- Konu Sahibi şirin1979
-
slm herkezeeeeeeeeeeeee nasılsınız ben süperimmmmmmmm
cumartesi caruseldeki mothercarei falan dolaştık baktık bakttık. ben bikinelere falan bakıyom. eşimde kızı şimdiden teşhirci yapacan diyo. ne gzüel şeyler var yaa. hele o erkekler için olanalr. bayıldım bayıldım
selam kizlar...Ben de cumartesi ayni yerde mothercare daydim :) hediye aldik. Bittim ben de ne guzel seyler var oole. minicik minicik etekler firfirli firfirli..
çok anlatamammmmmmmmmm o heyecanı sabırsızlanıyorum cokkkkkk
Alisverise 7. aydan sonra basliycam insallah.. simdilik bisey bakmamaya calisiyorum. Hediye bakarken gozler kayiyo tabi ama olacak o kadar...
uff şuan yerinde olmayı hem çok isterdim hem hiç istemezdim. acayip bir şey ama ne güzel hamileliğin sonuna gelmişsin sağlıklı olarak o tarafı güzel ama yaşadığın yoğun heyecan vallahi bana da geçti ya ben olsaydım herhalde kalbim dışarı fırlayacak gibi olurdum. allah yardımcın olsun. çok kolay ve sağılıkla kurtulursun inşallah.
Canım ben buralardayım da bi bakıyorum sonra gidiyorum, sırtım çok ağrıyo bugün.
nimetcim ben de burdayım benimde inanılmaz uykum geldi. kafamı zor tutuyorum. bir şey soracağım sana sen kaç kilo ile hamile kaldın. yanılmıyorsam şimdiye kadar 8 kilo aldım demiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?