniz bi can taşımak duygusallık demek ama anniş oluncada bebişe bakıp ağlıyosunuz diğer laflar tırs gidiyorrrrrr

güldencim maşallah kızına canım.o ne güzel kaş çatma öyle ya.yerim ben onu yaaaaaaa

çikin resmini koyim dedim elifçim ya hala nezle geçmedi bi türlüüüüüü...cnm takılma hiçbişeyeee o herşeyi hissediyoooo o ne tatlıdır yaaa...RÜTBELİ HAMİŞŞŞ RÜTBEYİ KAPTIRMAAAAA

doğurana kadar rütbe benim...yok ya bayıldım ben senin kızın bu resmine çalıyorum...geçer inşallah annesi üzülme diyeceğim ama bilirim üzülürsün..dua ederim yağmur bebek için allah şifasını versin tez zamanda..
ben hiç takmıyorum kafama artık.üzülmüyorum....saol canım benim

kızlar çok kötüyüm bogazım çok acıyo..bademciklerim yok benim o yüzden faranjit oluyorum..başım çok ağrıyor..burnum tıkalı ilaç da alamıyorum..boğazım çok kuruyo önereceğini bişey var mı bana.

saol cnm benimmmm artık sen de son dönemdesin tabiki rütbe senindirrrrrrrrr:teytey:

Geçmiş olsun canım, öyle oluyo, gelen giden öpüyo minicik yanaklarını. İnşallah hemen iyileşir annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…