Kizlar yaf benim kelebegin yanindaki rakam 1 den 7 diye cikmis hayirdir insallah.Kim acidi halimede bana puan verdi :sm_cool:
Kizlarrr Günaydin Ben Geldimmm yerimseniben dün kontrolümüz vardı bebişim tam 2.200 gr maşallahı var oluşumun...akşamada gidip odası için süsler ve beşik aldık tabi şampuan falan artık eksik ne varsa ama hala eksikler var gibi zamanla tamamlıcaz artık yerimseniben çok az kaldı gelio işte oluşum :)
iyi bayramlar kızlar! o kadar çok o kadar çok o kadar çok tatlı yedim ki! bi tepsi baklava bir tencere de yaprak sarması yemişimdir! arada da bir kutu çikolata ve bir kase badem şekeri yedim! mide fesadından gidersem hakkınızı helal edinn!!))) bebekciç de şaşırdı nereye kaçacağını yavrum! ama bol enerji aldı. pat küt vurdu vurdu şimdi uyuyor herhalde bezginleşti yavrucak! ay çok güzle bu bayram baklavalar çok güzellllllllllllllllllll!!!!!!!!! yaşasın bayram!!!!
hayat bayram olsaaaaaaaa! her evde ev baklavası olsaaaa! serap 100 kilo olsaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
iyi bayramlar kızlar! o kadar çok o kadar çok o kadar çok tatlı yedim ki! bi tepsi baklava bir tencere de yaprak sarması yemişimdir! arada da bir kutu çikolata ve bir kase badem şekeri yedim! mide fesadından gidersem hakkınızı helal edinn!!))) bebekciç de şaşırdı nereye kaçacağını yavrum! ama bol enerji aldı. pat küt vurdu vurdu şimdi uyuyor herhalde bezginleşti yavrucak! ay çok güzle bu bayram baklavalar çok güzellllllllllllllllllll!!!!!!!!! yaşasın bayram!!!!
hayat bayram olsaaaaaaaa! her evde ev baklavası olsaaaa! serap 100 kilo olsaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
ha bu arada ! dğn gülden dedi ki senin hiç hamilelik fotoğrafın yok mu? ben de farkettim ki yok! bugün foto çektik biraz! son haftalarda iyice büyüyen göbeğimi de çektim! evet biraz tatlı +sarma dolu ama! yine de çoğu kızımdan oluşuyor !!!)
ha bu arada ! dğn gülden dedi ki senin hiç hamilelik fotoğrafın yok mu? ben de farkettim ki yok! bugün foto çektik biraz! son haftalarda iyice büyüyen göbeğimi de çektim! evet biraz tatlı +sarma dolu ama! yine de çoğu kızımdan oluşuyor !!!)
Seda♥Recep;1237934 .!.:selam arkadaşlar 2gün oldu aranıza katılalı bende anne adayı olma yolundayım ama bilmiyorum ne olucak
Ya kizlar anormal bir durum var normalde tatli yiyip dururdum seker tatli ama bayramda hic canim cekmiyo hatta tiksindim 1 dilim baklava yedim o kadar niye boyle oldukine tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?