Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

taze anneler geçmiş olsun kıyamam ben o meleklere, eminim çok dikkat ediyorsunuzdur da havalar tam geçiş döneminde, grip salgınlarının yaşandığı dönem nolur bebişlerrden biraz uzak duralım, öpmek, yakınlaşmak isteyenleri de uyaralım, allahım yavrularımızı korusun

Günadın kızlar

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.dualarımız kabul olur inşallah.Allah herkesin gönlündeki dileğini gerçekleştirsin inşallah.

Günadın kızlar

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.dualarımız kabul olur inşallah.Allah herkesin gönlündeki dileğini gerçekleştirsin inşallah.

gunaydın canım seninde mubarek olsun alahım bebegine kavuştursun sglıkla canım:1hug:

günaydın kızlar.....
kandiliniz mübarek olsun....
bu bebeklerimiz kucağımızda olmadan geçireceğimiz soon kandilimiz.allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah....

günaydın kızlar.....
kandiliniz mübarek olsun....
bu bebeklerimiz kucağımızda olmadan geçireceğimiz soon kandilimiz.allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah....

amin canım inşalah hayırlısyla dogurursun gelen dıoguruyor sıra sizde hadi bakalıma.s.

inşallah tatarcım evet artık sıra bize geliyo....
semacım seninde kandilin mübarek olsun canım arkadaşımmmm

canımcım seninde kandilin mübarek olsun.tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah.Kısmetse kurban bayramında bebişlerimizle olucaz Allah'ım ne büyük bir mutluluk düşünmesi hayal etmesi bile çok güzel.

hepinizin kandili mübarek olsun bayanlar, allah dualarımızı kabul etsin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, meleklerimizi korusun, aminnnn

Güzel Hamişlerrrrr Kadir Geceniz Mübarek Olsunnn..

zehracım minik bebişin nasıllllll...oğlun nasıl davranıyorrr

yüce rabbim bu mübarek gecenin hürmetine bize kolay doğumlar nasip etsin, günler geçtikçe korkmaya başlıyorumm

Yaf cok sacma olucak ama merak ettim sorucam.Hani su tecrube puaninin altinda kelebek resmi var ya onun yaninda puanlar var kisiye gore degisik ve yorum yapilmis.O sayi neye gore yukseliyo yani mesaj sayisi olmaz karsilastirdim yani neye gore yapiliyo.Ah su merakim birgun basima belacak olcak ama neyse naniknanik

cnm tecrübe puanına göre sanırımmmm

tecrube puanini neye gore veriyorlar peki.Cunku sitede daha 60 mesaji olan kisilerin daha yuksek yani mesajla degil bunu iyi anladim :)))

Lazuz bu arada merak adama herseyi yaptiriyo bacim heheh:)))

ha birde kelebegin ustune getirdinmi fareyi yazi cikiyo birde yorum yazili mesela egemen hakkindaki yorum

egemen duygularimiza tercuman olmaya basladin ha gayret yaziyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…