Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm anladım yayarl bilgilerleeeee oluyo bu iş anladınnn

yani yeni mesaj açıyosun yaaaaa onla ilgiliiiiii

egemen bacim senin icin yazilan yorumu okudunmu kelebegin ustune gel bak :))

canım kelebeğin yanında yazan puan senin rep puanın oluyor yaptığın yorumları beğenip de onaylayan olmuşsa o kişinin tecrübe puanı kadar sana puan ekleniyor artı puan da eksi puan da verilebiliyor, yorumunu beğendiğin ya da açtığı konuyu beğendiğin biri için o kişini yorumunun olduğu başlık altında terazi var orayı tıklıyorsun onaylıyorum ya da onaylamıyorumu işaretliyorsun ona göre kişi puan alıyor ya da puanı düşüyor

Canim cok sagol valla gunlerdir merak ediyordum sayende merak gitti.a.s.

Simdi bu demekki faydali bir konu acip milletin bunu onaylamasi lazim..Himmm sanirim ben cok hazirciyim konu acmak zor geliyo burdan hazira konuyorum

Ana simdi farkettim yorumlarada puan veriliyo heralde ben hecmi iyi oyurm yapmadim yaaaa senağlama

Kizlar yaf benim kelebegin yanindaki rakam 1 den 7 diye cikmis hayirdir insallah.Kim acidi halimede bana puan verdi :sm_cool:

twetycim canım günaydın hoşgeldin nasılsın...ne zamandır görüşemeiyoruzzz

Kizlarrr Günaydin Ben Geldimmm yerimseniben dün kontrolümüz vardı bebişim tam 2.200 gr maşallahı var oluşumun...akşamada gidip odası için süsler ve beşik aldık tabi şampuan falan artık eksik ne varsa ama hala eksikler var gibi zamanla tamamlıcaz artık yerimseniben çok az kaldı gelio işte oluşum :)

duygucum çok az kaldı bi bakıcan oğluşun kıollarında cnm bak benimki 2 aylık olacak neredeyse..doğduğu günden itibaren günleri bile unutuyosun ve ben hangi aydayız ya falan diyodum eşime.o kadar doğuma odaklanıyoki insan.hepiniz için hayırlısı olsun inşallah tatliş hamişlerrrrrrrr

Efet Güldencim Yaa Hala Rüya Gibi Hayal Etmesi Bile Içimi Okadar Isitioki Gün Sayiyorum Artik Ay Deil a.s

Say Bakalim Cnmmmmmmm Hayirlisi Olur Inşallahhhh

duygucum maşallahı var oğluşunun.giderek yaklaşıyoruz doğuma.iyi geçmişti zaman ama sanki giderek daha da uzuyor günler.Allah hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla inşallah.

birşey soracağım doğumdan sonra karın sarkmasını önlemek için vede düzgün bir şekilde kendini toparlaması için korseler var ama kime sorduysam ya 1 yada 2 kere kullandım annem çarşafı sıkı sıkı doladı diyor. ne yapacağım ben korse alacaksam hangi marka vede hangi beden yani hamile olmadan önceki bedenimi alayım yoksa bir küçüğünümü. çarşaf dolayacaksam nasıl yapacam o işi muhtemelen yanımda annem olmayacak olsada yapmaz ya neyse. yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…