Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nimetcim kız giysileri kabul ediyorum çok daha güzel ve çeşitli. erkekler için pantolon, t-shırt, şort ,vs. dışında pek öyle çeşitli şey bulamıyorsun. ben daha oğluşuma 3 adet puma markalı spor ayakkabısı dışında bir şey almadım biraz daha zaman geçsin istiyorum. ama kendimi zor tutuyorum.

bende hep erkek kıyafetlerine özenirim nedensee......oo puma ayakkabılar vay vay. markacı mı yapcan kız oğluşunu

oo tatarkızı süperizzzzzzzzzzzzzzzz
maaaşşallah maaaşllahhhh

selam kizlar...Ben de cumartesi ayni yerde mothercare daydim :) hediye aldik. Bittim ben de ne guzel seyler var oole. minicik minicik etekler firfirli firfirli..

selam kizlar...Ben de cumartesi ayni yerde mothercare daydim :) hediye aldik. Bittim ben de ne guzel seyler var oole. minicik minicik etekler firfirli firfirli..

valla asudcum bende bayıldım. chiicoya girdim falan. öle bi bebek öncesi mağaza dolaşması yaptık.

Alisverise 7. aydan sonra basliycam insallah.. simdilik bisey bakmamaya calisiyorum. Hediye bakarken gozler kayiyo tabi ama olacak o kadar...

çok anlatamammmmmmmmmm o heyecanı sabırsızlanıyorum cokkkkkk

uff şuan yerinde olmayı hem çok isterdim hem hiç istemezdim. acayip bir şey ama ne güzel hamileliğin sonuna gelmişsin sağlıklı olarak o tarafı güzel ama yaşadığın yoğun heyecan vallahi bana da geçti ya ben olsaydım herhalde kalbim dışarı fırlayacak gibi olurdum. allah yardımcın olsun. çok kolay ve sağılıkla kurtulursun inşallah.

Alisverise 7. aydan sonra basliycam insallah.. simdilik bisey bakmamaya calisiyorum. Hediye bakarken gozler kayiyo tabi ama olacak o kadar...

aynen bende alışveriş oda düzenleme işini 7 aydan sonraya bırakıyorum. nedense şimdi hiçbir şeye elim gitmiyor. almak istemediğimden değil de en güzel şeyi alamamaktan ve sonra pişman olmaktan korkuyorum herhalde.

inşalah canım sizde hayırlısıyla alırsınız kucagınıza tşkr iyi dileklerin için

bende heyecan yaptım . hatta birazkorkuyorum. ister istemez endişelniyorum . doktor inşallah iyi hiç birşeyi yok der

Canım ben buralardayım da bi bakıyorum sonra gidiyorum, sırtım çok ağrıyo bugün.

nimetcim ben de burdayım benimde inanılmaz uykum geldi. kafamı zor tutuyorum. bir şey soracağım sana sen kaç kilo ile hamile kaldın. yanılmıyorsam şimdiye kadar 8 kilo aldım demiştin.

Sırt ağrısı olurmuş son ayda, ben de diyorum işaret mi diye ama başka sancı, ağrı yok, sadece sırtımda var.

ben de burdayım bir yandan çalışıp bir yandan da okuyorum yazılanları

nimetcim ben de burdayım benimde inanılmaz uykum geldi. kafamı zor tutuyorum. bir şey soracağım sana sen kaç kilo ile hamile kaldın. yanılmıyorsam şimdiye kadar 8 kilo aldım demiştin.

yelizcim ben kilolu hamile kaldım canım 73 kilo ile bşladım ben. evlendikten sonra kullandığım doğum kontrol hapı sağolsun. bir anda bana 10 kilo aldırdı. ben ilk 3 ay hiç kilo almadım aşırı bulantım vardı. son 2 ayda aldım ne olduysa. benim bünyem kilo almaya zaten müsait.ama son 3 haftadır kilo almadım daha. biraz fazla egzersiz yapıyorum galiba. gönek büyüdü ama tartı aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…