Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nefin aşınıda oldun. ayıksındır sen şimdi. benim gözler kapanıyorrrr. kendimi müzükle hareketlendirmeye açlışıyom ama olmuyoooo

özüm, sırt ağrıları olurmuş ben duymuştum.

offf yaaa şu kilo problemi hiç olmasa, ben çok kilo almadım daha sadece 2 kilo kadar ama kilo almaktan ödüm kopuyor. bir de görüntümü sevmemeye başladım yaaa biliyorum söylememem lazım ama çıkmaya başlayan göbeğimden hoşlanmıyorum. kendimi çok çirkin hissetmeye başladım mortalim çok bozukkkkkk

Ben odamda uyuya kalmisim tatlicadiarzu telefona uyandim...Biri gelse rezalet...simdi o kadar sersem oldum ki kolumu kaldiracak halim yok...gozlerim kapaniyor.
2 gundur de gene mide bulantim artti. korkmaya basladim gene mi basliyor acaba...cok sinirlerim bozuldu. Daha yeni kurtulmustum tuvaletlerden

Canım ya, bi de benim haftamda olsan:)) Ama benim çok hoşuma gidiyo göbişim, bütünleştik iyice, eski halimi unuttum nerdeyse:) Şirin hamiş kıyafetleri de mi hoşuna gitmiyo? Hele şimdi yazlıklar da çıktı!

yaaa kot ve tişort giydiğim günleri özledim. 2-3 çeşit kıyafet sürekli aynı şeyleri komnbine etmek zorunda kalıyoruz. bi de ya eski halimize dönemessek ya şişko kalırsak offf yaaa çok bunalımım ben bugünlerde dokunsanız ağlıcam valla(

maşallah 1 saat önce kimsecikler yoktu buralarda sohbet koyu kızlarrrr nasılsınız bakalım konu kilo galiba

vallahi ben memnunum şuan kilomdan 45 le kadlım hamile şimdi 53 galiba normal 8 kilo alsamda şikayet etmem yani doğumdan sonra gidecek biliyorum çünkü

nefinn .!.:
senin dr randevusuna az kaldı dımı kadis

evet nefincim pazartesi yani 18 haziran da gidicem bakalım benim eltimde hamile onla beraber aynı doktora gidiyoruz bu sefer beraber gidicez bakalım :dance:

kadis ne güzel ya sen zaten zayıfmışsın vermesen de olur yani kilolarını ne yakışmıştır sana o kilolar şimdii baksana 53 kilosun
ben 55 le hamile kaldım iki ayda 2 kilo aldım böyle giderseeee 20 kilo falan alırım herhaldeee

nefinn .!.:
benimde yarın ayrıntılı var.inşallah sorunsuz geçer.endişeleniyorum biraz..

nefincim allahın izniyle birşey olmaz korkma canım ben girmiştim 21 haftada allaha şükür hiç br sorun çıkmadı bak gör seninkide öle olucaK

MAŞALLAH SENİN HAMİŞLİKTE YENİ GALİBA HALECİM HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ. EVET YAKIŞIYO TABİKİ HALİYLE ZAYIF OLUNCA ASLINDA PEKDE BELLİ DEĞİL AMA KALSIN VALAHİ ZARARI YOK BANA ŞUAN KİLONUN

nefinn .!.:
evvet ayda bir kere ama yarın herzamanki dr ma değilde çapa tıp fakültesine gidicem ayrıntılı için.

Banada ayrıntılıda kendi doktorum bakmadı sadece aynı hatanede başka doktor baktı

hepimiz aynıyız nefincim ben her doktora gidişimde korkuyorum inş. birşey yoktur diye dua ede ede gidiyorummmm normal bu

valla bende endişeliyim yaa. yarın nefinle ikimizn ayrıntılısı var hemde arka arkaya :)))) daha önce gdien arkadaşım mutlaka cinsiyetini tekrar sor dedi belli olmaz dedi ya farklıysa dedi. soracam bakalım. bide bu saatten sonra erkek derse o an benim bittiğim andır. herkes pembe bişeyler alıyor çünkü :)))

tabii allah yavrum için hiç bişeyi yok sapasağlam taş gibi desin havalar uçucam vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…