Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatli Hamişler Bayram Nasil Geçiyor Bakalimmmmm

olur cnm inşallah niye olmasın ki bizimki istedi geldi seninkide öle olur ister ve gelir merak etme hiçççç

Kız Gülden sen burdamıydın ben de yeni annelerde arıyom seniii!

Merhaba Kızlar
Nasılsınız?
Ben artık evdeyim. Yarın 37 haftamı doldurduğuma dair raporumu alıp şirkete vereceğim. Şimdiden boşluğa düştüm. Ben evde ne yapacağım? Canım sıkılır. Evde oturmaya hiç alışık değilim. Doğuma da tam 12 günüm kaldı. Heyecan da basıyor bir yandan.

Ay Cnm Var Ya Az önce Yani Bugün Hep Aklimdaydinnnn Ne Güzel Oğluşa Kavuşmana çok Az Kalmişşşşşşşşşş

selam kizlar bayraminiz kutlu olsun.ya kizlar,kizlar biraz daha erken dogar diyorlar,dogru mu?hic duydunuz mu kac haftalik doguyor genelde?

benimki 38 artı 3te sezeryamnla geldi yani ben istedim normal yapsam 40 tada gelmezdi heral çok menundu göbişteeeee

cnm cok sekerr görünuosunuz bebısınlebana da dua et bende cok bebıs ıstıomdaaa :)

tubishcim ben de tugba merak etme ben de dua ediyorum,dogumda insaallah sanci baslar baslamaz dua etmeye niyetliyim herkes icin sen de dahilsin,kabul olur derler,insaallah Allah gönlüne göre bir evlat nasip etsin,sen de bizim gibi bu duyguyu tadanlardan olursun insaallah,ama strese girme,her sey olacagina varir,inan bizde zaman alir diyorduk,1 ay olmadi,hemen kücük hanim isi kaldi ki hemen ben geldim dedi.

egemencim seninki ne kadar tatli maasallah,ama cok kötü bakiyor,kaslar catik,belli erken geldigine kizmis,rahati yerindeymiski kaslarini catmis dogdugu icin.Allah anali babali büyütsün,bir de ben elime alsam sag salim hayilisiyla.hem hep icimde kalsin istiyorum,hem de cok merak ediyorum,nasil diye...

canım geçen gün aklıma geldin uzun zamandır görünmüyordun nasılsın doğuma çok az kaldı allah yardımcın olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsn inş bebişinin resmini mutlaka koyarsın değil mi canım

cnm cok sekerr görünuosunuz bebısınlebana da dua et bende cok bebıs ıstıomdaaa :)

ALLAHIM SANA DA TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH CNM KIZ DAHA GEMNÇSİN NE ACELECİSİN SEN BAKİYİMMMMMMM

Hülya Sen De Büyümüşün Bayaği Maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…