çikin resmini koyim dedim elifçim ya hala nezle geçmedi bi türlüüüüüü...
Gülden sorma canım Zeynep te 1 haftadır grip, burnu tıkalı, çok zor nefes alıyor.Emmek istiyor, zorlanıyor, göğsünde hırıltı da var. Dr.a gittik dün röntgen çekildi 15 günlük yavruma içim parçalandı valla çekilirken. Dr 15 günlük bbeğe ne yaptınız böyle diye kızdı bide. Gelen öptü giden öptü valla insanları kıramadım, ama şimdi kızım hasta oldu. Dr sakın misafir kabul etme bir süre dedi. Yağmur nasıl oldu canım?
ay canım ya
gecmiş olsun benim kızda hasta sabah babamızla tardıştık bu yuzden ben istermiyim hasta olsun balgamlı öksürüyor burnu tıkalı pombayla cekiyorum da rahatlı yor biraz :çok üzgünüm:
Günadın kızlar
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.dualarımız kabul olur inşallah.Allah herkesin gönlündeki dileğini gerçekleştirsin inşallah.
gunaydın canım seninde mubarek olsun alahım bebegine kavuştursun sglıkla canım:1hug:
günaydın kızlar.....
kandiliniz mübarek olsun....
bu bebeklerimiz kucağımızda olmadan geçireceğimiz soon kandilimiz.allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah....
amin canım inşalah hayırlısyla dogurursun gelen dıoguruyor sıra sizde hadi bakalıma.s.
inşallah tatarcım evet artık sıra bize geliyo....
semacım seninde kandilin mübarek olsun canım arkadaşımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?