Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar yaf benim kelebegin yanindaki rakam 1 den 7 diye cikmis hayirdir insallah.Kim acidi halimede bana puan verdi :sm_cool:

canım sana puan verenleri sayfanın başında kontrol paneliniz bölümü var oray tıkla en altta sana hangi konuda ya da yorumunda kim puan vermiş görebilirsin

duygucum maşşallah bebişinee allah sağlıklarını daim etsin bayramdan sonra bende kontorle gideceğimm çok merak ediyorum ne kadar olmuş bide insna çook özlüyor ya doğmadan bile

Yaf kizlar nasil atlaticam bugunku halimi hala siritarak geziyom evin icinde aklimdan cikmiyo bebegin kalbi hareketleri.Yesin anasi onuuuuuuuuuuuuuuuu

Ailenizle, sevdiklerinizle daha nice bayramlara kızlar!..

iyi bayramlar kızlar! o kadar çok o kadar çok o kadar çok tatlı yedim ki! bi tepsi baklava bir tencere de yaprak sarması yemişimdir! arada da bir kutu çikolata ve bir kase badem şekeri yedim! mide fesadından gidersem hakkınızı helal edinn!! ))) bebekciç de şaşırdı nereye kaçacağını yavrum! ama bol enerji aldı. pat küt vurdu vurdu şimdi uyuyor herhalde bezginleşti yavrucak! ay çok güzle bu bayram baklavalar çok güzellllllllllllllllllll!!!!!!!!! yaşasın bayram!!!!
hayat bayram olsaaaaaaaa! her evde ev baklavası olsaaaa! serap 100 kilo olsaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

ha bu arada ! dğn gülden dedi ki senin hiç hamilelik fotoğrafın yok mu? ben de farkettim ki yok! bugün foto çektik biraz! son haftalarda iyice büyüyen göbeğimi de çektim! evet biraz tatlı +sarma dolu ama! yine de çoğu kızımdan oluşuyor !!! )

Merhaba İyi bayramlar:):1hug:

afiyet bal şeker olsun canım bayramın mubarek olsun
zaten göbeşin azdı anca cıktı sende hamişresmini cekersin bol bol
benim kızımda yoruldu uyuyor herkez öptu hırpalandı sevdiler yorgun düştü canım bebegim daha yarın gezecez ogluşumda iyi para topladı :Roflol:

serappp aynen canım ben senin kadar yemedim 3 dilim baklava 3 çikolatayı aşmadım ama benim oğlan kudurdu yaaa bayram olduğunun o da farkında galiba resmen içimde maç yapıyor onun tekmelerinden ben yoruldum yaa bide gittiğim yerlerde karnımdaki dalgalanmaları farkedecekler diye utandım biraz daaa

selam arkadaşlar 2gün oldu aranıza katılalı bende anne adayı olma yolundayım ama bilmiyorum ne olucak

Seda♥Recep;1237934 .!.:
selam arkadaşlar 2gün oldu aranıza katılalı bende anne adayı olma yolundayım ama bilmiyorum ne olucak

Merhaba Iyı bayramlar senınle aynı zamanda üye olmusuz:)

Ya kizlar anormal bir durum var normalde tatli yiyip dururdum seker tatli ama bayramda hic canim cekmiyo hatta tiksindim 1 dilim baklava yedim o kadar niye boyle oldukine tatlicadiarzu

kızlar ben hala adet olamadımvede olmayı dört gözle bekliyorum ama bugün yumurtalıklarımın olduğu yerde yani kasıklarımda ağrı değil ama her 5 dakikada bir içerde kasılmalar oluyor gibi birşeyler oluyorr...alla alllaaaa adetmi olacamkii nedir anlayamadım hamile olduğumu sanmıyorum çünkü belirti yok vede 1,5 hafta önce kan testinde hamile olmadığımı söylemişti dr..vede değilim bence...ama buda ne şimdi kasılma gibi bişiler oluyorr allaa alaaaaaaaaa

Ya kizlar anormal bir durum var normalde tatli yiyip dururdum seker tatli ama bayramda hic canim cekmiyo hatta tiksindim 1 dilim baklava yedim o kadar niye boyle oldukine tatlicadiarzu

Anniş adayı bende çok tatlı yerdim ama hamileliğimin ilk zamanlarda hiç tatlı istemedi canım. Kız bebek bekleyenler pek tatlı aşermezmiş diyorlar. Senin daha belli değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…